“IK WIL EEN ANTWOORD VAN BELGIË!”

aladin

In de nieuwsuitzending Eenvandaag (NED 1) van 22/03/2013 zegt de moeder van Brian De Mulder, ik citeer: “Ik wil een antwoord van België. Waar is de justitie van dit land? Is iedereen hier bang? Wat is dit voor een land.” (min 08.00) De radeloze vrouw is de moeder van de jonge Brian (19) die net als Jejoen op jonge leeftijd door Sharia4Belgium woordvoerder Fouad Belkacem benaderd werd en nu als jihadstrijder in Syrië is beland. Als deze moeder met ‘België’ de beleidsvoerders bedoelt dan vrees ik dat men op dit eigenste ogenblik alles in het werk stelt om de antwoorden deels door de Task-Force te laten camoufleren. Dat noemt men in de volksmond een doofpotoperatie.

The reliance of the traveller is het shariahandboek dat wordt aanbevolen door de Al-Azhar universiteit in Caïro, één van de belangrijkste religieuze autoriteiten binnen de soennitische islam waartoe Sharia4Belgium behoort. De ouders van zowel Brian als Jejoen, de enige ouders die we tot op vandaag hebben gehoord, hoeven volgens de islamitische wet helemaal geen toestemming te geven omdat zij geen moslims zijn. De vraag die ik me dan stel is: ‘hebben al die andere ouders die wel moslim zijn dan wél toestemming gegeven?’
http://ejbron.wordpress.com/2013/03/26/ik-wil-een-antwoord-van-belgie/#more-36334

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“IK WIL EEN ANTWOORD VAN BELGIË!” — 3 reacties

 1. Volgens een bepaald rapport…
  …daalt het geboortecijfer in Europa a.g.v. de crisis behalve in België???
  Welke simpele van geest heeft die studie gemaakt en in wie zijn opdracht?
  Het geboortecijfer in België daalt sneller dan elders in Europa maar het geboortecijfer bij die vreemdelingen die aan de OCMW speen hangen stijgt want kienekes brengt money in de pocket.
  Volgens een bepaalt rapport dromen die rovers van de overbodige Federale instellingen van BTW verhogingen???
  Fout, er moeten BTW verlagingen komen, loonlasten verlagingen, loonkostenverlagingen, ambtenarenverlagingen, regeringsverlagingen, parlementenverlagingen komen en vooral de OCMW spenen moeten drooggelegd worden, vreemdelingen mogen géén eurocent nog in handen krijgen, daartegenover moeten inkomensverhogingen en pensioenverhogingen komen voor de mensen die werken en die een leven lang gewerkt hebben zowel voor Walen als voor Vlamingen.
  Conclusie: alle verknoeipostjes, parasietenpostjes, nutteloze postjes opdoeken, rooftunnels toegooien dan komen er ± 15 miljard euro terug bij de rechtmatige eigenaars de Vlamingen die dan terug in de mogelijkheid komen om te werken aan hun welvaart, veiligheid en leefbaarheid.
  Wij leven NIET in een multiculturele maatschappij maar in een Vlaamse maatschappij een maatschappij die van vreemdelingen eist dat ze bijdragen aan de welvaart van die Vlaamse maatschappij en dat ze de normen, waarden, wetten, taal, zeden én cultuur van de Vlamingen respecteren en zich daaraan aanpassen en NOOIT andersom, dus kopvodden en soepjurken in het straatbeeld en in openbare gebouwen moeten verboden worden én moeten verboden blijven.
  Carnaval duurt 3 dagen en dat zijn er al 3 teveel.

 2. Er stelt zich hier voor het belgische regime geen enkel probleem. Het enige waarvan ze echt wakker liggen is van alles wat Vlaams en rechts is. Zie de recente uitspraak van de FDF’er Gosuin= het Vlaams nationalisme is de kanker van België. Het feit dat er hier “jongeren” naar het Midden Oosten gaan om te vechten is zelfs positief. Het is een goede training, en als ze weerkomen kunnen ze
  ingezet worden als de stoottroepen tegen de Vlamingen samen met het linkse schuim van de straat. De echte verantwoordelijken zijn eens te meer de linkse en loge mafia’s die de voormelde praktijken niet alleen toelaten maar ook nog aanmoedigen. De koerswijziging van de SPa inzake het hoofddoek is helemaal niet zo onschuldig als het lijkt.
  Men rolt nu openlijk de rode loper uit voor de islam wiens “gezag” men in dit land dan ook expliciet erkent. De bovenvermelde vrouw zal dus nog lang moeten wachten op een antwoord van de belgische staat. Het had totaal anders geweest als haar zoon had deelgenomen in Duitsland aan één of andere als “neo-nazi” omschreven activiteit zoals bv een “drinkgelag” of “zangavond” . Het kot was te klein geweest!!!

 3. http://www.youtube.com/watch?v=MPcTlLC_F-0
  De tactieken van de moslims zijn altijd en overal dezelfde. Kijk en luister naar deze 100 minuten durende video-documentaire en je komt zonder moeite automatisch tot dat besluit. Zet voor de gemakkelijkheid de ondertitels op Afrikaans. De lectuur van het hele artikel op EJ. Bron is uiteraard ook van harte aanbevolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *