Socialisten maken sociaal vies

Waarom blijven de socialisten de moslims door dik en dun steunen tegen “rechts”?
Puur dwangmatig.

Di Rupo hakbar
Ze hebben het soms, zeker in de lagere echelons, zelf ook buitengewoon moeilijk met het verdedigen van sluier of eerwraak. Toch gaan ze er, hun eigen afkeer soms luid overschreeuwend, mee door.
Waarom? Moslims zijn tegenwoordige hun meest geliefde zwakkeren. Want moslims zijn er meer dan Joden en homo’s, en ze hebben stemrecht. En als “rechts” dan roept dat moslims slecht zijn tegen homo’s en vrouwen, dan springen de socialisten op de barricaden en zeggen dat dat allemaal niks uitmaakt, en dat het allemaal door het racisme van de slechte rechtse daders komt.

Als je ze er op wijst dat ze vroeger het nog wel eens opnamen voor vrouwen en homo’s, dan ben je een ranzige fascist die hen in verlegenheid brengt met domme vragen. Je moet inspelen op de veranderde multiculturele maatschappij. Ze hebben die maatschappij verdomme zelf verziekt, de armoede en de crminaliteit zelf ingevoerd. Nu kunnen ze terug de “zwakkeren” in onze maatschappij verdedigen, meestal ongeletterd en eigen cultuur vreemd.

Socialisme is weinig anders dan de politieke variant van slachtofferbewustzijn.
“Rechts” is de Boef/dader. Wie of wat het slachtoffer is maakt ze niks uit: als er maar wat te redden valt. Marx institutionaliseerde deze gedachte in zijn pseudowetenschappelijke theorieën.
Vooral het Historisch Materialisme staat er bol van. Criminelen zijn volgens deze theorie eerder slachtoffers van, uiteraard, het kapitaal. Alle disfunctioneren is volgens het Historisch Materialisme toe te schrijven aan sociaaleconomische factoren. “Gedwongen door armoe”. Gered worden deze arme “slachtoffers” van wreed kapitalisme, ook weer uiteraard, door de socialisten.

Deze gedachte is ook vandaag nog volop in gebruik bij socialisten. Het arme proletariaat werd middenklasse, maar geen paniek bij de socialen; “Als de arbeiders het straks allemaal beter hebben, moeten we op zoek naar andere groepen om voor op te komen” hoorde men al in de jaren zestig in de hogere socialistische kringen.
Daarom blijven de socialisten de moslims door dik en dun steunen tegen “rechts”. Puur dwangmatig.
Ook rechts speelt soms een heel domme rol hierin, en neemt de dwangmatigheid van links over uit electorale motieven.

Wie vandaag te maken krijgt met justitie, politie, kortom alle overheidsinstellingen, ondervindt dat die geïnstitutionaliseerde gedachtegang van ” ‘l État, c’est moi” bij de gerechtelijke en uitvoerende macht er ingebakken zit. Een eigen mening laat je liefst achterwege.
Ordehandhavers hebben al de ongeoorloofde linkse dwangmatigheid van straffen en belonen, zie naar de excessen in Mortsel,  nederigheid en infantiel gedrag kan rekenen op begrip en steun, ze slaan of troosten, maar o wee wie daar niet van op de hoogte is of niet kan zwaaien met de juiste partijkaart.

De rechtzoekende burger geeft “kleine criminaliteit” niet meer aan. “Koept ne nieuwe velo hé madammeke, den diene van u es al lang in Polen” of nog beter,” we weten wie het is, we kennen hem, we weten hem wonen, maoar hij hé giene noagel veur aan ….”
Wie gaat deelnemen aan het verkeer als een geïndoctrineerde debiel heeft de voorkeur, ben je eerder een assertief rijder dan ben je asociaal, flits….
Rechters oordelen overtredingen naar financiële draagkracht en zieligheid van de minderbedeelde, die laatste heeft de voorkeur.
Op de arbeidsrechtbank is het nog altijd den boas die de smeerlap is.
De pers speelt het spelletje mee en maakt het plaatje compleet.

Maar volgens diezelfden is de maatschappij verzuurd, onverdraagzaam en racistisch.
Weten jullie wat, het overheidsapparaat is één grote psychiatrische instelling. We moeten ons gedragen als de psychiatrische patiënt in “one flew over the cuckoo’s nest”, die doet alsof hij gek is om uit een strafkamp te komen, dan worden we liefdevol in de watten gelegd.
Dat zal wel onze laatste strohalm zijn om te overleven, voorlopig tolereren ze ons, de boodschappers, om wat we hebben, want individueel worden we in heel Europa verguisd, gecriminaliseerd en fiscaal uitgezogen.

Met de confiscatie van de spaargelden op Cyprus is het stichten van de nieuwe wereld orde openlijk in een hogere versnelling gezet, een zeer sociale maatregel. Gewoon socialisme.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Socialisten maken sociaal vies — 5 reacties

 1. Hopelijk wordt die smerige linkse rotzooi in 2014 helemaal van de kaart geveegd, het zal van moeten zijn anders blijft er van onze welvaart, onze veiligheid en onze leefbaarheid niets meer over.
  Momenteel worden al alle kassa’s leeggeroofd om het decadent profitariaat te plezieren, nog even wat meer ellende en wij zullen zelf wel beginnen met de grote kuis.
  Zolang de Vlamingen nog op winter- en zomervakantie kunnen gaan kijken ze niet naar de toekomst van de kinderen en kleinkinderen maar diezelfde kinderen én kleinkinderen zullen hen confronteren met de achtergelaten feiten en die confrontatie zal hard zijn.

 2. De socialisten bedriegen dus de kiezers die hen aan de macht hielpen voor een handvol stemmen bij Turken en Marokkanen die hen aan de macht kunnen houden tegen de belangen van de oorspronkelijke kiezers in.

  De belasting op arbeid is bij ons de hoogste in heel de wereld meldt vandaag “De Tijd” die een Oeso rapport citeert. Alleenstaanden zonder kinderen te laste worden maar liefst met 56 procent belast en dat is nog 6 procent meer dan in Frankrijk en Duitsland met +/- 50 %.

  Dit niettegenstaande het juist deze groep is die meestal onvrijwillig in een veel zwakkere positie verkeert omdat hij of zij de vaste kosten van leven en wonen niet kàn delen met een partner of kinderen.

  Van een schandaal gesproken, en daar zijn onze socialisten en schijnheilig barmhartige tjeven verantwoordelijk voor!

  Het Oeso-gemiddelde is zelfs voor deze groep geen 50 maar 35,6 procent.
  Bij de tweeverdieners met 2 kinderen vergaat het ons al niet veel beter. Die hoesten 49% op terwijl het oeso-gemiddelde maar 30,8 is. Zie http://www.oecd.org/belgium/taxingwagescountrynoteforbelgium.htm

  Dat de sociale crisis verergert in heel West Europa verwondert me niet bij zo een wanbeleid als dat van de socialisten die hun eigen kiezers nog liever een mes in de rug planten dat hun idiote halsstarrigheid wat te milderen en hun criminele geldhonger te temperen.

 3. Alles verloopt volgens plan. Eerst een kleine bemerking inzake het overheidsapparaat : bekwaamheid en integriteit zijn nu een onoverkomelijke handicap en een bron van voortdurende ellende. Dit verklaart dan ook veel. Voor het overige is alles gebaseerd op de theorie van de Italiaanse communist Antonio Gramsci, de principes van de Frankfurter Schule. Zie in dit verband het boek van Michel Minnichino :”The Frankfurter School and political correctness”(=moeilijk te vinden). Het ganse plan van de nieuwe wereld orde werd ten andere onthuld tijdens een toespraak van Richard DAY op 20.03.1969 voor de Pitssburgh Pediatric Society.(=te vinden op internet).Het enige probleem is nu nog het aan banden leggen van internet. In de USA is er momenteel al een lijst van ongeveer 500 woorden waarop alle berichten op internet “gescreand” worden door de NSA. Het Cyprus akkoord is inderdaad de bres in de dam…die opgeworpen was om het privé bezit te beschermen, en dan ook de middenklasse, want het is deze die moet vernietigd worden. Onze dagen zijn dus geteld!!!

 4. Stradi,
  We weten toch wel welk bloed door de aderen loopt van die linkse franskiljonse troela!!!
  Dat zegt toch alles, niet?
  Luister maar eens naar de zever van die Mechelse uit haar voegen gegroeide nageboorte, iets om kotsmisselijk van te worden.
  En dan hebben we het nog niet over Mohammed Ali uit Oostende…., je kent hem wel, in zijn vrije tijd perfesser in graai- en naaicultuur.

 5. Stradi,
  Het zijn hun ‘enigste’ klanten nog tot ze de macht hebben over die socialisten, dan maken ze van diezelfde socialisten gehakballen, maar dat zien die achterlijke socialisten nog steeds niet.
  Zouden ze dan toch zo oerdom zijn als ze zich voordoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *