Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed en nog een Mohammed

Zweedse politieman geeft SCHOKKENDE lijst van daders: ‘Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed en nog een Mohammed’

Door de massale instroom van vooral islamitische vreemdelingen stijgt de criminaliteit in onze landen pijlsnel, waaronder vooral het aantal daden van zware sexuele agressie tegen meisjes en vrouwen.  Peter Springare, hoofdrechercheur zware misdaden bij de politie in Örebro, met 47 dienstjaren achter zijn naam, kon het onlangs niet langer lijdzaam aanzien en liet zijn woede over het onrecht in zijn land de vrije loop op Facebook. Dit is wat hij schreef:

Ik ben het zo verdomd beu.  Waarschuwing: wat ik nu ga schrijven is niet politiek-correct, maar dat kan me niets meer schelen. Wat ik met jullie belastingbetalers ga delen is verboden voor ons ambtenaren om door te vertellen. Dat leidt doorgaans tot einde carrière en een uitkering.  Zelfs als het de waarheid is.  Het kan me niet meer schelen.

Lees Verder  op rechtsactueel  >>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed en nog een Mohammed — 2 reacties

  1. Misschien zullen ze, niettegenstaande uw wil, via pesterijen en via de rotte politiek-benoemde magistratuur, u op pensioen stellen. Stinkend openbaar bestuur; vol zelfbediening, tegen de autochtone burger.

  2. Deze moedig man zal waarschijnlijk de kans lopen om zijn pensioenrechten kwijt te geraken. Dat zal dan ook de reden zijn waarom niemand in Vlaanderen en de rest van Europa de stilte wil doorbreken in verband met allochtone criminaliteit. We kunnen er bijna donder op zeggen dat het in de rest van Europa er zeker niet beter aan toe zal gaan. Wie zich niet in slaap laat wiegen door onze “politiek correcte” media heeft al langer door wat er gaande is. Wat mijn vermoeden en reactie op “Een te sombere analyse” nog versterkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *