Het EU-konijntje

De onbekwaamheid en arrogantie van de Europese satrapen en oligarchen alsook die van onze eigen beroepspolitiekers en politieke elite is verbijsterend.

De valse berichtgeving gisteren vrijdag 17 februari 2017 op de VRT met brutale leugenachtigheid gebracht over de kansen van de Franse presidentskandidaat Fillon die volgens de 0nvlaamse 0verbodige 0penbare 0mroep  op kop zou liggen in “de peilingen”, toont aan dat de Belgische politieke kaste tot alles in staat is en indoctrinatie en hersenspoeling op een weerloze moe gewerkte bevolking verder systematisch te laten toepassen.

Nu alle politieke aandacht gaat naar het zitpenningenschandaal en de beroepspolitiekers van de 4 traditionele partijen, inclusief de NVA dus, zich in alle mogelijke bochten wringen om toch maar hun medeplichtigheid en betrokkenheid bij de systematische roof van door belastingen vergaard overheidsgeld te verdoezelen dreigt een nog veel groter gevaar om onze toekomst, veiligheid en welvaart definitief om zeep te helpen: CENSUUR!

Want met wat we niet weten kunnen we geen rekening houden, terwijl de terreur die actueel uitgeoefend wordt door Mohammedanen in Frankrijk, Noorwegen, Zweden en ook in ons ander  buurland Duitsland elke verbeelding tart. Onze leidende politieke kastes staan er bij, kijken er naar en doen NIETS! Behalve dan beletten dat er over bericht wordt in de leugenpers op op de staatstelevisie, want het is onmogelijk dat er geen vrouwelijke journalistes zouden bestaan die berichtgeving over de aan de gang zijnde taharrush maar al te graag wereldkundig zouden willen maken.

De media verzwijgen nu ook de al dagenlang durende massale rellen en brandstichtingen in Frankrijk. De heuse oorlogstaferelen in Parijs worden door de VRT en VTM niet getoond!

Tegelijk worden in Parijs blanke vrouwen uit hun auto gesleurd door gewapende mohammedanen en op de openbare weg vervolgens brutaal verkracht.

Afgelopen zaterdag is in Zweden bekend geraakt dat een minderjarig meisje op klaarlichte dag  aangevallen en verkracht werd in een bosrijke omgeving in Veddesta, in de gemeente Järfälla ten noordwesten van Stockholm. De politie is zoals gebruikelijk in dit soort gevallen uiterst “geheimzinnig” en er is geen signalement van de verdachte gepubliceerd. In de sociale media wordt nu informatie over de aanval vermeld met een gedetailleerde beschrijving van de nog niet geïdentificeerde of gearresteerde dader. De informatie komt van de vader van het verkrachte meisje!

De mohammedaanse arrogantie en gewelddadigheid wordt overigens met de dag erger in Zweden. Kinderen worden er op de speelplaats bedreigd door rovers en de politie verzwijgt het signalement van de daders.

Even buiten de islamofascistische EU woedt in Noorwegen al drie jaar lang een heuse epidemie van verkrachtingen in regel systematisch uitgevoerd door mannelijke mohammedanen op blanke Noorse vrouwen. Mohammedanen maken er absoluut geen geheim van dat ze het verkrachten van ongesluierde blanke vrouwen zullen legaliseren op het moment dat ze de macht grijpen en Europa overnemen.

Terwijl onze Belgische systeempolitici vandaag in februari 2017 nog altijd druk bezig zijn met hun eigen zakken te vullen via allerlei extra baantjes bij intercommunales en daarover schaamteloos liegen en de bevolking bedriegen staat de multiculturele samenleving ook bij ons op springen.

Verleden zondag werd korter bij huis in Gent een oudere man ongestraft gemolesteerd door mohammedaans gespuis. En nog slaagt de leugenpers er in het 85 jarige slachtoffer te belasteren met onbewezen beschuldigingen over vermeend antisemitisme terwijl de ideologie van de misdadigers verzwegen wordt.

Europa wordt langzaam maar zeker een wetteloos oord van uitgelokte chaos en gedoogde anarchie. Een arrogante kaste Europese leiders haalde zelf het mohammedaans uitschot binnen. Met hele regimenten marcheerden jihadistische migranten moeiteloos door de onbewaakte Europese grenzen. En de medeplichtige Europese Unie liet begaan en zette zelfs met de hulp van de NAVO een veerdienst op met militaire marineschepen om het mohammedaans uitschot te gaan ophalen in Libië.

Het wordt tijd dat we met zijn allen gaan beseffen dat we in staat van oorlog zijn met de islam en al onze onbekwame linkse leiders en eurofiele beroepspolitiekers definitief afdanken. Die mogen dan zelfs nog van geluk spreken dat ze het er levend van af brachten. Als de Europese naties terug bij hun zinnen zijn gekomen moet in elk geval het links gespuis dat nu met de invallers samenwerkt en sympathiseert keihard aangepakt worden met effectieve onvoorwaardelijke en niet verkortbare gevangenisstraffen. Het is de hoogste tijd dat de echte rechtsstaat hersteld en de politieke correctheid en diefstal van overheidsgeld strafbaar gesteld worden.

Groetjes.
Sigrun

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het EU-konijntje — 6 reacties

 1. En dat allemaal te danken aan onze vrienden van de kleine man, de socialisten. Ze zijn toch zo bezorgd (voor hun eigen zak) voor de kleine man.

 2. De strijd tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij zal verhoogd worden en dat zal opgedreven worden tot die smeerlapperij én zijn aanhangers definitief verdreven zijn uit onze westerse samenleving.
  President D. Trump heeft één fout gemaakt in zijn strijd tegen die barbarij, hij heeft maar 7 landen de toegang ontzegd en dat hadden “alle” moslimlanden moeten zijn.
  Dat de linkse rotzooi het daar niet mee eens is/was wist iedereen daarom mijn oproep om “overal” de linkse ratten te verdrijven zodat ze nergens nog kunnen vangen.

  Wij leven in een gemeenschap van ± 150 nationaliteiten en met ± 125 zijn er zelden tot nooit problemen maar met die overige islamitische barbaar nationaliteiten is het dagelijks hommeles en ellende.

  In ons land gelden enkel onze normen en waarden, onze seculiere wetten, respect voor vrouwen en kinderen, wij doen niet wat die lul uit Mechelen op TV eiste nl. dat wij ons moeten aanpassen, NOOIT.

  Wie hier illegaal is, een strafblad heeft en dubbele nationaliteit of niet kan voorzien in eigen onderhoud hoort hier niet thuis. Grenzen sluiten, dubbele nationaliteit verbieden en niemand die zich niet kan legitimeren, geen inkomen kan voorleggen en aanhanger is van islam nooit toelaten op ons grondgebied.

  Hopelijk starten ze in maart in Nederland met voor G. Wilders en de PVV te kiezen, en in mei in Frankrijk met voor Marine Le Pen, FN te kiezen zodat er gestart kan worden met de grote schoonmaak in Europa.

  Ik walg van geweld dus ook van islam want islam staat voor geweld, barbaars geweld.

 3. Ik ben het zo eens met dit artikel. Dat de islam welig tiert op het westerse continent is geen toeval. Ik kan het daarom niet genoeg schrijven, koop en lees het boek “Waarover men niet spreekt” van Wim Van Rooy de auteur beschrijft haarfijn wat er aan de hand is. Dit is niet zo maar een boek maar een studie van de islam. En zeker niet geschreven met een “rechtse” bril. Al zou daar ook niets mis mee zijn. Tot slot nog even meegeven dat de islam liefhebster Leen Verbist van de Antwerpse SPa jaarlijks 30.000 euro ontving en daar geen recht op had. Haar verweer “het was mij niet opgevallen”. Wat moet dat mens dan niet verdienen dat 30.000 euro op je bankrekening niet opvalt???? GRRRRRRR… 🙁 🙁 :- (Fijn weekend toch.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *