Arabisch taalimperialisme

Ik heb echt wel te doen met Eddy Daniels van ‘De Bron’ auteur van het artikel: “De sharia is gevaarlijker dan men gelooft.”

Hij schreef een schitterende analyse over het door Allah gelegitimeerde bedriegen van andersdenkende, niet-mohammedanen. Er stond eigenlijk maar één enkel foutje in zijn artikel en dat was dat Filip Dewinter zich zou vergissen omdat “geweld, zelfs genocidaal geweld”, namelijk ook “zou ingebakken zijn in de Hebreeuwse Bijbel”.

Welnu, dat is een misleidend misverstand want de Hebreeuwse Bijbel (tegelijk het Oude testament van de christenen) heeft namelijk nooit de onvoorstelbare arrogantie gehad normatief te willen zijn en bevelen uit te delen aan alle volgelingen die nadien zouden komen. Ingebakken? Mijn oor! De “heilige koran” deed dat wél, heel expliciet en niet terloops maar veelvuldig.

De vergelijking gaat dus helemaal niet op, en Filip Dewinter heeft het 100% bij het rechte eind. De Hebreeuwse Bijbel en dus het Oude Testament is een gewone modale verzameling overgeleverde historische teksten. De heilige koran daarentegen is een goddelijke oekaze en een eeuwigdurend juridisch geldig dwangbevel! Begrijpt U het verschil?

Het web-artikel is natuurlijk nog niet af , maar wij verkeren in spanning. Want alle islamitische organisaties hanteren “taqiyya” als tactisch wapen in de jihad. Voor de verzamelde westerse leugenpers en corrupte media beweren ze het ene, en de volgende vrijdag prediken ze op hun islamitische kansel het tegenovergestelde in hun moskee.

Mohammedanen of islamieten zijn nooit ofte nimmer te vertrouwen, want ze geloven  ‘daadwerkelijk’ over een heus ‘goddelijk’ mandaat te beschikken om andersdenkenden te bedriegen, te beliegen en om de tuin te leiden. De “heilige” koran garandeert en verzekert het hen!

Ronkende verklaringen van islamitische spreekbuizen zijn zelfs nooit een jota waard, want gegarandeerd bedrog. Islamitische geestelijken blijven vanzelfsprekend en natuurlijk huichelen gedekt door een ‘goddelijk mandaat’ om te liegen (Taqiyya), te verstoppen (Tawriya) en te verzwijgen (Kitman) maar hebben bovendien, de gore lef om ons te beliegen en te bedriegen (Murana).

Zo zie je maar dat het overnemen en aanvaarden van een arrogant  Arabisch taalimperialisme door domme en niet geïnformeerde westerlingen verstrekkende gevolgen kan hebben. Want terminologie die je niet begrijpt omdat ze gewoon moeiteloos door de mollahs en immams uit de islamitische doctrine geplukt wordt, heeft geen enkele waarde tot je eigen keel wordt overgesneden!

Wat Het Executief van de Moslims van België (EMB)  ook moge beweren, het is van NUL en generlei waarde.

toegevoegd op 24/2/17

Er bestaan immers helemaal geen democratische mohammedanen omdat volgeling van Mohammed zijn en tegelijk democraat zijn een contradictie is. Zulke loze bewering is een schoolvoorbeeld van taqiyya of, wat veel erger is, van extreme naïviteit. Gematigde, democratische moslims zijn een illusie want zodra mohammedanen hun doctrine raadplegen hebben ze altijd gelijk en beschikken ze allemaal over een onvoorwaardelijke blanco goddelijke volmacht om geweld te plegen.

Dat mohammedanen in zulke God kunnen blijven geloven toont alleen aan dat ze slachtoffer zijn van hersenspoeling en intimidatie. Ze kleven niet voor niets een illusie aan. Een illusie kan gevaarlijk zijn, maar in het specifieke geval van de islam is die in handen van 100% van de volgelingen van Mohammed ongeacht hun sectaire obediëntie extreem gevaarlijk. Op deze onomstootbare waarheid die steunt op de islamitische doctrine een argumentorische salami-techniek toepassen is zelf Murana.

Dat minister Liesbeth Homans denkt dat ze met het laten ondertekenen van een vodje papier de onderdanigheid van islamieten aan de grondwet en onze plaatselijke wetten te kunnen afdwingen tart in feite elke verbeelding! Is dit misdadige naïviteit of kwaadaardige arrogantie zonder meer?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Arabisch taalimperialisme — 3 reacties

  1. Hetgeen ik reeds geruime tijd schrijf wordt alweer bewezen:
    “Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam moet TOTAAL VERBODEN WORDEN en de aanhangers ervan verdreven worden” want wij westerlingen zijn tegen elke vorm van geweld, wij beschermen onze vrouwen en kinderen want dat zijn geen gebruiksvoorwerpen maar gelijkwaardige personen.
    Nu stoppen met die smeerlapperij te subsidiëren en die kraaiennesten resp. mosselketen slopen want hier gelden enkel ONZE normen & waarden en ONZE SECULIERE WETTEN.

  2. Deze bijdrage werd vandaag aangevuld naar aanleiding van een ander artikel dat gisteren verkeerd geciteerd werd als zijnde van auteur Eddy Daniels. Ook het bruggetje daarheen bovenaan werd nu verbeterd.

  3. Dat is wat Wim van Rooy in zijn boek “Waarover men niet spreekt” ook stelt. Dat de meeste politici geen kennis hebben van de islam, de koran, en de gruwelijke haat die er ingebakken zit. Het liegen, bedriegen, martelen en moorden is eigen aan de islam. Zij die ons de islam willen opdringen weten niet wat ze binnen halen. (geen letterlijk citaat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *