Condell: vrouwen: verdedig U

Doen! Ondertiteling, Instellingen, Engels, automatisch vertalen, Nederlands, klaar!

Islam is geen religie maar een ideologie waarvan het systeem ontworpen is om te onderwerpen en te onderdrukken. De religieuze aanspraak van de islam is slechts een vermomming die de politieke waarheid moet verbergen. Islam is geen godsdienst maar een cultuur van en voor misdadigers, wat ze zelf ook moge beweren.

Geen wonder dat getuigenissen over de waarheid ter zake islam in veel gevallen afkomstig is van vrouwen. Auteurs zoals Taslima Nasrin, Ayaan Hirsi Ali, Brigitte Gabriel, Karima, Nonie Darwish, Waris Dirie, Yasmine Mohammed, Darya Safai, Wafa Sultan, en ongetwijfeld nog vele anderen. De ideologisch gemotiveerde onderdrukking van vrouwen en geweldpleging op vrouwen gaf aanleiding het schrijven tot tientallen bloedstollende autobiografieën.

Een daarvan is van de hand van Yasmine Mohammed. Yasmine is een Canadese lerares die onlangs een Engelstalige autobiografie heeft geschreven met als titel “Bekentenissen van een ex-moslim: Van Al Qaida naar Atheïsme“. Daarin beschrijft ze hoe ze, hoewel ze geboren en getogen is in Noord-Amerika, ze trauma’s die bekend zijn aan al de moslima’s over de hele wereld doorstond.

Als kind werd ze geslagen voor het niet memoriseren van de Koran. Als tiener werd ze gedwongen tot een huwelijk met een lid van Al Qaida. En als volwassene droeg ze een nikab, werd ze mishandeld door haar echtgenoot, en woonde in een huis / gevangenis waarvan alle ramen met papier bedekt waren.

Maar op een of andere manier, met niets anders dan een diploma middelbare school en een baby op sleeptouw, geraakte zij er toch uit. Ondanks de donkere thema’s, is Yasmine’s boodschap er een van hoop voor ex-moslimas.

Op haar website deelt ze enkele hoofdstukken uit haar boek. In een daarvan vertelt ze hoe haar islamitische echtgenoot toen ze in het appartement op de 17° verdieping geen hoofddoek droeg aan haar vroeg “Ben jij een hoer?” haar begon te slagen toen ze antwoordde “Denk jij dat er iemand met een helikopter speciaal naar mijn kapsel gaat komen kijken op het 17° verdiep?“. Salah Echallaoui, voorzitter van de Belgische Moslimexecutieve beweerde dat de sluier oorspronkelijk onder meer bedoeld was om de vrouw te beschermen. Als je volgens Echallaoui dan ziet dat vrouwen met een hoofddoek vandaag “soms” worden aangevallen, dan zou dat indruisen tegen de oorspronkelijke bedoeling. Sam van Rooy ontmaskert deze ontstellend arrogante mohammedaanse hypocrisie over de islamitische swastika in een zeer interessant artikel in doorbraak als volgt:

‘Om de vrouw te beschermen’. Tegen wie? De profetische tradities vertellen dat vrouwen in Medina steeds werden lastiggevallen door hitsige mannen. De islamitische profeet Mohammed besloot toen dat moslimvrouwen zich moesten sluieren om aan mannen kenbaar te maken dat ze niet beschikbaar zijn. Dat impliceert dat niet-gesluierde vrouwen wél mogen worden lastiggevallen. Mohammed koos ervoor om deze mannen niet te wijzen op hun laakbare gedrag, integendeel.

Aldus symboliseert de islamitische sluier, geheel of gedeeltelijk bedekkend, seksuele onrijpheid en onverantwoordelijkheid van mannen. De islamitische sluier beschermt hun gevoel van superioriteit en verhindert dat ze volwassen worden en leren zichzelf te beheersen. Volgens de islam moeten vrouwen zichzelf bedekken om te voorkomen dat mannen opgewonden raken en wellicht zo hun toegang tot het paradijs verliezen. Volgens de islam is de vrouw immers de belangrijkste bron van ‘fitna’ (beproeving, verleiding): er zitten 99 duivels op haar schouders die het allemaal op de ‘arme moslimman’ hebben gemunt.

Dat in de islamitische cultuur verkrachte vrouwen doorgaans als dader in plaats van als slachtoffer worden gezien, is daarvan het zieke gevolg. Fadéla Amara, Française van Algerijnse afkomst, staatssecretaris en oprichter en voorzitter van de organisatie Ni Putes Ni Soumises, stelt dat er geen onderscheid is tussen de hoofddoek en de boerka (of nikab). Amara: ‘Het zijn allebei symbolen van onderdrukking van de vrouw. Het enige verschil is een aantal centimeters textiel.’ Men moet het werk van de psychoanalist Fethi Benslama, La guerre des subjectivités en Islam (2014), maar eens lezen.

De geschiedenis toont aan dat de mate van islamisering rechtstreeks is af te leiden uit de mate waarin moslima’s hun lichaam (moeten) bedekken. Hoe meer islam, hoe meer bedekkende textiel, hoe slechter het lot van vrouwen. Zie de geschiedenis van landen als Egypte, Turkije, Algerije en Iran. Vanuit fundamentalistische kringen binnen de islamwereld klinkt dat elke hoofddoek een vlag geplant is in het hart van het Westen. Tot slot laat een onderzoek van hoogleraar Ruud Koopmans zien dat de hoofddoek ‘de beste voorspeller is van moslimfundamentalisme’.

De hoofddoek is helaas niet alleen een teken van onderdrukking en onderworpenheid. De hoofddoek is net zoals de boerka en de nikab ook een territoriale claim: de hoofddoek is de vlag, het banier, de swastika van de islam. In het westen worden islamitische vrouwen door hun mohammedaanse mannen verplicht om een hoofddoek te dragen als teken van minachting van de plaatselijke cultuur die van kafirs is, ongelovigen en dus niet-mohammedanen. Als signaal dat ze gezamenlijk als groep pertinent weigeren om zich aan te passen of te integreren. Het is een signaal van bezetters en invallers, van geweldenaars en het voorbeeld bij uitstek van hun fanatisme.

Verplichte bedekking van hoofdhaar, armen en benen is geen kwestie van mode; het maakt deel uit van de wil om een omgeving te scheppen waar het verkrachten en molesteren van niet-islamitische vrouwen legitiem en ingeburgerd is. Het is volledig soenna, overeenkomstig het voorbeeld van de profeet, en geheel conform de islamitische rechtsleer en rechtspraak: de sharia. Verkrachting is volgens de islamitische doctrine een volledig legitiem oorlogswapen.

“Een tsunami” van gewelddadigheid komt inderdaad onze kant op, maar tegen de tijd dat we hem waarnemen “is het te laat.”  Dank zij de bewuste collaboratie van de dictatoriale EU-kleptocraten zoals Jean-Claude Jüncker en crypto-communisten zoals bondskanselier Angela Merkel. Zij zijn het die de berichtgeving laten censureren en beletten dat de bevolking op de hoogte wordt gesteld over het nakende onheil. Ze doen er werkelijk alles aan om de rampzalige gevolgen van hun eigen misdadig wanbeleid in de doofpot te stoppen. Gelukkig zijn er ook nog politici die de waarheid durven spreken: Tom Van Grieken, Geert Wilders, Frauke Pétry, Viktor Orbán, Marine Le Pen en, last but not least, de nieuwe president van de Verenigde staten van Amerika: Donald Trump.

Het is overigens opvallend hoe zeer de regeringsverklaring van Trump overeenstemt met het programma van het Vlaams Belang. Americans first betekent immers voor Amerikanen “eigen volk eerst!” Maar wij zijn hier in Vlaanderen inmiddels onder meer wel al Renault Vilvoorde, Ford Genk en General Motors Antwerpen kwijt! Honderden andere bedrijven zijn kapot gemaakt door een absurd hoge belasting op arbeid en winst.

Stel dat we een arbeider of onze poetsvrouw 100 euro opslag zouden willen geven per maand. Uit waardering, of gewoon omwille van de voorthollende inflatie. Dat is niet eens erg veel, want slechts 25 euro per week en dus 5 euro per werkdag. Daarvoor moeten wij in dit onland.be maar liefst 252 euro ophoesten. België staat veruit aan de top van deze gelegaliseerde oplichting op enige afstand gevolgd door Frankrijk en Duitsland. Het gemiddelde in de EUSSR is slechts 186 euro of 86 procent. En in Ierland (op de laagste plaats ) maar 145 Euro hetzij 45 procent.

Het ‘Roverheidsbeslag’ op lonen is in België maar liefst 152 (honderdtweeënvijftig) procent! Je moet hier als werkgever (KMO of niet) al compleet zot zijn om nog iemand te werk te stellen! Ons land is echt een land van totaal onbekwame maar uiterst corrupte kleptocraten als “leiders”, en compleet debiele lamzakken en dito geiten als gedwee kiesvee! En intussen rukt de vijfde colonne mohammedanen demografisch onverstoorbaar op. Ze verstoppen zich niet eens meer in een Trojaans Paard. De vijfde colonne terroriseert, vernielt, verkracht, sticht brand in onze steden en rooft de sociale reserves gulzig tot op de bodem leeg. Elke andere uitleg is een onbeschaamde leugen die wij niet meer mogen aanvaarden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Condell: vrouwen: verdedig U — 5 reacties

 1. Vrouwen die Islam in bescherming nemen, zijn helemaal de weg kwijt.

  Feministen roepen vaak dat ze een groot probleem hebben met zogenaamde “patriarchie”. Dit een een complottheorie wat inhoud dat mannen gedurende de geschiedenis vrouwen onderdrukt hebben. Dit is natuurlijk lachwekkend vanwege het feit dat in de Eerste Wereld Oorlog de mannelijke bevolking naar de loopgraven is gestuurd en niet de vrouwelijke bevolking. Hetzelfde was het geval in de Tweede Wereldoorlog. De geschiedenis toont niet bepaald aan dat er zoiets was als “male privelage”. De helft van de mannen gedurende de middeleeuwen is doorgaans gestrorven door het penetreren van metaal in de torso (een zwaard bijvoorbeeld).

  Toch was de Feministische Revolutie een positieve ontwikkeling. Vrouwen kunnen nu stemmen en hebben gelijke economische kansen. Wanneer je een gemiddelde vrouw op straat vraagt: “vind je dat vrouwen onderdrukt moeten worden?”, dan zal geen enkele vrouw daar “ja” op antwoorden.

  Maar als je ze dan vraagt: “Vind je dat de Islam slecht is voor onze cultuur?”, dan beantwoorden er redelijk veel “nee hoor!”. Is dit politieke correctheid of een gebrek aan kennis?

  Het is intellectueel onmogelijk om tegelijktijdig voor vrouwenrechten te zijn, maar NIET tegen Islam. Dit kan simpelweg niet. Islam is de nummer 1 ideologie op aarde die vrouwen onderdrukt en dit is niet alleen zo tegenwoordig, maar zelfs in het jaar 650, vlak nadat Islam was ontstaan.

  Zelfs voor die tijdsperiode was Islam schokkend. De favoriete vrouw van Muhammad, genaamd “Aisha” deed hier enkele uitspraken over. Ze kwam ermee weg, omdat ze de favoriete vrouw was van Muhammad. Wel werd ze regelmatig geslagen door de man.

  “You have made us equal to the dogs and the asses”

  “I haven’t seen any woman suffer as much as the believing woman”

  Landen als Zweden zich compleet de weg kwijt. En het is in de geschiedenis van de mensheid nooit voorgekomen dat het ‘de weg kwijt zijn’ van een land, goed afliep. Blinde vlekken worden hard gestraft, dan zullen we over een aantal decennia gaat zien met de opwarming van de aarde, wat de mensheid veel te lang genegeerd heeft; en dat zullen we ook gaan mensen met de Islamisatie van Europa, als er niet heel erg snel iets verandert.

  Paul
  http://www.debatetheleft.com
  https://www.youtube.com/channel/UCO_uauJxEskeAezeojkXjAg

 2. Een pastoor uit Kortemark nl Germain Dachy zei tegen de kinderen die het vormsel moeten ontvangen de waarheid over Mohammed nl dat het een chef was van een roversbende en dat hij kinderen verkrachte.Om de waarheid te zeggen werd hij door het bisdom geschorst.Wij uit Blankenberge brachten hem een goede fles wijn.
  Ik vroeg zijn huidige adres maar kreeg geen antwoord.Zijn vroeger telefoonnummer is afgesloten. Kan er iemand mij zijn adres geven Mijn tel:050414918.

  • Zelfs bij het bisdom maakt men gebruik van DDR praktijken. En dan maar klagen dat de kerken leeg zijn.

 3. Je zelf verdedigen tegen een verkrachtingscultuur is niet racistisch. En Donald Trump staat aan jouw kant. Blijkbaar zijn er nog altijd naïevelingen die dat nog altijd niet door hebben. Zoals Pat Condell terecht zegt “een tsunami” komt jullie kant op, maar tegen de tijd dat jullie het gezien hebben is het te laat.” Beter zou ik het niet kunnen zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *