Bevolking in beweging is de nieuwe naam voor invasie.

Volk in beweging? ja in één richting

Volk in beweging? ja in één richting

In 2012 nam de bevolking van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest toe met 2,7%, heel wat meer dan in de twee andere gewesten (respectievelijk 0,8% in Wallonië en 0,9% in Vlaanderen). Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verliest in totaal wel 12.819 aan de rest van het land (door interne migratie, witte vlucht door mij) en telt 9.433 overlijdens en 14.414 personen die naar het buitenland vertrokken zijn. Toch neemt de Brusselse bevolking in 2012 duidelijk toe, want Brussel telt 18.612 geboorten, (of het dubbele paspoorten zijn mogen we niet weten)en 46.949 immigranten uit het buitenland.
Dat is pas een invasie, overheden die dat toelaten zijn criminelen.
Tussen 1 januari 2010 en 1 januari 2011 steeg het officiële inwonertal van België met 111.361 personen tot 10.951.266 inwoners. De groei is veel sterker dan die van 2009, die 86.825 personen bedroeg. In absolute cijfers gaat het om de sterkste jaarlijkse groei ooit in België. In Vlaanderen steeg de bevolking met 54.655 eenheden, in Wallonië met 27.156 en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met 29.550 eenheden.
De bevolkingstoename is voor iets meer dan een vijfde toe te schrijven aan de natuurlijke loop van de bevolking. 80% is import.
De internationale migratie kent een positief saldo van 79.448 eenheden en stijgt nog.
De gegevens komen uit het Rijksregister.

Het officiële bevolkingscijfer houdt geen rekening met het Wachtregister, dat personen bevat met een asielaanvraag die momenteel in behandeling is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bevolking in beweging is de nieuwe naam voor invasie. — 3 reacties

 1. Incabootje,
  Het betreft 2.880 euro en niet 28.800 euro.
  Het is maar één nulletje maar dat nulletje is wel een hele slok op een borrel, toch blijft die GAS boete een farce, ze is bedoeld om het straattuig wat opvoeding bij te brengen maar daar gaan ze niet uitdelen, het stemvee weet u wel.
  Uw voorstel is bewondersenswaardig, het zou tof zijn om op die wijze de NVA eens een flinke neus te zetten.
  Zie je hem al staan, BDW met zo een rode bobbel op zijn gevel!

 2. Elk jaar, jaar na jaar wordt Vlaanderen beroofd en bestolen, vernederd en beschimpt door een zootje franskiljons, elk jaar, jaar na jaar vloeien er ± 15 miljard euro, ik herhaal: 600 miljard belgische frankskes naar die bende parasieten incl. die massa vreemdelingen die één zaak hebben geïmporteerd nl. angst- en islamfobie.
  En nog steeds weigeren de linkse ratten die misdaad te stoppen? Raar, toch?

 3. Brussel…de derde rijkste stad van de weireld (volgens Forbes)
  Brussel…met zijn migranten,werklozen en criminaliteit.
  Brussel…waar de vlamingen met stontvliegen vergeleken worden.
  Brussel…dat pleit voor ONAFHANKELIJKHEID indien dit onland splitst
  Brussel…dat zonder Vlaams belastinggeld ten dode is opgeschreven.
  Brussel…de mesthoop van het land met de islam als gaffel.
  Brussel… een oord dat rijp is voor de vergeetput.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *