Trump legt het linkse moeras droog

Wij wisten het al bij voorbaat. De partij van Clinton en Obama schuwde geen enkel illegaal middel. Maar loontje komt om zijn boontje. Betrapt! Een liberale activiste (allicht ook draagster een roze vaginamuts) pleit schuldig voor massale stemvervalsing.

De feiten die de “Democraten” vertwijfeld en radeloos onder de mat willen vegen, zijn gewoon de naakte feiten die massaal gebeurden…

Maar deze keer was er geen kans op ontkenning.

Een liberale activiste in noordoost Ohio pleitte verleden maandag schuldig op 14 beschuldigingen van kiesvervalsing, en de leugenmedia en dito pers hulden zich in totaal stilzwijgen over dit proces. De ‘omerta’ van misdadige politiek correcte hersenspoelers!

De vrouw, geïdentificeerd als Rebecca Hammonds, werd oorspronkelijk beschuldigd van meer dan dertig kiezers valselijk geregistreerd te hebben om te kunnen stemmen in de staat Ohio tijdens de laatste presidentsverkiezingen. Oorspronkelijk pleitte ze niet schuldig op de beschuldiging van valse kiesregistratie in Mei 2016. Een beetje zoals Björn Soenens in Vlaanderen zou doen!

Hammonds werd echter in beschuldiging gesteld nadat ambtenaren ontdekten dat deze door Ohio betaalde organiserende vrijwilligster de namen van vijf dode mensen als nieuwe kiezers  geregistreerd had!

Staatsambtenaren verklaarden dat Hammonds werd aangeklaagd voor 32 valse kiezersregistraties en drie valse handtekeningen. Hammonds veranderde haar pleidooi van onschuldig naar schuldig, na maandag geconfronteerd te zijn geweest met een één jaar gevangenisstraf voor elk misdrijf ‘apart’.

“Het was fraude. Het betrof tientallen overleden mensen die weer op het toneel verschenen” verklaarde Adam Booth, de verkiezingsdirecteur van  Columbiana County aan The Daily Wire. “Ze  ondertekende met haar eigen naam –het was zelfs niet eens die van de kiezer-, met een verkeerde geboortedatum, verkeerde straten...”

“Ik kan dit niet over het hoofd zien. U heeft geprobeerd om de integriteit van onze verkiezingsproces in onze deelstaat te schenden. Je maakte een aanfluiting van ons systeem” verklaarde Rechter C. Ashley Pike toen ze Hammonds veroordeelde tot zes maanden effectieve gevangenisstraf.

“Als 180 dagen [in de gevangenis] je geen lesje kan leren, zal niets dat doen.”

N.V.D.R.:
Amerika is eindelijk wakker geworden! Wanneer wordt ‘Amerikakenner’ Björn Soenens hier in de nor gestoken?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump legt het linkse moeras droog — 1 reactie

  1. Soenens verdiend inderdaad om in de nor gestoken te worden, hij is Amerika kenner omdat hij weet dat er in Amerika Amerikanen wonen. Verder reikt zijn kennis van dat land niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *