Erdogan, de dictator!

Ergens heeft deze dictator gelijk! De Nederlandse eerste minister ‘Mark Rutte‘ nam zijn beslissing om hersenspoelende propaganda ten voordele van een heuse dictator (de Mohammedaanse kalief Erdogân) op zijn grondgebied in extremis te verbieden, alleen en uitsluitend met de bedoeling de lokale Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders de wind uit de electorale zeilen te nemen.

Na volgende woensdag bakt Rutte ongetwijfeld zonder meer hypocriet weer zoete broodjes en zwelgt ongebreideld Turks Fruit met de Turkse dictator die hem (Rutte) deze week nog een fascist en een Neo-nazi noemde.

Wel, ik wil het niet zo lasterlijk formuleren (mohammedanen zoals Erdogân zijn daar de absolute kampioenen in) maar Rutte is beslist in extremis een electorale opportunist. Hij heeft op dit ogenblik alleen schijnbaar zijn hand overspeeld, maar wie weet wat hij achter de schermen allemaal konkelfoesde en achterbaks bekokstoofde met de islamofascistische dictator Erdogân?

Hoe walgelijk kan je collaboratie met de échte vijand van je eigen volk zijn? Stem voor de PVV Nederlanders! Alleen de partij Voor de Vrijheid heeft de mogelijkheid de (met enorm veel bloed en inspanning) gerealiseerde vrijheid voor jullie en uw nageslacht te bewaren en te vrijwaren.

Pro memorie wil ik er even aan herinneren dat de Indonesische moslimbroeder Obama, nadat hij werd verkozen en herverkozen, uitgerekend als allereerste telefoneerde naar de kalief Erdogân! Een detail van de geschiedenis die hier wel kan tellen!

Mark Rutte zit dus ‘schijnbaar’ op het juiste spoor maar vermoedelijk beseft hij dat zelf niet eens!

Buitenlandse politiekers hebben geen énkel recht om, op ons territorium, personen met een “dubbele” en dus minstens één geveinsde nationaliteit te komen toespreken, oproepen, aansporen of ophitsen. Géén énkel! Personen die een dubbele nationaliteit aankleven en bewust handhaven, dat is gewoon misdadig of onderontwikkeld gespuis! Scheer U hier weg, want anders gaan jullie het zich beklagen!

Uzak Dur! Bu Bizim ülkmiz. (vertaling voor mocro’s volgt.)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Erdogan, de dictator! — 1 reactie

  1. Laten we vooral dat Duits monster mürkel niet vergeten, dat monster is de echte ondergraafster van onze democratische leefregels, dat monster was zeer bevriend met Hitler en dat doet ze nu met die moslim/Hitler in Turkije.
    Hopelijk maken onze Duitse vrienden in september definitief komaf met dat monster en sluiten ze ze op voor de rest van haar leven dat zal ± 350.000.000 Europeanen gelukkig maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *