IK HEB HET HELEMAAL GEHAD MET TRIENEN !

Een domme naïeve vrouw noemen ze in onze streek een Trien. Deze Trien heeft dus haar naam niet gestolen. Ze is maar net ontsnapt aan haar zelfgekozen lot, niettegenstaande waarschuwingen van diegenen die ze gevaarlijke populisten en fascisten noemt. Niettegenstaande de vele waarschuwingen ook van vrouwen die het kunnen weten als Darya Safai , die hier terecht hun vluchtoord vonden, en die wellicht nooit meer zullen kunnen terugkeren naar het in barbarij en religieuze achterlijkheid vervallen vaderland, dat jaarlijks honderden mensen executeert voor even triviale dingen als de Trien daar nu dacht te kunnen doen.
heeft ze haar les nu geleerd ?
Uit ervaring weet ik dat zulke naïeve Trienen nooit leren en hun hele leven in zeven sloten tegelijk zullen lopen. Geen enkel veiligheidsmechanisme, geen enkel reglement handleiding of waarschuwing zijn in staat lomperiken als zij voor ongevallen te behoeden. In het bedrijfsleven moet je zo iemand zo snel mogelijk ontslaan vooraleer er doden vallen en de kosten niet meer te overzien zijn. Dat mensen als de Trien dit kunnen en overleven, komt door het sociale systeem waardoor ze zich zo’n reis kan permitteren zonder te werken, omdat de maatschappij mensen als zij nog steesds laat begaan en haar levenslang betaalt en helpt, ook na de meest hallucinante stommiteiten.
Gelukkig heeft er nog niemand zijn leven moeten wagen om haar ginds te gaan redden, kost het ons voorlopig als belastingbetaler, behalve waarschijnlijk haar uitkering, nog niets.
Trien, blijf jij maar voorgoed in Iran, desnoods verplicht.
Ik heb het helemaal gehad met Trienen ! 

Vlaamse vrouw fietst voor goede doel door Iran en bekoopt dat bijna met haar leven

13/03/17 – 17u08  Bron: Trien Trapt (zelf)
http://www.hln.be/hln/nl/1282/Iran/article/detail/3103735/2017/03/13/Vlaamse-vrouw-fietst-voor-goede-doel-door-Iran-en-bekoopt-dat-bijna-met-haar-leven.dhtmlTrien Pauwels is al bijna een jaar onderweg van Gent naar Taiwan. Met haar tocht wil ze 30.000 euro inzamelen voor het WWF en UNICEF en ondertussen is dat bedrag al overschreden. Maar haar tocht door Iran heeft bij Trien diepe sporen nagelaten. In een land waar fietsen verboden is voor vrouwen, werd ze betast en aangevallen. Ze werd van haar fiets getrokken en bijna verkracht en vermoord.
Sinds 1 april 2016 is Trien Pauwels onderweg van Gent naar Taiwan. Op haar tocht met fiets en tent trekt ze door Roemenië, Turkije, Georgië, Armenië, Iran, de Stanlanden, de Indische en Nepalese Himalaya, China en Japan. Ze hoopt zo geld in te zamelen voor het WWF en UNICEF. De beoogde 30.000 euro is intussen bereikt, maar Triens tocht zit er nog niet op. Momenteel fietst ze door Oman, een verademing na de nachtmerrie waarin ze belandde in Iran.

 “Ik was super dankbaar dat ik kon ontsnappen. Dat ik, toen ik aan mijn enkels door het zand gesleept werd, een voet kon losmaken en in die kerel zijn ballen, borst en kin kon schoppen en wegrennen.”

Trien

Fietsen verboden voor vrouwen

Ayatollah Khomeini is nog altijd alomtegenwoordig in Iran. “Zelfs in de kleinste dorpjes.” © Trien Trapt.

“Iran, mijn veelbeloofde land. Het land van ongeëvenaarde gastvrijheid, overweldigende natuur, eeuwenoude cultuur. Van majestueuze moskeeën en een overvloed aan fruit, noten en niet te versmaden dadels, dat land was niet wat ik ervan verwacht had”, zegt Trien in haar blog waarin ze haar avonturen neerschrijft.

“Sedert september laatstleden was er een fatwa afgekondigd die vertelde dat fietsen voor vrouwen verboden is. Was dat het? Werd ik daarom genegeerd of afkeurend bekeken?”

Gevangen door hijab

De afkeurende blikken bleken slechts het topje van de ijsberg. “Ik voelde me gevangen, geïsoleerd, zowel door hijab en kleed als door mijn onkunde van het Farsi.” Het land waarvan ze dacht zo warm en vriendelijk te zijn, bleek helemaal niet zo gastvrij. Trien werd achtervolgd en betast. En één Iraniër sleurde haar van haar fiets en probeerde haar te verkrachten en vermoorden.

“Ik durfde de straat niet meer op, het geringste brommergeluid bezorgde me kippenvel en een sneller kloppend hart.”

Trien

Aanrandingen

Nassim, bij wie Trien een tijdje logeerde, vertelde hoezeer ze de hijab haat en hoe verschrikkelijk ze het vindt dat de vrouw in Iran zo onderdrukt wordt.

Dat Iran geen lachertje is voor vrouwen, ondervond Trien aan den lijve. “Ik lachte niet door achtervolgingen van kerels op brommers, die naast je komen rijden en handtastelijk worden. Rechtsomkeer maken en opnieuw hetzelfde doen, dit tot drie maal toe”, schrijft Trien. “Ik lachte niet door vragen of je samen op de foto kan en er plots een vreemde hand aan je borst zit.”

Trien zamelt onderweg geld in voor het WWF en UNICEF. © Trien Trapt.

Verkrachtingspoging

“Ik lachte nog veel minder toen ik gevolgd werd door een stevige kerel op een brommer. Hij me van mijn fiets trok, in een zandput naast de weg probeerde te duwen en me trachtte te verkrachten en vermoorden”, vertelt Trien, die haar aanrander gelukkig kon ontvluchten. “Ik was super dankbaar dat ik kon ontsnappen. Dat ik, toen ik aan mijn enkels door het zand gesleept werd, een voet kon losmaken en in die kerel zijn ballen, borst en kin kon schoppen en wegrennen.

 “Een verwittigd man is er twee waard, een vrouw drie. Ja toch?”

Trien

Paranoïa troef

Triens doortocht in Iran heeft de rest van haar reis sterk beïnvloed. “Ik durfde de straat niet meer op, het geringste brommergeluid bezorgde me kippenvel en een sneller kloppend hart. Ik keek constant om en checkte of ik niet gevolgd werd. Paranoïa troef!”

“Een verwittigde vrouw is er drie waard”

Ondertussen zit Trien in Oman, waar ze zich veel beter voelt. Ze wil andere fietsende vrouwen met Iranplannen waarschuwen voor het gevaar. “Een verwittigd man is er twee waard, een vrouw drie. Ja toch?”

Wie Trien zelf een duwtje in de rug wil geven en geld wil storten ten voordele van haar goede doel, kan terecht op haar website of Facebookpagina.

Voilà, jullie kunnen haar nu volgen, schrijven, en geld schenken 😀 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

IK HEB HET HELEMAAL GEHAD MET TRIENEN ! — 5 reacties

 1. Ik vind jullie wanhopig trieste zonderlingen, A.Griffon, Walter F. en Jean. Jullie durven nog niet op een fiets naar de bakker rijden om jullie pistolets en vinden het zalig om anoniem te spuien op het internet richting een moedige jonge vrouw. Zij heeft 30 000 euro ingezameld voor Unicef en WWF. Wat hebben jullie al in jullie leven bereikt? Buiten vroeger hippy’s geweest te zijn die van alles gingen veranderen aan de wereld maar vooral hebzucht aan de dag hebben gelegd. Dank u voor de klimaatverandering. En dan geven wij jullie nog pensioen! Waarom eigenlijk? Jullie willen toch niet op mijn rug en die van vele andere burgers leven? En nog iets: deze vrouw werd bijna verkracht en vermoord door een man. Niet door een vrouw. Een vent die in jullie zijn gelijke heeft. Mochten jullie Iraniërs zijn, jullie deden een vrouw hetzelfde aan als die vent ginds. Jullie zou het dus moeten overkomen om te begrijpen dat zo’n haatdragende berichten over een landgenote durven op een site zetten een vorm van zinloos geweld is. Ik ken deze vrouw niet maar ik weet genoeg om haar moedig en goed van hart te vinden en jullie lafhartige mensen. En dat vind ik samen met miljoenen andere Belgen. Hoe zwart kan een binnenkant van een mens zijn dat jullie zich hier mee bezig houden.

  N.v.d.r.: Normaal gezien vliegen reacties als deze (op een bijdrage daterend van 2017!) linea recta naar de vuilbak. Maar voor deze arrogante, beledigende en werkelijk imbeciele reactie van een zekere Marie De Brandt maken wij graag een uitzondering.

  • Blijkbaar de reactie van een aanhangester van de Nieuwe Wereld Orde, NGO’s en aanverwante globalistische misdadige organisaties van georganiseerde criminelen. Vooral tuk op zeer veel geld. En in wiens zakken verdwijnt dat geld? Hopelijk niet in die van onze EU-elite of van mohammedaanse terroristen.

   Toppunt van arrogantie is dat zij ons pensioen “geeft” en zich afvraagt waarom!

   Ten eerste geeft zij helemaal niets, en ten tweede werd ons pensioen onder valse voorwendsels opgebouwd door verplichte bijdragen van belastingplichtigen. Het rendement van die verplichte bijdragen is extreem negatief om niet te zeggen catastrofaal verlieslatend.

   Het Belgisch pensioenstelsel is misdadig en pure oplichting.

   Hier hou ik het bij. Dermate kotsmisselijk word ik van zulke linkse multiculturele indoctrinatie en dito gezwets.

  • Dat het een TRIEN is daarover kan geen twijfel bestaan, en dat ze doortrapt is ook kristal helder.

 2. Dat is toch wel een heeeeel domme trien. Moest dom zijn pijn doen dan lagen alle ziekenhuizen in deze wereld overvol.
  Dezelfde domheid speelt zich in Afrika af, het continent zakt dag op dag dieper in de ellende en zou zelfs in de eerstvolgende 20 jaar van 1 miljard naar 4 miljard stijgen en dat in een gigantische armoede maar van minder fokken willen ze niet weten…., wie is dan een zware misdadiger?
  Of gaan de NGO’s (lees: Nooit Genoeg op de rekening) er aan werken? We hebben gezien hoe in Haïti……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *