EU schenkt 148 miljoen euro aan “Palestina”

Dat is weliswaar slechts 0,148 miljard maar begin dit jaar schonken de boven ons gestelden ook al 0,1 miljard euro aan dezelfde terroristische organisatie alias Palestijnse regering.

Een zinnig mens vraagt zich af waarom in tijden van crisis madam Catherine Ashton, de hoge vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid van de Europese Unie, veroorloofd kan worden zulke buitenissige uitgaven te verrichten op kosten van de modale Europese burger, ook al is haar eigen land geen lid van de euro-zone waar de extreme spreidstand tussen de zuidelijke maffiosi en de naïeve noorderlingen stilaan pijnlijk zo niet ondraaglijk pijnlijk is geworden.

Om de relevante cijfers te illustreren: wie gooit er nu 0,248 miljoen euro in een terroristische fontein?

Is dit de betaling voor de Waalse wapen- en munitiehandel? Het zou ons geenszins verwonderen!

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/03/28/sozialer-schutz-eu-schickt-148-millionen-euro-nach-palaestina/   

image_pdfimage_print
Share

Reacties

EU schenkt 148 miljoen euro aan “Palestina” — 2 reacties

  1. Het is maar goed dat we ons terug aan ’t bewapenen zijn ‘in huis’ zodat we straks niet met lege handen staan tegenover het straatkrapuul dat hier rondloopt opgefokt door baardapen in stinkende soepjurken die de jeugd verpesten in die mosselketen met achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin.

  2. Het gaat hier in feite niet om Palestina, maar wel om het islamitische stemmenreservoir in West-Europa gunstig te stemmen. Alle middelen zijn goed om dit paard van Troje& 5de colonne in de watten te leggen. Nu we stilaan het “endspiel” naderen kan het dan ook geen kwaad om een tandje bij te steken, op kosten van de werkende en/of belastingbetalende middenklasse in het noord-Europa.(die middenklasse is trouwens speciaal geconcipiëerd om geplunderd te worden) In feite : twee vliegen in één klap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *