Bedenking

Als er zo vroeg gejuicht wordt, nog voor er stemmen zijn geteld, dan kan dat ook betekenen dat men de uitslag al kende voor de telling begon.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bedenking — 3 reacties

 1. Griffon, die mening deel ik met u voor 100%
  Ik vertrouw het zootje voor geen flikker en zeker niet die smerige linkse hoernalisten.

 2. De perceptie die de leugenpers en de corrupte staatsmedia zouden scheppen stond al vooraf vast. Elke uitslag waarbij de PVV niet de grootste partij zou worden was bij voorbaat gedefinieerd als een “overwinning”. En zo geschiedde.

  De campagne was dan ook al bijzonder smerig verlopen. Via vervalste peilingen werd de kiezer de laatste drie maanden voorgespiegeld dat de PVV 40 zetels zou kunnen behalen, wat totaal onmogelijk was. De kiezer werd angst aangejaagd. Tegelijk werd Wilders gedemoniseerd en geboycot met een heus ‘cordon sanitaire’.

  Meer nog, hij werd persoonlijk geviseerd door de aanstelling van een Marokkaanse mol als lid van zijn team lijfwachten die zogezegd “ontmaskerd” werd in volle verkiezingscampagne. De kans dat het mohammedaans fatwa-doodsvonnis tegen Wilders ook zou uitgevoerd worden in volle verkiezingsstrijd was dus bijzonder groot geworden.

  Ga in zulke omstandigheden nog maar eens een publiek debat aan in de aanwezigheid van supporters van de tegenpartij, wetende dat in Nederland geweldpleging en politieke moord meer dan eens de uitslag bepaalden. Bvb. met Janmaat, Fortuyn en Hirsi Ali.

  Wat waren de kansen? Wilders zal wel inschattingsfouten hebben gemaakt. Het spreeuwengedrag en het korte-termijn-geheugen van de kiezer deden de rest, zoals Jean-Marie Dedecker laat opmerken in HLN. Onze Europese oligarchen kunnen heel even terug struisvogel spelen, want de volgende kans voor een opstand van het volk tegen de EU-dictators ligt nu in Frankrijk en Duitsland.

 3. Het zelfde scenario als in Oostenrijk verleden jaar??? De stemlokalen in Nederland sloten om 21:00.u. afgelopen woensdag. Reeds om 21:00.u. vertelde men op NED1 al dat de VVD de grote winnaar was, en dat Wilders op *19 zetels zou uitkomen. Toch wel om eens in uw haar te krabben zeker.
  * Wat er 20 zijn geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *