Merkel geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !

Iemand schreef onder een video op Facebook, als reactie op het nieuws dat Trump geen hand wou geven aan Merkel, wat volgt.
Hij meende tevens een moraliserend lesje te moeten geven aan diegenen die vonden dat Merkel geen hand verdiende na haar persoonlijke campagne tegen Trump en de vele sneren die ze aan hem adresseerde. Met het bekende belerende vingertje vond hij het nodig de andere reageerders een lesje in democratie en wellevendheid te geven. :

W.V.
“Jouw opvoeders hebben ongetwijfeld hun best gedaan, maar de waarden van de democratische rechtsstaat hebben ze jou blijkbaar niet kunnen bijbrengen :-)”

CV antwoordde hem:
“Democratische rechtstaat?? Bestaat dat echt en wat houd dat feitelijk in of is dat iets dat telt voor bepaalde doelgroepen?”

Antwoord van Antoine Griffon aan WV op het gesloten Facebook-forum:

” W.V., Je hebt het nu over Merkel,neem ik aan?
De vrouw die op haar eentje besliste om voor elke staat in de EUSSR en voor iedere inwoner ervan, besliste om de grenzen open te stellen en de terroristen en tafelschuimers uit te nodigen?
Die zich inmengt in democratische processen in andere landen en stemadviezen geeft ?
Die in onze plaats miljarden Euro’s liet bijdrukken en wegschonk, om de slechte kredieten van de Deutsche bank aan oa Griekenland te dekken?
De vrouw die iedereen die ze niet leuk vindt evenmin een blik gunt? Die de vrije mening aan banden wilt leggen en aan de basis ligt van de nieuwe Stasi waartoe ze eens behoorde?
Die vrouw geen hand geven is haast een heldendaad in deze ruggengraatloze zakkenvullende tijden !”

Het strafte is dat dit filmpje zéér uitgebreid aan bod kwam met anti-trump commentaar op het nieuws en journaal van VRT en VTM  maar de volgende foto’s niet:
foto van Luc Van Braekel.
foto van Luc Van Braekel.

VRT en VTM doen dus gewoon aan hersenspoeling. Het zijn leugenmedia.