Trump is duidelijk over immigratie!

Immigratie is een privilege en geen recht!

Na het fake news van de leugenmedia dat Trump zou geweigerd hebben om Merkel een hand te geven, komt de aap vanzelfsprekend uit de mouw. Trump gaf Stasi-Merkel een formidabel lesje in democratie!

Bovenstaand filmpje zal je op de hersenspoelende leugentelevisie nooit zien! Zie hier de politiek incorrecte link naar het échte nieuws! De europese oligarchen waaronder de ex kleffe dweil Van Rompuy, Kapo Schulz, Stasi-Merkel, Pinnokio Verhofstadt en vele andere dictatoriale potentaten kunnen het vergeten. Met de VS wordt onder Trump niet meer gelachen! Het rijk van de door de Arabische golfstaten gesponsorde bruine schriftvervalsende moslimbroeder Obama is passé. Zijn acht jaar islamofiel bewind was niet meer dan een islamitische hikbui in de wereldgeschiedenis.

Nu de brexit ook een juridisch voldongen feit is, omdat het Britse lagerhuis de wet daarvoor goedkeurde, staan de EU-oligarchen met hun rug tegen de muur en de broek op de enkels. Deze kleine kliek volksverraders moet het opnemen tegen de machtigste alliantie van de vorige eeuw en zeker ook van deze eeuw: de VS + de UK, ook ditmaal gesteund door de tweede grootste kernmogendheid ter wereld: Rusland dat gelukkig niet meer communistisch maar wel degelijk nog nationalistisch is.

Zelfs al slagen ze er in het grootste gedeelte van een dom gehouden bevolking nog een decennium lang te blijven hersenspoelen, tegen deze grootmachten staan de Eu-verraders van hun eigen volkeren machteloos. Zelfs al blijven de rechters van het EVRM islamofiele en politiek correcte oekazes produceren als ware het onrechtmatige diarree, zal dit de EU-dictators niet meer helpen. Alea iacta est! De teerling is geworpen. Leve Trump! Leve de seculiere rechtsstaat! Leve Marine Le Pen! Leve het AFD! Weg met de islam! Mohammedanen go home!

De toekomst van West-Europa hangt nu aan een zijden draadje. Veel zal afhangen van de eurofiele apparatsjiks. Storten zij zich als lemmingen samen met hun baasjes in de afgrond, of suggereren zij aan de oligarchen om op te stappen of zich op te hangen aan de stevigste tak van de hoogste boom in hun riante parken?

In het eerste geval volgt een dictatuur en vanzelfsprekend een verschrikkelijke burgeroorlog zonder voorgaande in de geschiedenis. In het tweede geval zal de grote kuis lang duren, veel geduld vergen en de kosten ervan helaas weer eens afgewenteld worden op de rug van de argeloze en weerloze burgers. Tenzij het Europarlement de commissie afzet en enkele verdragen schrapt en dat zie ik niet gauw gebeuren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump is duidelijk over immigratie! — 9 reacties

 1. De aanval is de beste verdediging. Momenteel zit vrijwel de gehele Europese bevolking in de verdediging tegen de Europese Commissie.
  Ook tegen de NSB-regering in Nederland met de joker Rutte.
  Er wordt een gruwelijke burgeroorlog voorspeld. Die lijkt me onafwendbaar tegen de tijd dat de moslims met hun messen gaan zwaaien.
  We kunnen ze dan beter voor zijn. Dat betekent wel eerst revolutie tegen het zooitje in Den Haag.
  Daarna als PATRIOTTEN het land schoon vegen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  • M.A.L. Sion, als Nederland op 15 maart gestemd had met “een geweten” en “met zorg voor eigen volk” dan was nu al een groot gedeelte van alle ellende opgelost, dan waren nu die kopvoddenwijven al valiesjes aan ’t vullen om asap te kunnen vertrekken richting grote zandbak.
   Dat gaat sowieso plaatsvinden maar nu iets later en wij Vlamingen zullen onze Nederlandse vrienden steunen want ook wij willen van die ellende verlost geraken.
   Nu eerst dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen opdoeken zodat ze al niet meer vanuit die hoek schade kunnen toebrengen.
   De lafaards onder eigen volk die weigeren mee te werken voor onze veiligheid (lees: cd&v, spa, groen, vld, nva en pvda) zullen de rekeningen krijgen, zeker weten.
   Onze hoop is nu gesteld op FN in Frankrijk, als FN de start kan geven in mei komt alles nog in de juiste plooien te liggen, Duitsland, Vlaanderen, Italië enz. zullen volgen en de lafaards in dat kotsmisselijk EU gedrocht zullen sneller wegwezen dan de islamieten maar wij weten ze overal wel te vinden….
   Misdaden van dergelijk walgelijk kaliber gepleegd door die EU troep mogen nooit ongestraft blijven.

 2. Hele goede toespraak van Trump. Merkel is een hypocriete huichelaarster die Duitland met de massale immigratie in de ellende stort. Precies de agenda van de elite om landen van binnenuit kapot te maken zodat er een soort neocummunistische wereldregering komt.

 3. Geen enkele, maar dan ook geen enkele regerende politicus in Vlaanderen, belgie, en Europa heeft het lef om dit te doen. Zoals door de redactie al terecht aangehaald “dit soort nieuws zie je niet.” Zeker niet bij de “politiek correcte” media. Maar is er wel andere media???

 4. USA, Groot Brittanië en Rusland zullen Europa WEER moeten bevrijden van de Duitse tirannie.
  En Marokko doe jullie ook weer mee? Want jullie waren toen toch echt van doorslaggevende betekenis, ………oh wacht, dat vinden jullie zelf en verder helemaal niemand in Nederland.

 5. Pingback: Trump: Immigratie is een privilege en geen recht! | E.J. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *