MH17 en de EU-criminelen

Even het geheugen opfrissen: in de regeringsperiode van de bruine en schriftvervalsende moslimbroeder Obama gebeurde er een massamoord op onschuldige burgers, allemaal van niets bewust, zittend in een burgervliegtuig boven het Oekraïense luchtruim waar Guy Verafstoodt  op het Maidan plein luttele maanden voordien putschisten tot een heuse (en  bloedige) staatsgreep was gaan aansporen!

Een terugblik:

Nageltjes.be gaf als eerste een objectieve analyse van de feiten. Anderen publiceerden een boek en nog anderen vertrouwden de zwarte dozen van het neergehaalde burgervliegtuig toe aan de Britse eerste minister David Cameron. Tot nu toe, behalve de Brexit, geen énkel nieuws uit die hoek! Dat zegt, dunkt me, genoeg!

Allemaal getuigenissen over wat we niet mochten weten! Zelfs nu wordt onze redactie nog altijd gedwarsboomd om deze informatie te delen, op een domein dat haar eigendom is!

Reden? Die massamoord is strafrechtelijk nog niet verjaard. De medeplichtigen (inclusief Verafstoodt) schuwen geen enkel middel om de strafrechtelijke verjaring te bewerkstelligen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

MH17 en de EU-criminelen — 1 reactie

  1. De waarheid zal nooit het daglicht zien want dan zouden er veel huichelaars in hun blote kont komen te staan, dus dikke deksel erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *