De goede week.

De week voor het Paasgebeuren wordt zoals geweten “de goede week” genoemd door de belijders van de Roomse religie. Of de naam de lading dekt is me echt niet duidelijk. Het is een beetje zoals in de kerstperiode waar dan alle mensen van “goede wil” op de eerste rij staan om nadien de vuile was te blijven uithangen. Zoiets heeft een naam “hypocrisie” en “huichelarij” om van schijnheiligheid nog maar te zwijgen.

Tijdens het huidige verloop van “de goede week” ben ik op zoek gegaan naar de realiteit in deze. Aangezien ik een chronische aversie tijdens mijn leven opgelopen heb tegen al wat met enige religie te maken heeft en met de islam in het bijzonder, ben ik geen inspiratie gaan zoeken in kerk, kapel of klooster. De dagelijkse kost die we voorgeschoteld kregen in de media bevatte reeds voldoende ingrediënten om een keuze te maken. Zo noteerde ik in de “goede week”

– Dat het dringende begrotingsconclaaf in de 16 vroegtijdig op woensdag onderbroken werd om de excellenties de gelegenheid te geven om te gaan supporteren voor de Belze sjotters. Elio&co weten verdomd goed hun prioriteiten te accentueren.
– Een Algerijnse MO werd op de autosnelweg omgelegd toen hij aanstalten maakte om de politie onder vuur te nemen. De baardman bleek een hevige hersenloze fan te zijn van de jihad en bezat reeds een wapenarsenaal dat menig Afrikaanse rebellenleider zou doen watertanden. Waar hij dat vandaan haalde (met misdaadgeld) is niet moeilijk te achterhalen. In Kaboel, Bagdad, Islamabad of bij de palestijntjes vindt men zulks tuig bij de bakker om de hoek. Dankzij de open grenzen politiek van de euro poco zwabbers is het smokkelen van dit wapentuig een makkie geworden,waarvoor dank!
– Ook Franske in Rome mocht op het appel niet ontbreken en ging volgens de traditie de voeten wassen van enkele apostelen. Hij ging ze opzoeken in de gevangenis. De kerk en misdadigers..wat hebben zij toch gemeen. Moest franske bij mij aankloppen moest hij mijn voeten niet wassen maar mocht ie wel mijn …..kussen!
– De sossen laten hun “goede wil” t.o.v. van de moslims zien en verklaren zich bij monde van zure Bruno solidair met hen om het kopvoddenveto aan te vechten.
– In Antwerpen vraagt een korpschef van de pandoeren de bevolking hun “goede wil” te tonen en uit te kijken naar Mohamettekens die plots een lange baard aankweken, zich kletskop scheren, hun spijkerbroek ruilen voor een nachtkleed of verdachte leuzen roepen. Dit zouden tekenen zijn die op radicalisering (lees: hersenspoeling) wijzen en die op rekrutering gericht is voor de vrede beweging in Syrië. Laat deze idealisten toch hun “goede intenties” waarmaken! Hopelijk slikken ze ginds wat lood en vertrekken ze naar de maagden hemel en zijn wij er van verlost!
– Ook vraagt de politie de “goede wil” van de bevolking om verdachte voertuigen met vreemde nummerplaten in de mot te houden en zelfs door te seinen.
– Tegen beide “goede”oproepen i.v.m. de plotse lange baardgroei en de aandacht voor vreemde nummerplaten mag na de “goede week” hevig protest verwacht worden van de linkse loeders met vooral de leider van de CGKR moskee Youssef-el-Witteh op kop. Men zal dit als een schending van de heilige privacy inroepen.
– Ondertussen wordt de zoektocht door de farizeeërs uit de 16 naar nieuwe methoden om zilverlingen uit de bevolking hun zakken te ontfutselen verder gezet. Dit werk wil men tot een “goed einde” brengen liefst nog voor de kruisiging en het verrijzenis gebeuren.. een ongeluk komt nooit alleen placht een Vlaams spreekwoord te zeggen… zeker met een onstabiele stekkertrekker in hun rangen.

Enfin,toch nog een prettig paasfeest gewenst aan al de sprookjes believers in deze en vooral.. houdt “goed” uw Pasen. Amen

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De goede week. — 1 reactie

 1. Volgens bepaalde informatie zijn er een bepaalde groep onderontwikkelde apen aan ’t strijden (lees: moorden) in Syrië en de simpelen van geest zouden graag de namen kennen????
  Das nie moeilijk, das gemakkelijk.
  Hoe? poepsimpel, de politie bezoekt elke vreemdeling thuis want ze weten uit hoeveel leden dat gezin bestaat, ze vragen dat iedereen zich identificeert.
  Of hij is schoolplichtig of hij is werkloos of hij heeft werk, kan iemand zich niet identificeren dan onmiddellijk hetzij het kindergeld hetzij de werkloosheid afnemen, heeft hij werk dan kijken of hij zolang verlof gekregen heeft. Wat het ook mag wezen als er maar één besluit uit volgt nl. NOOIT MEER BINNEN IN ONS LAND want wij hebben geen behoefte aan achterlijke barbaren die volgepropt zitten van barbaars geweld.

  Links heeft nog NOOIT iets opgebouwd maar wel ZEER VEEL gesloopt. Altijd op de bres voor chantage, gijzelingen, geweld, vuurtje stoken en mensen hinderen in hun bewegingsvrijheid, betreft het franskiljons links zootje dan wordt daar nog aan toegevoegd ‘Vlamingen schofferen, vernederen en bestelen.
  Niet mijn vrienden maar dat zal wel overduidelijk zijn, niet!

  Eet niet te veel eieren, niet goed voor de gezondheid, toch een prettige Pasen gewenst los van alle fabeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *