Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??

De maffia heeft sinds enkele jaren haar werkterrein verlegd naar de meest lucratieve en onbestrafte activiteiten ooit: de ‘legale’ mensenhandel.
Voor elke geredde en opgevangen gelukzoeker worden ze door Europa betaald.
Vandaar ook dat het voor de Lybische kust dringen is om boot’vluchtelingen’ op te pikken.
Dat er af en toe eentje verdrinkt maakt het verhaal allen maar geloofwaardige. Maar elke dode is een streep door de rekening, net zoals dat indertijd gold bij de slavenhandel.
De maffiosi hebben nu een reisbureau van Sub Sahara tot Sicilië.
Ze financieren de vlucht van de gelukzoekers met misdaadgeld, en krijgen dat veelvoudig door Europa in het wit terugbetaald als red- en opvangsteun, die veelal duurzaam is.
Bij hun activiteiten kunnen ze zelfs rekenen op de marine van de verschillende lidstaten die om beurten langs de Noord Afrikaanse kust patrouilleert. Geloofwaardiger dan dat kan het nooit meer worden.  
 
Bovendien zullen ze er gegarandeerd op toezien dat ook hun initiële investering aan hoge intrestvoet door de gelukszoekers zal worden terugbetaald met de OCMW steun die ze zullen trekken of de criminele activiteiten die ze als illegaal zullen uitvoeren.
Ga maar na, allemaal sturen ze geld naar het buitenland via Western Union (of gelijkaardig) via bvb telefoonshops als in de Brusselsestraat in Leuven.
Voor die handel ontvangt de maffia bovendien applaus en bewondering. Iets wat hen nog nooit overkwam.
Niet toevallig speelt alles zich in Sicilië en Italië af, maar ook in Griekenland, waar ze ook sinds mensenheugenis voet aan de grond hebben, zelfs van afstammen.
Een belangrijke vraag is nu ook: Wie is er nu bij de maffia, en wie niet??
Een vraag die Theo Francken zich misschien ook begint te stellen, na de miraculeuze visvangst, en te vermoeden tussen de lijnen van zijn recente uitspraken.
Dat was een ongeoorloofde gedachte Theo ! Je vingers zullen van de tik nog een tijdje pijn doen.
Als we ze niet kunnen tegenhouden, dan kunnen we misschien beter meedoen, en er rijk van worden. Dan kopen we ergens een privé-eiland, dat we dan kunnen laten bewaken met machinegeweren. Indringers worden voer voor de haaien, en we worden dan eindelijk gerust gelaten.

Nederland  helpt Italië met bootvluchtelingen

(ook België e.a. red.)

Nederland gaat Italië helpen met het redden van vluchtelingen die vanaf Noord-Afrika met gammele bootjes de Middellandse Zee proberen over te steken. De nieuwe operatie, waaraan ook andere EU-landen meedoen, gaat Triton heten.

Nederland stuurt zeventig experts die gaan bepalen of de vluchtelingen recht hebben op een verblijfsvergunning, zo maakt staatssecretaris Fred Teeven van Justitie bekend. “Het belang van Triton is dat we de grensbewaking op orde krijgen. We kunnen dat niet alleen aan de Italianen overlaten en gaan daar een serieuze bijdrage aan leveren”, zegt Teeven tegen RTL Nieuws. Het gaat bijvoorbeeld om grenswachters en documentspecialisten. Ook levert ons land een snelle, opblaasbare patrouilleboot, twee honden en twee voertuigen.

ZIE OOK: Italië redt 90.000 vluchtelingen in één jaar

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wie is er nu bij de maffia, en wie niet?? — 2 reacties

 1. In Italië staat de BBI (Belgische Belasting Inspectie) natuurlijk machteloos.

  Ik vraag me al jàren af hoe Guy Verhofstadt en Karel De Gucht zich wijngaarden en landgoederen in Italië konden veroorloven. (Bovenop alle andere immobiliën in Vlaanderen en Frankrijk)

  Indien ze de regels van de Belgische fiscale wetgeving zouden gevolgd hebben dan was het totaal onmogelijk om het nodige geld daarvoor bij elkaar te krijgen!

  Derhalve hebben zij die fondsen op een andere manier en elders verworven.

  Vermoedelijk via illegale activiteiten in Griekenland, Turkije, Cyprus, Albanië en inderdaad Italië.

  Maar uitgerekend daar botst de BBI op “nationalistische” grenzen ondanks het eurofiele discours tegen nationalisme. Want godverbeterd, misdaad mag niet. Daarom allemaal op bevel van de apparatsjiks de koppen als struisvogels in het zand!

  Welk journaille krijgt graag een lid van de maffia met capsules cyaankali op bezoek? Eerlijk gezegd ik ook niet. Dus mijn conclusie is méér als duidelijk. Jean levert het touw en wij zeggen allemaal waar de kogels moeten geleverd worden.

 2. Het woord “redden” is totaal misplaatst, dat moet zijn “binnenhalen en dik betaald worden”.
  Het gezegde “misdaad loont” wordt elke dag opnieuw bewezen en wat doet de EU troep? Ze zuipen voort, ze feesten voort en spekken de bankrekening”. Voor die bende is één woord van toepassing: LAFAARDS & VERRADERS VAN EIGEN VOLK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *