Abnormaal is de norm

Ik kijk er niet meer naar. Ik erger mij mateloos aan de linkse vooringenomen Bart en zijn links geselecteerde gasten.

Vandaag 24/3 tijdens het zappen bleef ik toch eventjes kijken, en weerom kon mijn vrouw me ervan weerhouden  dat ik mijn schoen in het scherm gooiden. Ik doe maar alsof, want in tegenstelling tot veel links gehypnotiseerde kijkers weet ik dat dit alleen maar mijn portemonnee verwondt.

Genoeg ergernis dus om me aan het schrijven te zetten. ik moet ergens mijn stoom aflaten, voor ik ontplof.

Was een van de gasten vanavond Peter Vanderlinden die ter introductie van een documentaire over The Scooges en Iggy Pop de loftrompet over die band en Iggy kwam blazen als een van zijn grootste voorbeelden die zijn verdere leven hebben bepaald.

Niets dan bewondering voor Iggy Pop en de bandleden, die tot op vandaag, en nog steeds, alle dagen van hun leven gedrogeerd rondliepen in een broek die je recht kon zetten van de aangedroogde kots en andere smeerlapperij, en die het grootste del van hun leven als echte communistische anarchisten in kraakpanden en caravans leefden, en zo na enige tijd tot voorbeeld werden van de krijsende jeugd en de mei 68-ers.

Ik was daar niet bij voor alle duidelijkheid.

Dan hebben we het nog niet over de afschuwelijke muziek, lawaai dat ze voortbrachten, de stommiteiten die ze deden als de stagedive van Iggy, waarbij hij recht op zijn smoel op de stenen terecht kwam en een voortand brak, in plaats van dat het publiek hem opving.

Maar dat maakte me nog aan het lachen, totdat Fank Vanderlinden er de opmerking bijplaatste dat Iggy Pop intelligenter en bewonderenswaardiger was dan de huidige President Trump. De man die….

Ga nog een joint roken, een lijntje snuiven of een pil slikken Frank!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Abnormaal is de norm — 5 reacties

  1. Beste a. griffon,
    Ik bewonder uw moed om toch te blijven kijken al is het maar zappend. Ik kan de moed er niet (meer) voor opbrengen. Dat een rooie rat als Frank Vanderlinden de kans aangrijpt om president Trump een veeg uit de pan te geven mag niet verwonderen. Dat is net de reden waarom dergelijk sujet wordt uitgenodigd. Het past in het plaatje van al wat op TV terecht wil komen. Rood, groen, alternatief, naïef, links. Als je aan een van deze voorwaarden voldoet(liefst allemaal) is de kans groot dat je smoel in vele huiskamers op de buis komt. Als je dan nog een quote achter de hand hebt tegen Trump, of Vlaams Belang is je kans meer dan verzekerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *