Reacties

SOS vanuit Zweden … — 2 reacties

  1. Lars Hedegaard was haar Deense medestander. Nageltjes hebben geprobeerd de weerstand van dit islamkritisch duo te volgen in Denemarken, maar tevergeefs. Schijnbaar liggen de kansen in Denemarken en Noorwegen inmiddels een ietsiepietsie anders dan in Zweden. Hoe zou dat nu toch kunnen komen?

  2. Deze moedige journaliste die de spits afbijt van dit filmpje zie ik nog niet onmiddellijk navolging krijgen van haar collega’s in Europa. Deze moedige Zweden die we in het filmpje zien zijn maar enkele van al die gene die het net als ik verdomme zo kotsbeu zijn. Kotsbeu van de immigratie, de islam, de hoofdoek, de boerka, de aanslagen, de verkrachtingen, de criminaliteit, en ik kan nog wel effe doorgaan. Mijn stem voor 2018 en 2019 staat reeds vast, zoals ze al meer dan 30 jaar vast staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *