“These Boots Are Gonna Walk All Over You”

Heilige EUSSR

Mocht je nog niet goed begrepen hebben waarom de nestbevuiling maar doorgaat, hier een geheugensteuntje, nu we tijd hebben om wat grondiger te lezen.

Enkele artikels van een prachtvrouw die spijtig genoeg te vroeg is gestorven, maar wat een visie en rechtlijnigheid had ze.
Zeg maar dat al de weldenkende ongebonden geesten het gelijk aan hun kant hadden.
http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index679b.html?pagina=6294
Niet los te koppelen van dit onderwerp, voor diegenen die ondanks de informatie het nog niet weten;
http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexa4d5.html?pagina=9319
Zeg niet dat we niet verwittigd waren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“These Boots Are Gonna Walk All Over You” — 1 reactie

  1. Het eerste artikel van het “vrije volk” is zeer interessant daar het verwijst naar de oorzaak van al onze problemen =de verborgen agenda van de nieuwe wereld orde. Een goede kennis van deze “NWO” is dan ook de sleutel om toegang te krijgen tot deze “verborgen agenda”, om te kunnen begrijpen wat er zich momenteel afspeelt, en tot wat dit gaat leiden. Een inleiding in deze problematiek wordt gegeven in het boek van Nicholas Hagger : The Syndicate – the story of the coming world government” (2004) . Recent was er een beknopte samenvatting op de webstek van Prison Planet dd.27.03.2013 onder de titel : “21 goals of the Illuminati and the commitee of the 300”.
    De verwijzing naar dit comité van de 300 kostte vermoedelijk Walther Rathenau het leven. Hij werd vermoord juist na WOI.
    De huidige financiële crisis is dan ook geen toeval die ons overvalt zoals een regenvlaag. Tal van (pseudo)deskundigen pogen deze te verklaren op basis van financiële en economische wetten en theorieën , maar slagen er niet in. Als men dit echter poogt te verklaren als een “politiek georganiseerde misdaad” zal men daar moeiteloos in slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *