Tijden van bezinning……

“Wat is er mis met het aanzetten tot intense afkeer van een godsdienst, als de activiteiten en de leerstellingen van die religie zo irrationeel zijn en een flagrante inbreuk op de mensenrechten, dat ze die intense afkeer verdienen?”

Rowan Atkinson (aka Mr. Bean)

Syrië, geef voor de armen en verdrukten.

Syrië, geef voor de armen en verdrukten.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Tijden van bezinning…… — 4 reacties

 1. Ben het eens met De Merode, behalve betreffende een detail: het is nog niet te laat!

  Het is nooit te laat om het roer om te gooien.

  De huidige (totaal) onbekwame stuurlui moeten in quarantaine gezet worden en kost wat kost vervangen door logisch denkende bekwame stuurlui die het islamofiele fascistische tij willen keren.

 2. Wie Gerald Celente een beetje volgt in zijn omschrijvingen van bepaalde levensgevaarlijke sekten die heeft ook wel gelezen wat Gerald geschreven heeft a.g. die barbarij.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat zijn voorspellingen gaan uitkomen en dat Europa vóór 2016 gezuiverd wordt van die levensgevaarlijke waanzin die maar via één feit steeds in de picture komt nl. Brutaal Beestachtig Barbaars Geweld.
  Een echt sluipend vergif.

 3. De fout die steeds gemaakt wordt is de islam te beschouwen als een godsdienst. Het is een ideologie. Tijdens een uiteenzetting, enkele jaren geleden, verklaarde prof. em. KUL Urbain Vermeulen, dat er in de islam hoogstens voor een klein 10% godsdienstige elementen zitten.
  Gezien Prof. em. VERMEULEN een echte kenner wordt hij dan ook doodgezwegen door de media en alle pseudo-deskundigen. Bovendien wordt de islam in het boek “Pourquoi je ne suis pas musulman” van Ibn Warracq omschreven als een mengeling van “franse revolutie en bolsjevisme”. Deze beide bloedige terreursystemen sluiten dan ook perfect aan bij de islam.(die er eerst was).Het is dan ook logisch dat de linkse en loge mafia’s hier dan de rode loper uitrollen voor de islam om onze westerse beschaving te vernietigen, en dit alles weliswaar in naam van de “vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid”. Tijdens deze uiteenzetting verklaarde prof. em. Vermeulen ook , dat als er niet snel een reactie kwam tegen de islam in Europa, en hij sprak van :” binnen enkele jaren..”, het te laat ging zijn. In de huidige kontekst denk ik dat het te laat is. De verraders zitten intussen, na een lange mars door de instellingen, in alle geledingen van het systeem. Zie o.a. de recente beslissing van de Antwerpse gouverneur inzake de hogere inschrijvingstaks voor vreemdelingen.
  De zelfvernedering en zelfverachting van deze “pseudo-elites” kent immers geen grenzen.

 4. Zalig zijn de simpelen van geest, ze dromen van 70 maagden, dezelfde maagden die ze hier misbruiken…
  Wanneer een totaal verbod nog één eurocent te geven aan vreemde landen waar islam het handelsproduct is? Het geld komt toch NOOIT daar waar het voor gegeven wordt, het komt steeds in de handen van het schorem die er villa’s en wapens mee kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *