Totale vervanging van de feitelijke waarheid

De wettenmakers die bij twee “generale pardons” criminelen (die zich daarna opbliezen op 22 maart te Zaventem) met een boterbriefje naturaliseerden.
De politici die met een ongecontroleerde migratie de derde wereld invoerden en hier een vierde wereld creëerden om een nieuw electoraat aan te boren. De wegkijkers van het multiculturele lompenproletariaat.

De gedoogpolitici voor religieuze uitwassen van islamprofeten, lui die tolerantie verwarden met kruiperigheid.
De knuffelpolitici die het etnisch monopolie op overlast en criminaliteit vergoelijkten met politiek correcte prietpraat, bijgestaan door een gesubsidieerde gedachtepolitie.
Ze kunnen beginnen met hun verontschuldigingen aan te bieden aan de familieleden van alle slachtoffers wegens schuldig verzuim in plaats van hun vrijblijvend medeleven.

De filosofe Hannah Arendt schreef ooit over een merkwaardige vorm van cynisme dat samenlevingen in haar greep krijgt die geneigd zijn tot een “consistente en totale vervanging van de feitelijke waarheid door leugens”. De reactie daarvan was ” de absolute weigering om ook maar ergens nog van te geloven dat het waar is”.

Amper 17% van de bevolking heeft nog vertrouwen in de geloofwaardigheid van onze politici.
Het wordt hoog tijd dat liegen niet meer gedemocratiseerd wordt, dan pas kan het vertrouwen met mondjesmaat terugkeren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Totale vervanging van de feitelijke waarheid — 3 reacties

 1. Beste Stradi, als op liegen door een politieker (lees: parasiet) een gevangenisstraf van min. 2 jaar effectief zou staan dan zouden er ± 25 nieuwe gevangenissen gebouwd moeten worden, gevangenissen van 1.000 cellen en dan nog waren er te weinig cellen.
  Dat zou opgelost kunnen worden door al dat allochtoon crimineel gespuis wat nu in de cellen zit af te voeren naar landen van herkomst en uiteraard hier alle grenzen sluiten, bewaken en controleren zodat dat gespuis NOOIT meer binnen geraakt. We hebben al gespuis in overvloed in die grote slaapzalen in Brusselallabath.

 2. Beste stradi
  Gelukkig hoor ik niet bij die 17%. Ik heb geen vertrouwen meer in de regerende politici, ook niet in de rode en groene die in de oppositie zitten. Ik heb geen vertrouwen meer (nooit gehad) in de (regerende) EU klojo’s die enkel hun eigen zakken en bankrekening spijzen. Ik heb geen vertrouwen meer in het gerecht met zijn politiek benoemde wereldvreemde rechters. Er zal heel wat moeten gebeuren eer mijn vertrouwen (zoals u terecht schrijft) met mondjesmaat zal terug keren. Hoewel ik eerlijk gezegd daar geen positief vooruitzicht op heb.

 3. De Europese leiders zijn aartsleugenaars en criminele zakkenvullers die tot overmaat van ramp de ene na de andere stupiditeit begaan.

  De eigen bevolkingen wordt uitgemolken en gediscrimineerd, voor immigranten kan alles en mohammedanen mogen alles.

  Europa wordt Eurabië. Mensen met een totaal verschillende levenswijzes, opvattingen en cultuur worden geïmporteerd en bewust gemengd gemengd met de plaatselijke bevolking die verplicht wordt de gigantische factuur te betalen voor de nooit ophoudende stupiditeiten en de creatie van een tegen de autochtone bevolking discriminerend apartheidsregime.

  Een misdadige en achterlijke ideologie van rovende slavendrijvers krijgt de status van godsdienst, de rechtsstaat werd afgeschaft en de uitslag van alle referendums worden straal genegeerd.

  Dit kan niet anders dan slecht aflopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *