Wie was in het bezit van gifgas?

Nadat de politiek correcte leugenpers onder leiding van DS, DM, VRT en Knack roeptoeterden dat het “regime” van Assad in Syrië gifgas gebruikt tegen de burgerbevolking komt de waarheid steeds meer aan het licht.

Dat onze leugenpers en corrupte media geen journalisten ter plaatse op het terrein in het oorlogsgebied hebben, waar de rebellen waaronder IS en Al Qaida het voor het zeggen hebben, is niet meer als normaal. Het tegenovergestelde zou getuigen van waanzin en een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid. Ze weten dus van toeten noch blazen maar blijven wel propaganda als gratis lasterpraatjes de wereld insturen om onze eigen bevolking te bedriegen en te beliegen.

Langzaam maar zeker sijpelt er echte informatie over de ware toedracht van de feiten door.

De Syrische luchtmacht heeft volgens het Russische ministerie van defensie een fabricatie- opslagplaats voor chemische wapens vernietigd in de provincie Idlib alvorens ze konden getransporteerd worden naar Irak

Het munitie depot bevond zich ten oosten van de  stad Khan Sheikhoun, verklaarde de woordvoerder van de Russische minister van defensie General-majoor Igor Konashenkov.Het depot werd gebruikt zowel voor het produceren als voor het stockeren van granaten met toxisch gas zei Konashenkov. Ze werden geleverd aan Irak en daar herhaaldelijk gebruikt voegde hij er aan toe, er een punt van makend dat zowel Irak als internationale organisaties het gebruik van zulke wapen door militanten bevestigd hebben.

Het scheermes van Ockham heeft dus weer eens uitgehaald. De eenvoudigste hypothese is ook de meest waarschijnlijke. Het betrof dus gas geproduceerd en in handen van IS en Al Qaida.

Opmerkelijk was dat de EU bazin voor buitenlandse zaken, de crypto-communiste Federica Mogherini, bliksemsnel met de vinger wees naar de Syrische regering als zondebok voor de “verschrikkelijke” aanval. Alles wat uit de beerpunt van de EU komt stinkt en de meeste verklaringen van hun totaal onbekwame islamofiele oligarchen ook.

Dat deed ze ook al bij de bevrijding van Aleppo uit de klauwen van IS. Toen luidde het dat de troepen van Assad ziekenhuizen hadden vernield. Wat ze er wel niet bij vertelde was dat de moordenaars van Islamitische Staat zich in die ziekenhuizen hadden verschanst en er zelfs hun operationele hoofdkwartier had gevestigd. Wat moesten de militairen van Assad dan doen? Zich laten neerschieten uit de ramen van ziekenhuizen en niet terug schieten?

Als politiekers zich bemoeien met iets waar ze geen verstand van hebben … nou ja de EU-oligarchen hebben van niets verstand behalve dan hun zakken vullen, liegen en bedriegen.

Ook de onbeschaamdheid van de leugenpers (zie foto uit Knack van vandaag hierboven ) tart elke verbeelding. Alle bewijsmateriaal suggereert … Hoe durven ze dit schrijven? Als je zelf voor deze rotzooi betaalt dan is hersenspoeling je verdiende loon. Maar laat ons niet vergeten dat dit indoctrinerend pulp-weekblad overal in Vlaanderen voor de minder goed bedeelde en arme Vlamingen gratis ter inzage ligt in alle “openbare” bibliotheken !

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wie was in het bezit van gifgas? — 1 reactie

  1. Het strafste van al is dat de MSM dit allemaal overnemen als is het waarheid. Mensen die ooit al ter plaatse geweest zijn weten beter, ik denk hier aan Filip Dewinter en ook Armand Vervaeck die ik volg op Twitter. Ook pater Daniël Maes die ter plaatse verblijft en af en toe op Vlaamsgezinde blogs of in ’t Pallieterke het woord mag voeren weet wel beter. Toch raar de MSM geen beroep doen op deze mensen die weten waaraan en waaraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *