Intussen in Stockholm!

Het had daar in Stockholm, althans bij het wereldkundig maken van de gebeurtenissen, weeral niets met de islam, de koran of met de invasie van mohammedanen te maken. Kinderlijkjes werden deze keer niet eindeloos getoond of zelfs maar even in beeld gebracht. Dat is toch maar gebroed van de minderwaardige “kuffar”, zullen we maar veronderstellen.

Na de gebeurtenissen in Nice en Berlijn bewijzen de feiten nu ook in Stockholm, de hoofdstad van het globalistisch oikofobe linkse multiculturalisme, dat de islam de spot drijft met totaal uit de lucht gegrepen illusies over een ‘gematigde’ of een tot integratie bereide zogenaamd Europese islam.

“Och, is het dàt maar? Een paar kaarsjes branden, bloemetjes leggen en we zwijgen er verder over.” Deze keer was het immers een verloren gelopen Oezbeek die helemaal niet in Molenbeek en Schaarbeek opgeleid werd.

Een nieuwe truc van de leugenpers en corrupte media is het aantal slachtoffers te minimaliseren. Een idioot ter plaatste gestuurd op kosten van de 0000 (VRT), een zekere Tom van ’t Einde, verklaarde op twitter:“We moeten de aanslag niet groter maken dan hij is. Het was maar een kleine aanslag.” Van ’t Einde heeft zijn schandalige Tweet inmiddels verwijderd.

Blijkbaar weigeren sommige nabestaanden het lot van hun door een Mohammedaan in Stockholm vermoorde dochter, positief aan te wenden om de wereld kond te geven van een verschrikkelijk feit: de tranen van islamitische Jihad: 270 miljoen doden (270.000.000 !) onder de ‘ongelovigen’ in 1.400 jaar, ingevolge islamitisch geweld. Hoe dom, egoïstisch en respectloos kan je zijn?

Uit medeleven voor de nabestaanden censureerde de redactie een oorspronkelijke zgn.  “gruwelijk kwetsende detailfoto”, hoewel die helemaal géén portret uitbeelde van een jonge onschuldige maar wel vermoorde Vlaamse vrouw, en verving die foto door een even gruwelijk maar echt portret van een slachtoffer van zwarte kansparels uit Zuid-Afrika.

Wij hopen dat de familie van M.D. deze geste waardeert en de blog van Nageltjes niet verder lastig valt met absurde aangetekende brieven en valse argumenten want anders gaat de oorspronkelijke foto binnen de kortste keren beslist viraal! Zulke pogingen tot politiek correcte censuur op de realiteit zijn immers ongrondwettelijk en onaanvaardbaar.

Voor VTM was het een zekere Karel Lattrez die de spits afbeet van het ‘fake news’: “Nee het is eigenlijk wel definitief, er zijn geen Belgen betrokken….” Intussen weten we dat betrokkenheid voor een dode Vlaamse vrouw uit Lembeek bij Halle wél het geval is. Kwestie van semantiek voor het journaille van de Vlaamse Televisie Maatschappij. Een Vlaamse is geen Belgische, vandaar de verwarring bij islamofiele imbecielen allicht. Hebdet familie D-F?

De bestuurder stuurde in Stockholm zijn gekaapte vrachtwagen volgens sommige bronnen overigens opzettelijk in de richting van kinderen toen hij inreed op de menigte. Bloemetjes leggen, gezamenlijk huilen en vredesliedjes zingen is geen protest. Waar blijft het protest van de volwassen Zweden overigens? Zitten ze met z’n allen in een kleuterklasje of zo? Bloemen leggen, kaarsen aansteken en liedjes zingen zijn het ultieme teken van zwakheid, onderworpenheid en onderdanigheid aan de moordzuchtige ideologie die de islam is.

Ook de Zweedse koning en seksmaniak Karel Gustaaf (de zestiende) voerde een extreem hypocriet potje huilie-huilie op. De gekroonde hoofden en andere niet verkozen parasiterende EU-oligarchen beseffen blijkbaar niet dat hun tijd van gaan definitief gekomen is.

Hun schijnheiligheid gaat helemaal geen zoden aan de dijk brengen, integendeel. Tekenen van zwakte dagen gewelddadige mohammedanen gewoon uit om nog meer misdaden te begaan en nog meer geweld te plegen. Het enige efficiënte antwoord op de islamitische misdaden zijn keiharde en meedogenloze retorsiemaatregelen tegen alle vormen van islamisering. Ook de sluipende.

Intussen beheerst de swastika van de islam, de hoofddoek, reeds het straatbeeld in zeer veel grote Europese steden, inclusief Antwerpen, Gent en Brussel. Maar, zo meldt de NVA fier als een gieter op haar propagandistisch pulp-foldertje van 1 maart 2017 onder de foto’s van Theo Francken en Jan Jambon: “De verandering werkt. Ook op het vlak van asiel & migratie en veiligheid.” (sic)

De echte verandering nà de verkiezingen van 2012, dachten wij, was de ongelooflijke criminaliteit van Merkel, de brutaliteit van de Belgische toekenners van doctoraten honoris causa aan deze gewezen informante van de DDR-Stasi, en waren de mohammedaanse aanslagen in Zaventem, Brussel (maart 2016) en de zes vanuit Molenbeek aangestuurde en georganiseerde aanslagen in Parijs (november 2015).

De kracht van verandering was een verkiezingsslogan voor debielen uit 2012. Snel nadien werden alle Vlaamse eisen in de diepvries gestoken. Nemen deze twee lapzwansen alle Vlamingen voor onnozelaars?  Blijkbaar wel!

De verandering die gebeurde was niet ten goede en heeft dus helemaal niet gewerkt. De terreur gaat overigens onverminderd door. De week mohammedaanse terreur begon maandag in Sint Petersburg. 10 doden. Vrijdag was het prijs in Stockholm waar een ‘massaal bloedbad’ op het uiterste nippertje kon vermeden worden door een uiterst moedige Zweedse veiligheidsagent. Gevolg? ‘Slechts’ 4 doden. Vandaag zondag was het 2 keer raak op in een kerk verzamelde christenen in Tanta en Alexandrië, Egypte. 44 doden tot nu toe.

Onze machthebbers (o.a. Francken en Jambon) willen evenwel niets doen. “Je moet ermee leren leven” en ons geloven, durven ze ons vertellen. Ze hebben zwaar beveiligd zelfs van uit hun gepantserde limousines de macht om de terreur te bestrijden, om onze maatschappij weer veiliger te maken. Maar dan moeten ze daadkrachtig optreden, nu wij de autochtonen nog in de meerderheid zijn, maar dat doen ze niet.

Ze laten zich liever leiden door krankzinnige religioten zoals Boeve, Bonny, Van Hecke, De Kesel en andere linkse collectivisten en, om ze niet te vergeten, het hele journaille-tuig van de censurerende en hersenspoelende leugenpers en corrupte media VRT, VTM, DS, DM en Knack.

N.v.d.r.: Als oprecht teken van seculiere én christelijke rouw blijft deze bijdrage tot nader inzicht op de eerste pagina van Nageltjes staan! Men leze de reacties!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Intussen in Stockholm! — 14 reacties

 1. De foto van het aangereden uit elkaar gereten meisje (kind) is de wereld rond gegaan, maar bij de MSM was daar weinig of niets van te bespeuren. Een “verdronken” kleuter uit een geveinsd zandbakland kreeg véél meer aandacht. Het is dan ook de hoogste tijd dat in Vlaanderen belgië, Europa en het ganse westen de regerende politici actie gaan ondernemen. Niet enkel militairen op straat, niet enkel betonblokken of andere versperringen op straat. Niet enkel “geschokte” reacties op TV.

  Nu is het meer dan de hoogste tijd om woorden in beleidsdaden om te zetten. Net zoals de 2 nepfiguren die hier op foto te “bewonderen” zijn. Francken voert het hoge woord met zijn 3 (terecht) geweigerde visums, maar laat aan de andere kant dagelijks nog tientallen “vluchtelingen” binnen. Om nog maar te zwijgen over de gezinsherenigingen die hij tegen hoge snelheid toestaat.

  Jambon met zijn grote mond ging Molenbeek “opkuisen”. Ook dat varkentje heeft hij nog altijd niet gewassen. Nu we toch bezig zijn. Homans blaast hoog van de toren over 1 moskee in Beringen, langs de andere kant blijft ze er erkennen en subsidiëren. Zuhal opende de aanval op UNIA, en het gelijkenkansencentrum, daar waar in het verleden N-VA in het Vlaams parlement voor de financiering van Unia stemde. In plaats van deze 2 ondemocratische “instellingen” te sluiten worden ze verder met rust gelaten.

  Het is allemaal wat praat voor de vaak. Zo in de aard van “luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden”. En dit soort politici, aangevuld door CD&V, Open VLD, Groen, SPa & Pvda zouden ons moeten beschermen tegen het islamitisch terrorisme en de islamitische overspoeling van ons grondgebied? Wie dat nog gelooft is wel van een heel goed jaar.

  • Beste Walter,
   Het is overal en altijd van hetzelfde. Eens de politiekers verkozen en dus aan de macht zijn, slikken ze hun duur gezworen eden en gemaakte beloften allemaal in en doen ze niets meer.
   Veel beloven maar absoluut niets geven lijkt wis en waarachtig een natuurwet. Tot de bom barst!

 2. Hier in het bananenkoninkrijk mocht het niet geweten zijn wie nu precies het goedmensch dat was omgekomen bij de islamitische terreuraanslag.
  De terugkoppeling zou te zwaar om dragen zijn, na een leven vol met het koesteren van adders aan hun borst.
  Dat haar identiteit angstvallig verzwegen werd kon twee redenen hebben:
  1) Het was een multicul aanhangster,
  of
  2) het was een islamitische ‘nieuwe belg’.

  Aangezien het vrijwel zeker is dat men in het laatste geval de islamitische nieuwe belg had aangewend om de islam uit de wind te zetten, want ook slachtoffer, moest het wel om geval 1) gaan.

  Het was te pijnlijk dat de vrouw in kwestie de de 31-jarige psychologe Maïlys Dereymaeker uit Lembeek bij Halle die er voor had gekozen om asielzoekers en illegalen te helpen, waardoor ze veel in aanraking kwam met illegalen die, net als de Oezbeekse dader Rakhmat Akilov, uit het land moesten worden gezet.
  In een getuigenis over asiel en detentie verklaarde Maïlys eerder nog dat ze tijdens ontmoetingen met die mensen altijd op zoek ging naar een gemeenschappelijke taal om hen beter te begrijpen en “bruggen te slaan”, “Dies irae” (“De dag van de toorn”) of “Haar Karma” dacht ik, zoals velen wellicht.
  Karma is de Boeddhistische regel van de oorzaak en het gevolg van het eigen handelen.

  Het zijn net dat soort mensen als Maïlys Dereymaeker die aan de basis liggen van de massale import van criminaliteit, onveiligheid, terrorisme, vrouwen- joden- en homohaat, maar ook het racisme, gettovorming, enz…. Die mee zorgde voor de grootste financiële aderlating en kater, die we nog langer zullen voelen dan na de voorbije wereldoorlogen. Meer zelfs durf ik beweren en voorspellen dat we deze ramp ook sociaal niet zullen overleven als niet kordaat wordt ingegrepen, de immigratie niet enkel wordt gestopt, maar ook drastisch wordt teruggedraaid.
  Maar wie bracht haar groot, onderwees haar, bracht haar aan het werk, en eigenlijk aan de macht?
  Dacht u dat dit de nabestaanden en de multiculvrienden tot nadenken zou aanzetten, dan bent u glad verkeerd. Zouden zij dat doen, dan betekent dit ook dat het slachtoffer haar hele levenen al haar inspanningen tot niets hebben geleid. Dus zullen ze mordicus blijven vasthouden aan hun vernietigende idealen.
  Het gebeuren zal hen zelfs nog versterken in hun gedachten en acties, zodat ze verder kunnen dromen dat de vrouw niet voor niets is gestorven bijvoorbeeld.

  Wanneer het volk niet geïnteresseerd is in politiek, dan wordt het bestuurd door idioten.

  “One down, plenty more to go” zei Chris Dussauchoit na de dood van Pim Fortuyn. Mogen wij nu het zelfde zeggen? (http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/chris-dusauchoit-de-man-die-een-goed-gevoel-krijgt-bij-moord)
  Misschien niet.
  Maar we mogen het nog altijd denken.

  • Inderdaad.
   Maïlys Dereymaeker een Vlaamse van 31 uit Lembeek bij Halle die zich inzette voor asielzoekers, was een psychologe “werkzaam” bij de ‘Dienst vreemdelingenzaken’. Vrijdag werd ze als eerste aangereden door de gekaapte camion van de mohammedaan.

   Naar gelang de bron ging ze daar
   a) een vriendin bezoeken of
   b) was er ze gewoon op citytrip.

   Het lot kan ironisch en wreed zijn. Maar er zijn nog een derde en vierde mogelijkheid:

   c) ze was daar aan ramptoerisme aan het doen of
   d) ze was, gelet op haar expertise, in Stockholm om met gelijkgezinden verdere plannetjes voor nog meer immigratie van Mohammedanen te plannen en voor te bereiden.

   In dit laatste geval was het lot niet alleen ironisch en wreed maar ook rechtvaardig. Diegenen die zich inzetten voor mohammedaanse asielzoekers te helpen importeren en hier te houden zijn volledig verantwoordelijk voor een ontzaglijke hoeveelheid menselijk leed, en onze rouw en respect helemaal niet waard.

   Doden kunnen niet meer spreken. Maïlys Dereymaeker heeft inmiddels de 270.000.000 (270 miljoen!) dodelijke slachtoffers van de islam (in 1400 jaar) onder niet-mohammedanen vervoegd.

   Eigenaardige en onvlaamse voornaam toch, dat “Maïlys”. Zou het kunnen dat de appel niet ver van de boom viel, of heeft het tijdverdrijf en klimaat op de werkvloer er schuld aan?

 3. Vlaamse vrouwen wordt a.u.b. wakker en verplicht uw huis- of echtgenoot zich te verzetten tegen de onvoorstelbare islamitische agressie!
  Wij vrouwen zijn in Zweden opgejaagd wild. Wij durven ons overdag niet eens meer vertonen op straat omdat we vrezen aangerand en verkracht te worden door islamitisch gespuis.
  Wij staan machteloos. Onze regeringen hebben ons verraden. Onze mannen zijn bijna allemaal gehersenspoeld. Help ons!

 4. Wereldwijd aantal doden door terroristische aanslagen van islam en ingevolge het fundament van haar doctrine de koran alleen al van 1 april tot en met 10 april 2017: 431 doden.
  Voor de hele maand maart 2017 waren het er 1109.
  In heel 2016 waren het er 21240.
  De gewonden en levenslang verminkten zijn niet in deze cijfers van “The Religion of Peace” begrepen.

 5. En wat deed vrouwe Vrancken daar? “Neen Martine, er is niks nieuws te melden”. Krijgt men het geld niet op in het huis? Liever helemaal geen nieuws meer van dat huis dan zo’n “nieuws”.

 6. Al onze gezaghebbers liegen bewust. Als men een exemplaar van de bij bewering geopenbaarde koran bekijkt is het onmogelijk om niet vast te stellen dat de hoofdstukken van de koran, op het eerste na, gerangschikt zijn in dalende volgorde van lengte. Deze onlogische rangschikking bewijst zonneklaar dat er geknoeid werd met de chronologie en de hele koran dus een enorme schriftvervalsing is. Dat dit aan geen enkele westerse universiteit onderwezen wordt is een gigantisch schandaal. Mochten we ons vergissen graag een seintje.

  Als onze gezaghebbers de koran zouden bekeken hebben, dan konden ze hebben vastgesteld dat die in hoofdzaak schrijft over de kuffar en nauwelijks over de volgelingen van Mohammed. Dat is het dualisme van de islam. Er is een set regels om de moslims te behandelen en een andere set regels om de kuffar te behandelen. Discriminerende apartheid is dus bijlange geen uitvinding van blanke Zuid-Afrikanen.

  Als men de wereldgeschiedenis bekijkt is genocide (de systematische moord op hele volkeren) overigens een islamitische specialiteit en quasimonopolie. Ze doen het en daarna ontkennen ze wat ze gedaan hebben. Er blijft nauwelijks iemand over om hen (de moordende mohammedanen) tegen te spreken. Verkrachting is voor migrerende mohammedanen een oorlogswapen en onze gezaghebbers zien dat niet?

  Al onze gezaghebbers zijn laffe mannetjes. In schril contrast met deze meute lafbekken valt de moed van een Koerdische vrouw (Zuhal Demir) die zich op het eerste zicht uitstekend geïntegreerd heeft, zo enorm op. Resultaat? Deze moedige vrouw wordt quasi onmiddellijk openlijk gedemoniseerd en symbolisch “kalt” gesteld.

 7. Mevrouw Demir drukt de huichelaars van cd&v met de feiten tot zenuwachtigheid, de onderpastoor uit Leopoldsburg is op zijn pik getrapt en de onnozelaar, zoon van de grootste huichelaar op Belgisch grondgebied, is eveneens op zijn pik getrapt.
  De waarheid kwetst huichelaars altijd en zeker als je leeft van parasitisme dan komt de waarheid altijd hard aan.
  Wat een walgelijke troep huichelaars houden wij toch aan de vreet.
  Mevrouw Demir vooral je nooit excuseren aan die troep huichelaars.

  • Binnen de regering is ze de enige die werkelijk haar mening durft te zeggen. Mevr. Demir, u hoeft zich zeker niet te excuseren tegenover Beke. U sloeg de nagel op de kop, vandaar dat het zo hard aankwam bij Beke, dit zijn ze niet gewend bij deze moslimpartij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *