Reacties

De debiele NL-Timmerfrans orakelt! — 7 reacties

 1. Adm., ik ben nog steeds op zoek naar een schavot met strop en die vuile huichelaar mag als eerste hangen zelfs nog voor die zuipschuit, murkel en verrotstad en dat wil wat zeggen…..
  Uiteraard doen we dat op een legale wijze, wij roepen een ‘volkstribunaal’ samen want dat is betrouwbaar en niet wereldvreemd en de uitvoering volgt dadelijk op de uitspraak, hangen wil dus zeggen ‘binnen de 5 min effectief hangen’.
  Wat zullen veel Europeanen overgelukkig worden als die mesthoop is opgeruimd, al hun bezittingen worden in beslag genomen en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars, de Europeanen, de grenzen gaan dicht en al die troep die nu aanwezig is en weigert zich voor 100% te integreren aan onze normen, waarden en seculiere wetten wordt op het eerstvolgend beschikbaar vliegtuig gezet richting homeland met een flyer in de hand waarop geschreven staat: “bye bye tot nooit meer”.
  Europa zal terug een prachtig land worden om in te leven zonder moslims/islamieten.

 2. Timmermans kan heel giftig en kwaad worden, en dat altijd op momenten dat hij door de mand valt, dat we allemaal zien dat zijn functie geen waarborg is voor enig niveau, want dat heeft hij niet.

 3. NO !! On the contrary ! There will be war because of the diversity that has been enforced upon us.

 4. Voor wie het niet zou weten. Timmerfrans is socialist, commissaris bij de EUSSR én nog altijd ondervoorzitter van het Europese politbureau, ook wel eens commissie genoemd.

  Intussen zakte zijn partij (PVDA) van 38 naar 9 zetels in de recente verkiezingen die door de leugenmedia voorgesteld werden als een verlies voor de Partij Voor de Vrijheid (PVV), die zoals we weten 5 zetels bij won.

 5. Wat een zeveraar is die Timmerfrans toch…hij heeft zékerlijk steeds zitten slapen in zijn schooljaren als “geschiedenis” de leerstof-van-de-dag was: Héél ons geschiedenisboek hing aan elkaar met oorlogen & kleinere conflikten tussen de verschillende staten (en zelfs tussen verschillende gewesten); soms ging het over economische zaken, maar ook vaak door de verscheidenheid van…geloof (En dàt allemaal reeds tussen zogenaamde Christenen !). De tegenstellingen waren er (meestal door Katholieken en niet-Roomsgezinden: Albigengen, Hugenoten, Lutheranen, Zwinglianen en àndere “kemphanen”… Er was dus reeds GENOEG DIVERSITEIT op Europees grondgebied dat het ONNODIG WAS OM NOG MOHAMMEDANEN TEE IMPORTEREN ! Zelfs tijdens de twee wereldoorlogen speelde “dat godje” een rol tussen de vijanden: “god save the king/queen” een britse zijde, “gott mit uns” aan moffenzijde… pffff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *