Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

Als je nog niet zou weten waarom al die mohammedaanse smeerlapperij steeds meer en meer onze contreien komt overbluffen met brutaal en structureel geweld, maar ook treffen met bloedige terreur, moet het niet erg ver zoeken. De importeurs van deze waanzin uit het stenen tijdperk zijn door het gezond verstand gelokaliseerd: in Brussel, Straatsburg en Frankfurt.

De huidige EU is de voornaamste schuldige voor alle doden die islamitische terroristen dit millennium in Europa op hun pseudo-religieuse kerfstok hebben. De EU en voornamelijk het politbureau van deze dictatoriale organisatie, ook wel een de Europese commissie genoemd, voert sinds de jaren ’80 on-onderbroken in de rug gedekt door een graaiende bende parasieten of de meerderheid in een zogenaamd EU-parlement zonder enige macht of inspraak, een heuse vernietigingspolitiek.

Deze criminelen, want dat zijn het, willen de zelfmoord van Europa realiseren. Inmiddels zal terreur steeds weer opnieuw toeslaan omdat politieke correctheid steunend op failliete, gefantaseerde en dementerende dogma’s inzake diversiteit, en een absurd open grenzen beleid in stand gehouden worden door een machtsgeile van domheid, hersenspoeling en particratie profiterende elite.

Alleen een kunstmatige supranationale en dus ook volstrekt “illegale politieke onschendbaarheid” belet dat de verantwoordelijke fascistische dictators berecht en opgesloten worden. Alleen brutale dictatoriale censuur voorkomt dat de meerderheid van de autochtone bevolking dit allemaal en ook deze mogelijkheid te weten komt.

De nationale rechtsstaten met honderden jaren seculiere ervaring werden op het Europees continent gewoon monddood gemaakt en uitgeschakeld op een onvoorstelbaar arrogante manier. Voorlopig kon alleen het Verenigd Koninkrijk zich onttrekken aan deze fascistische dictatuur vanuit Frankfurt omdat de Britten van in het begin vasthielden aan hun eigen munt.

Nu doen alsof afstappen van de een gemaakte euro economisch onmogelijk zou zijn is flauwekul. Er is helemaal niets dat Berlijn en Den Haag economisch op gelijke voet kan stellen met bvb. Athene of Sofia. Wat wel het geval is dat steeds meer Noord-en Westeuropese fabricaten niet meer in West of Noord-Europa gemaakt worden maar elders.

Hierdoor komt het dat wisselstukken hier bij ons niet meer of nauwelijks nog verkrijgbaar zijn. En dat is dan weer de reden waarom wij met zijn allen steeds nieuwe en dus ‘vervangende’ producten moeten aankopen aan een veelvoud van de prijs die geldt in de producerende landen. De collectivistische ‘groenen’ subsidiëren dus op deze manier de aangroei van der afvalberg die ze beweren te willen reduceren. Het zou ons helemaal niet verwonderen dat hun leiders een stevig procentje pakken aan de onderkant van die afvalberg.

Samengevat: we worden met zijn allen steeds armer door beroving tot op het moment dat wij ons zelfs niet meer zullen kunnen veroorloven om zelf wapens of munitie te kopen. Benieuwd hoe lang de Waalse wapenproductie zich in het onland.be nog zal kunnen handhaven. Het overheidsbeslag op loon is hier immers dermate krankzinnig hoog dat ook deze industriële productie zal moeten delokaliseren louter om te overleven.

En eens deze delokalisatie een feit zal zijn geworden begint de ultieme chaos en de laatste burgeroorlog tegen de islamitische vijfde colonne en haar collaborateurs.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bewuste vernietigingspolitiek van de EU — 8 reacties

 1. Alleen een nieuwe Franse revolutie kan het Europese gedrocht, dat ons dreigt te vernietigen nog stoppen. Nederland en Duitsland hebben helaas al afgehaakt en dus ben ik zeer pessimistisch geworden over de uitkomst en gaat het Paard van Erdogan met z’n islamitische krijgers eerdaags open voor een overname van Europa. Maar we hebben er dus met honderden miljoenen achterlijke medeburgers om gevraagd.

 2. Pingback: Bewuste vernietigingspolitiek van de EU | E.J. Bron

 3. Heel deze vernietiging van Europa wordt bewerkstelligd door politici waar ik niet voor gekozen heb. Politici die die naam niet waardig zijn. Politici die de vernietiging van Europa bekostigen met mijn en uw centen. Politici die er enkel maar zitten om hun eigen bankrekening vet te mesten. Op enkele uitzonderingen na dan. Ja ik ben het meer dan beu, ik ben het kots, kots beu.

 4. Zou het misschien daarom zijn dat als die EU eikels zich verplaatsen er zoveel politie resp. militairen in de directe omgeving moeten zijn omdat dat importgespuis zoveel (wel)vaart erachter zetten in de totale vernietiging van Europa?
  Er is maar één redding voor Europa met positief resultaat en dat is “die EU rotzooi uitschakelen, droogleggen en de 753 misdadigers die de ellende creëren opsluiten voor minimaal 20 jaar, liefst levenslang. Opgeruimd staat netjes en brengt veiligheid en leefbaarheid want in de huidige context is Europa in zijn terminale fase.
  Wie heeft er nog ergens een schavot met strop staan?

  • Ik denk dat alle EU eikels zich zonder uitzondering verplaatsen op de gevleugelde ezel die Mohammed gebruikte om in één nacht Jeruzalem én het paradijs met de 72 ‘maagden’ te bezoeken.

   Koord is er genoeg. Hoge bomen en trapladdertjes ook. In feite is de finale oplossing eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *