De fascistische EU-censuur tart inderdaad elke verbeelding!

Wie de woede van Matteo Salvini vandaag wil begrijpen leze dit artikel:

De criminele en dictatoriale censuur die op bevel van het europese politbureau in Brussel wordt uitgevoerd tart inderdaad alle verbeelding. Vandaag zijn de bruinhemden van de Duitse Sturm Abteilung niet meer intimiderend bezig in de Duitse dorpen en steden zoals in de jaren dertig van vorige eeuw, maar op het hele continentale en intercontinentale internet om de vrijheid van meningsuiting en recht op waarheidsgetrouwe informatie te onderdrukken en te knevelen. Op ons aller kosten net zoals 82 jaar geleden! Ziet U het verband tussen 4 en 14 april? Er staan slechts 10 dagen tussen!

U ziet of gelooft dat misschien niet, maar dat komt omdat U er zelf niet het slachtoffer van bent! De Libanees-Duitse regisseur, draaiboek-auteur, islamcriticus en televisiejournalist Imad Karim werd gisteren op 13-04-2017 volledig door Facebook verwijderd. De redacteurs van Nageltjes die zelf al het voorwerp waren van ongelooflijke malversaties door ‘facebook’ zijn helemaal niet verwonderd.

Martin Niemöller zei daarover het volgende:

 Toen de nazi’s de communisten arresteerden heb ik gezwegen;
ik was immers geen communist.
Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten heb ik gezwegen;
ik was immers geen sociaaldemocraat.
Toen ze de syndicalisten kwamen halen heb ik gezwegen;
ik was immers geen syndicalist.
Toen ze de Joden opsloten heb ik gezwegen;
ik was immers geen Jood.
Toen ze de katholieken arresteerden heb ik gezwegen;
ik was immers geen katholiek.
Toen ze mij kwamen halen
…was er niemand meer die nog kon protesteren.

Welnu als men de EU-dictators komt halen zal ook niemand meer protesteren. Moet er nog touw zijn?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De fascistische EU-censuur tart inderdaad elke verbeelding! — 5 reacties

  1. TER AANVULLING : uit ’t Pallieterke nr 15 blz.8 (Buitenlands spervuur) “Onlangs heeft Facebook massa’s berichten verwijderd die volgens de sharia als godslastering beschouwd worden. Dat gebeurde op verzoek van de Pakistaanse regering. Die heeft Facebook trouwens geprezen omwille van zijn voorbeeldige censuurmaatregelen.” Commentaar overbodig.

  2. Hoelang gaan wij die EU misdadigers hun vernietigingswerk van Europa nog laten verderzetten? Moet eerst alles kapot gemaakt zijn door die misdadigers?

  3. Geachte redactie,
    Hoe komt het dat mij dit niet verwondert? Wel heel simpel. Reeds (en daar ga ik weer) van bij Ray op Angeltjes schreef ik al dat “dit” soort blogs aan banden zou gelegd worden. Na het overlijden van Ray en het afsluiten van zijn blog heb ik dit ook meermaals hier en op gelijkgezinde blogs geschreven. Ik denk dat het gewoon een gevolg is op de “strategie” die de “politiek correcte” media (ook gekend als MSM) volgen. De MSM draait ons het fake news voor de ogen, de sociale media die nog de waarheid kunnen/konden brengen worden het zwijgen opgelegd. Het een is gewoon een gevolg van het ander. En ik zie het er niet op beteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *