Reacties

Mop van de dag ! — 2 reacties

  1. Zo te zien is “De Jos” voorzien van de laatste technische snufjes op gebied van moderne oorlogsvoering. De Amerikanen gaan niet weten wat ze zien, en gaan zeker en vast stik jaloers zijn op al dit materiaal. Met dergelijke steun is de strijd en overwinning tegen IS verzekerd. We kunnen dus allemaal (terug) op onze 2 oren slapen.

  2. Zeg me nu eens eerlijk “wat doen die schepen in de middellandse zee”?
    Als ze daar nu waren om die volgepropte rubberbootjes tegen te houden en te doen keren richting Afrikaanse kust dan zou ik de mannen en vrouwen op onze schepen ‘proficiat’ wensen want al hetgeen met die rubberbootjes afzakt is niet veel soeps om niet te zeggen ‘waardeloos levensgevaarlijk volk’ dat wij niet willen in onze gemeenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *