Politieke pokerspelletjes op kosten van het gemeen

De politieke confrontatie tussen Homans en Demir aan de ene en Geens en Beke ander kant, met een onzijdige Rutten als grijnzende derde, biedt het voordeel om de juiste definities nog eens duidelijk te maken.

Het intellectuele pijnpunt is te weten of de islam een onterecht gelegitimeerde religie is, dan wel een misdadige imperialistische ideologie. Als dat laatste niet mag aangetoond, geschreven, gezegd of onderwezen worden, wordt onze beschaving dubbel geconfronteerd met een gigantisch existentieel probleem.

En ja, dat laatste is zo! Islam is maar voor 9 procent religie en voor 91 procent een extreem misdadige ideologie. Het gaat dus over het alternatief tussen overleven of genocide voor het christendom, alle katholieken incluis.

Beke en Geens zijn dementerende religioten. De ene al wat meer dan de andere want Geens heeft zelfs een heuse islamitische imam als schoonzoon. Hoe is het mogelijk dat deze onbetrouwbare advocaat van de oplichtersbende van Arcopar nog langer als minister gedoogd wordt?

Homans, begin met het de geïmporteerde islam moeilijk te maken door te stoppen met de financiering ervan met overheidsgeld! Dat laatste is onwettig en misdadig!

Het is een morele plicht voor élke Vlaams-nationalist om de islam NIET verder te financieren, de dubbele nationaliteiten af te schaffen en àlle moskeeën te sluiten.

(hele interview https://www.youtube.com/watch?v=YU0QLybE1Qk)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Politieke pokerspelletjes op kosten van het gemeen — 5 reacties

 1. Beste Walter, WIJ Vlamingen moeten het politiek gespuis “verplichten” de islam een halt toe te roepen, die financiering ervan stop te zetten, de dubbele nationaliteit af te schaffen en het stemrecht voor vreemdelingen naar de versnipperaar sturen.
  In ons land gelden enkel onze normen & waarden en vooral onze seculiere wetten, dus elke religie of wat daar voor doorgaat controleren of ze voldoen aan onze seculiere wetten, bij de minste afwijking die handel verbieden.
  Die pipo’s, lees: de (k)ezel, wat leven van dotatie aan die fabeltjesindustrie verplichten zich niet te bemoeien met onze seculiere gemeenschap.

 2. De boer was fier over de mooie pluimstaarten van zijn kiekens, maar merkte niet dat het de verloren veren waren dat de pauw eertijds fier droeg, (maar afgenomen werden)en nu in het gat van de kiekens zitten.

 3. Geachte redactie,
  Na de “verrassende” uitslag van het referendum in Turkije roepen plots CD&V Open VLD en N-VA politici op om de dubbele nationaliteit af te schaffen. In de MSM doet men alsof het voorstel totaal nieuw is. Toch even er de aandacht op vestigen dat punt 31 van het 70 puntenplan van het Vlaams Blok reeds opriep voor de afschaffing van de dubbele nationaliteit. Het opbod op Twitter is ongelooflijk van de 3 bovengenoemde partijen. De laatste Tweet van Francken was als volgt “Lets do it”. Voor mij natuurlijk niet gelaten, maar het zal weer eerder een opflakkering zijn van “luister naar mijn woorden kijk niet naar mijn daden”. Deze morgen wist de MSM reeds te melden ” Hendrik Bogaert van CD&V roept op om de dubbele nationaliteit af te schaffen, 2 maanden geleden deden (er volgde 2 namen, ben ze vergeten) van N-VA dit ook reeds.” Dat Vlaams Blok/Belang de eerste partij was die dit meermaals deed was de MSM blijkbaar “ontschoten”.

  • De Wever heeft het standpunt van N-VA al afgezwakt, hij spreekt over “uitdoven”. Toch raar dat voor autochtonen beslissingen en regelgeving vrij vlug wordt doorgevoerd (De Block en Weyts om er 2 op te noemen)voor allochtonen kan niets onmiddellijk of vlug.Raar, heel raar.

   • Walter, de huichelaars weten dat een grote hoeveelheid Vlamingen ‘slappelingen” zijn die liever naar Familie of voetbal kijken i.p.v. op te komen voor een veilige toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen.
    Politiekers denken steeds “eerst eigenbelang” en als er dan nog iets overblijft denken ze dan aan familie en vrienden. Algemeen Belang is ze wereldvreemd zoals we hier nog wereldvreemde instellingen hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *