De islam uit Mol-Em-Bekh

Waarom verwerpen islamieten onze westerse levenswijze en maatschappij vragen vele wereldvreemde oenen zich af. Om daaromtrent een oordeel te kunnen vellen dien je opgegroeid en gewoond te hebben in een gemeente als Mol-Em-Bekh, als ikzelf. Toen de eersten van deze soort bergdorp-bewoners die indertijd nog koeken en brood bakten in een oven in het zand en nooit eerder een auto of trein zagen dan wanneer ze de eerste maal de Middellandse zee over gestoken zijn, waren de sossen vol lof (nog steeds een beetje) met hun nieuwe goedkope werkkrachten aangeleverd door Major (een socialist). Het dient gezegd dat deze eerste lading van schapenscheerders zich enigszins aanpasten en we er weinig of geen problemen mee ondervonden, wel te verstaan omdat zijzelf toen in de minderheid waren. 

Na verloop van tijd eind 60’er jaren begonnen ze huizen en ganse straten op te kopen en de gezinshereniging was toen reeds lang een feit. Het kweken van talloze nakomelingen kon beginnen en spijtig genoeg konden ze laatsten slechts een intellect meegeven dat hun eigen voorouders ontwikkelden in de bergdorpjes door praten met dieren want er was niets anders voor handen en de vrouwen waren het praten of de mening minderwaardig dan ezel of geit. Hun nakomelingen hadden bijgevolg niet de verstandelijke vermogens ons leersysteem te volgen en bleven liever rond hangen op de straten om ze onveilig te maken door alles te stelen wat niet vast zat en los hing.

In geen tijd werd op deze wijze een mooie gemeente als Molenbeek die haast evenwaardig gekend was als de Nieuwstraat en Hoogstraat te Brussel voor winkelstraten als de Gentse steenweg en de Pradostraat met haar tal van schoenenwinkels ontmanteld tot een gemeente vergelijkbaar met een Marokkaanse achterbuurt waar elkeen weg bleef en verhuisde. Ook in geen tijd werd de gemeente bekend voor alle soorten van criminaliteit welke zich snel door trok over alle andere Brusselse gemeenten rondom en welwillend en zwijgzaam getolereerd door de PS welke in dezen nieuw kiesvee zagen voor de toekomst zolang ze hen maar lieten betijen en zich lieten uitleven op de autochtone inwoners. Men zou haast denken dat ze hen nog aanmoedigde om toch maar de stemmenwinst binnen te halen verkiezing na verkiezing.

Uit al deze uitwassen ontstond uiteindelijk het salafisme omdat imams begonnen in te zien dat er een loopje genomen werd met hun soortgenoten en ze geen stap verder kwamen in de westerse maatschappij. Bijgevolg wensten ze niet langer te integreren maar het westerse boeltje over te nemen want het bood vele voordelen waar ze niet hoefden voor te werken en toch konden van genieten. Nu een paar decennia later is het zover omdat de andere trado’s wijselijk hun bakkes hielden uit lafheid omdat de linkse broeders direct reageerden met het woord ‘ racisme ‘ wanneer ze durfden oppositie te voeren tegen het sossenbeleid.

En de Groenen?…tja,die gingen met plezier een paar weiden met Marokkaans kiesvee legen want die wisten ook al snel waar allah zijn sandalen stonden. Een relaas van haast vijf decennia bezetting door een achterlijke cultus welwillend en oogluikend toegestaan door alle politici die er brood in zagen en nu steeds te laf zijn om er zich tegen te verzetten. Bijgevolg staan we op heden op de rand van een totale burgeroorlog om te weten of het nu Europa blijft waar we wonen of het later zal Eurabië genoemd worden door de andere continenten op deze planeet !!

h/t Achmed Soenens op het smoelenboek

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De islam uit Mol-Em-Bekh — 4 reacties

 1. En het is niet enkel bij Molenbeek gebleven. Denken we maar aan Borgerhout, de wijk Luchtbal (in Antwerpen) grote delen van Merksem, Hoboken, en ik kan nog wel even doorgaan. Iedere provincie en stad heeft het “geluk” van dergelijke wijken te bezitten. Eén partij heeft er sinds 40 jaar voor gewaarschuwd maar werd als racistisch, fascistisch, xenofoob en nog meer van dat fraais weggezet. Regerende politici voelde de hete adem van die partij in hun nek.

  De azijnzuiper en zeiker uit Turnhout toverde het cordon sanitair uit zij hoge hoed. Al wie “mogelijk kiesvee” zag in de allochtoon steunde het cordon, processen werden aangespannen en gevoerd. Politiek benoemde rechters veroordeelde de partij meermaals.

  Dit weekend na de uitslag van het referendum in Turkije kwam een CD&V’er met het voorstel de dubbele nationaliteit af te schaffen. *N-VA (*) en Open VLD pikten dadelijk in, kwamen uitgebreid in de MSM. Men vergat bij de MSM enkel te melden dat het “voorstel” reeds in het 70 puntenplan van het Vlaams Blok stond. Namelijk punt 31.

  Om nog maar eens aan te tonen dat niet enkel regerende politici verantwoordelijk zijn voor alle allochtone rotzooi. Maar dat de “politiek correcte” media (beter gekend als MSM) mee een verpletterende verantwoordelijkheid dragen in deze.

  * Bart De Wever zwakte later op de dag al af naar “uitdoven” van de dubbele nationaliteit.

  • Beste Walter,
   Mijn vertrouwen in de huidige politieke volksverraders van cd&v, vld, spa, groen staat al diverse jaren op zero, nul en de nv-a zakt dagelijks in vertrouwen, respect voor dat zootje is al helemaal onbestaande.
   Mijn stem gaat voor 100% naar het Vlaams Belang.
   PS: aan kranten verknoei ik geen eurocent, wie mijn vijand steunt is ook mijn vijand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *