Ne regrettez rien, lundi prochain !

Marine Le Pen tot Macron : “Je moet me de les niet spellen, ik doe niet mee aan leraar/ leerling spelletjes”
Goed hé !? 😀 😀 😀
Maar er waren nog meer leuke fragmenten.
Ook hoe die man mij met zijn lichaamstaal en tics deed denken aan Sarkozy.
Een neuroot als president? Dat is eerder al eens slecht uitgepakt.
En hoe in die korte tijd van het debat Macron zichzelf ontmaskerde als leugenaar door zichzelf met enige tussentijd tegen te spreken. Het is zelfs de regimekranten niet ontgaan, en hopelijk ook de kijkers niet.
Maar helaas speculaas, veel Fransen keken niet, kijken zelfs nooit naar politieke debatten of programma’s. Zoals hier trouwens.

Niet zeuren dan als straks je baan verdwijnt, het geld van je rekening wordt geschuimd, je nog meer multicul naast je deur krijgt, je kinderen naar een achterlijke concentratieschool moeten gaan, je er bewust van wordt dat dank zei de EU je helemaal niets meer te zeggen hebt, geregeerd wordt door mensen die niet verkozen worden, je een vreemde bent in eigen land, de huizen schaars worden, de solidariteitskassa leeg geplunderd is, de criminaliteit angstaanjagend stijgt, en de wapens opnemen de enige overblijvende optie wordt….

Het stemadvies van Obama voor Macron kregen we via de VRT al te horen. De stemadviezen voor Marine Le Pen natuurlijk niet.

Chers Français et Françaises, il doit être claire que votre futur et le sort de la France sera en tous cas déterminé par une femme. Ou vous votez maintenant pour Marine, ou ce sera Merkel comme avant.
Ne regrettez rien, lundi prochain!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ne regrettez rien, lundi prochain ! — 2 reacties

  1. Toch wist men gisteren op het radionieuws (Nostalgie, aanhangsel VRT) te melden dat dit het slechtste debat was sinds het uitzenden van deze debatten in 1974. De schuldige was uiteraard Marine Le Pen volgens het VRT aanhangsel. Zij was “brutaal, en viel Macron constant aan”. Volgens mij heeft Macron dus zelf bewezen niet geschikt te zijn voor het ambt van president. Het was aan hem om de beweringen van Le Pen te ontkrachten of te weerleggen. Maar daar had de MSM zender blijkbaar niet aan gedacht.

    • Macron was inderdaad uiterst agressief en verkocht in tegenstelling tot Marine Le Pen aan de lopende band gefantaseerde lasterpraatjes. Benieuwd hoe de traditioneel chauvinistische Fransen daarop gaan reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *