De enige enige “echte” islamitische doctrine

De echte islamitische doctrine:

Al de rest is geveinsd, fake en puur bedrog. Het wordt de hoogste tijd om al deze reptielen uit het bronstijdperk uit pure zelfverdediging met of tegen hun wil van ons territorium te verwijderen! Inbinden en totaal aanpassen of opkrassen. Dat is duidelijk de enige boodschap doe zij moeten verstaan en de enige oplossing om een gigantisch bloedbad te vermijden!

Wie nu nog hoog van de toren blaast zonder de mohammedaanse doctrine te kennen, zoals Bart De Wever, of de CD&V dagdroomt of liegt. Mohammedaanse jongeren zijn gewoon niet integreerbaar.

De gutmenschen menen het misschien goed, maar ze maken het draagvlak voor migratie kapot. Ze hebben de intolerantie op een ongeziene manier gevoed en het duurt jaren om dat er weer uit te krijgen“. Gevaarlijk chichématig denken van De Wever die in ‘De Tijd’ zichzelf de hemel in prijst met een uitleg die bol staat van leugenachtigheid en bombastisch volksbedrog in plaats van met slimme en genuanceerde uitspraken.

Had ik het voor het zeggen gehad, ik had de grenzen gesloten.” Hoe nog platter populistisch kan je zijn?
Want als Nageltjes het voor het zeggen hadden gehad dan regende het elke nacht en scheen overdag de zon 365 dagen lang. Als kers op de taart zou onze redactie daar ook nog elk jaar in de lente een witte kerst en een sneeuwvrije winter aan toevoegen.

Trouwens is het gevolg van Merkels uitspraak “Wir schaffen dass” slechts het voorlopig orgelpunt in een al vele decennia lang aan de gang zijnde sluipende invasie van Mohammedaanse parasieten die andermans grondgebied komen veroveren om er de plaatselijke bevolking te onderwerpen en belasting op te leggen of bij weigering te doden.

Jonge mohammedanen aanvaarden het gezag van vrouwelijke leerkrachten helemaal niet. Dat is iets wat wij Vlamingen al lang wisten, daarvoor hebben we geen verbloemend minimaliserend rookgordijn van Knack voor nodig.

Een vrouwen-hatende machocultuur van seksuele roofdieren die er met de paplepel van de islamitische doctrine tijdens de kinderjaren ingegoten wordt is een onomkeerbaar fenomeen. Vandaag de dag kijken de meeste kinderen geen TV meer. Ook de laptop en de tablet zijn inmiddels al vervangen door een mobiele smartfoon met oneindig veel spelletjes. Adolescenten lezen ook nauwelijks nog een krant, magazine of boek. De enige diepgaande en voornaamste hersenspoeling gebeurt vandaag de dag op school, in de moskee en de madrassa.

Het onweerlegbaar bewijs werd de voorbije week geleverd door een Franstalige schooldirecteur uit het Brussels gewest die verklaarde “moederdag” af te schaffen “uit respect voor de vele andere culturen die onze school rijk is. Een diversiteit waar we uitermate trots op zijn“!

En daar gaan de ouders niets tegen ondernemen omdat ze zelf gehersenspoeld zijn. Het draait dus nog altijd om de ziel van het kind. Zonder kan geen enkele ondemocratische ideologie zich handhaven. Zolang de onderwijsnetten en -instellingen tolerantie voor intolerantie blijven prediken als een deugd gaat het bergaf met onze beschaving.

De politiek correcte Dhimmi-directeur uit Sint-Lambrechts-Woluwe is ook totaal onderontwikkeld qua kennis van de islamitische doctrine. Ten bewijze waarvan onderstaand filmpje. Hoezo respect voor de andere culturen die zijn school rijk is? Te lui om primaire gegevens op te slagen en te dom om intelligente en normale oplossingen toe te passen, dat is die directeur!

Volgens de islam mogen moeders niet gevierd worden. In hun ogen zijn dat toch minderwaardige wezens, die alleen goed zijn om te koken, te poetsen, binnenshuis te werken, ten allen tijde klaar te staan voor sex en vooral zoveel mogelijk kindjes te krijgen. Het zijn met andere woorden broedmachines voor macho mohammedaanse slavenhouders. En nee, wij zijn niet populistisch. Want in tegenstelling tot de populistische politiekers, en de meeste zijn dat, hebben wij de islamitische doctrine wél bestudeerd. Langdurig, diepgaand en op eigen kosten.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De enige enige “echte” islamitische doctrine — 1 reactie

  1. Dat De Wever grove leugens vertelde verbaasd mij helemaal niet. Zijn minister van binnenlandse zaken Jambon (waar ik 6 jaar mee in de gemeenteraad van Brasschaat zat) heb ik altijd ervaren en beschreven als een verhaaltjesverteller. Maar toegegeven de man kende zijn dossiers. Het liegen en bedriegen zit er bij N-VA ingebakken. Homans, Zuhal, De Wever, en Francken komen in de “politiek correcte” media (ook gekend als MSM) straffe uitspraken doen. Maar grenzen worden niet gesloten, moskeeën blijft men erkennen en subsidiëren. Moederdag werd in bepaalde scholen afgeschaft om “bepaalde” kindjes niet te kwetsen. In Antwerpen werd zwarte piet vervangen door een veegpiet. N-VA is geen haar beter dan de andere ordinaire doordeweekse belgicistische partijen. Zelfs dit weekend ging in Antwerpen weer een moslimbeurs door. De enige partij die dit aan de kaak stelde en ging demonstreren was Vlaams Belang. Bepaalde media presteerde het zelf de foto van de moslima die een selfie pakte met Dewinter (verleden jaar) terug te plaatsen, en geen actuele. Het verraad zit er diep in. Na de deelstaatverkiezingen in Duitsland bleken de sossen goed op hun dak gekregen te hebben, doch de CDU van Merkel won de verkiezingen daar. Eerst hadden we Nederland, dan Frankrijk, nu Duitsland. Er lijkt mij net iets meer aan de hand te zijn dan gewoon verkiezingen winnen. Om het woord manipulatie niet te gebruiken. Ik neem als voorbeeld Oostenrijk waar na de verkiezingen “onregelmatigheden” waren vastgesteld en er terug moest gestemd worden. De groene Van der Bellen haalde het ook de tweede maal maar nipt. Vreemd, allemaal zeer vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *