Farage: niet met ons!

Maar er is meer aan de hand.

Zoals een Engelse gezegde luidt: ”What goes around, comes around.” Wie de bal kaatst, kan de bal terug verwachten. De Europese Unie wil van de Brexit natuurlijk een rampscenario voor het Verenigd Koninkrijk maken. Dat hebben ze ook meerdere malen laten weten merken. Jean-Claude Juncker wil het Verenigd Koninkrijk straffen en Guy Verhofstadt wil dat de uitkomst voor de Britten koste wat het kost slechter is dan nu zodat andere lidstaten er niet aan durven te denken om de EU te verlaten.

Als je zulke acties flikt, dan komen er natuurlijk reacties en het Verenigd Koninkrijk heeft het meerjarenbudget van de EU geblokkeerd. Toch nog even de kracht en de wil laten tonen voordat ze dadelijk het theater verlaten. Europese ambtenaren en politici vinden dit natuurlijk verschrikkelijk en vinden dat het Verenigd Koninkrijk zich helemaal niet moet bemoeien met zaken die volgens hen de Britten toch niet meer aangaat.

Kijken we naar de onderwerpen waarom de Britten het budget blokkeren, dan komt er ook ineens iets anders aan het licht. Een van de voorstellen binnen het budget is een Europees militair hoofdkwartier. De opmaat voor waarschijnlijk een Europees leger. Natuurlijk, het was sowieso al het plan en nu de Britten het zinkende schip verlaten, wordt het nog sneller ingevoerd. Als Nederland moeten we goed gaan nadenken over de toekomst in de Europese Unie en eruit stappen. Als dit soort voorstellen al in de maak zijn, dan voorspelt het niet veel goeds. Zeker niet met het eurofiele duo Merkel-Macron.

h/t De Dagelijkse Standaard

Hierbij moet opgemerkt worden dat een leger voor een dictatuur (zoals de EU) daadwerkelijk een gevaar is voor de democratie en voor iedereen die onze verworven vrijheden op prijs stelt en wil bewaard zien. In tijden van universeel bedrog wordt de waarheid spreken een revolutionaire daad. (George Orwell) Zeker als men kan vaststellen dat de leugenpers het zo ver drijft om te verklaren dat het de schuld is van christenen dat Mohammedanen ongelovigen vermoorden.

De overheid is niet de oplossing voor ons probleem. De overheid is het probleem. (Ronald Reagan) Zeker als het een supranationale regering is die massaal Mohammedanen importeert en de uitslag van volksraadplegingen niet respecteert zoals de EU!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Farage: niet met ons! — 3 reacties

 1. Met de oprichting van een Europees leger neemt Duitsland weer de macht over in Europa, en dit keer zonder ook maar één schot te lossen. Wat destijds niet lukte via twee bloederige veroveringsoorlogen vanwege het moffen-gespuis, ligt nu binnen handbereik, dat allemaal zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te hebben moeten geven: de Duitse overname van Europa. Immers, intussen bezetten de Duitsers omzeggens alle sleutelposities binnen de Europese politiek, sleutelposities die, niet te vergeten, dan ook nog eens worden ingenomen door leden van de CDU, partij waarin de nieuwe Führer Merkel de dictatoriale plak zwaait, en die binnenkort waarschijnlijk opnieuw en voor de vierde keer als bondskanselier dreigt verkozen te worden. Wie de echte grote baas is, is meteen duidelijk.

  In het Europees parlement beschikken de Duitsers over 96 zetels, vóór Frankrijk dat er 72 heeft. Toen Schulz vertrok uit het EU-parlement richting Berlijn, werd hij weliswaar als voorzitter vervangen door de Italiaan Tajani, maar ook die behoort, heel toevallig tot de EVP-fractie in het EU-parlement, fractie waarbinnen de CDU van Merkel de grootste partij is.

  Binnen deze fractie bepalen twee Duitsers grotendeels de agenda, nl. Elmar Brok, die er al bij was toen het EU-parlement werd opgericht, en Manfred Weber, voorzitter van de EVP-fractie.

  Intussen heeft Merkel laten weten dat Mario Draghi, baas van de ECB in Frankfurt, naar een andere job mag uitkijken. Zijn door de Duitse Führer voorgestelde vervanger is niemand minder dan de Duitser Jens Weideman, op dit ogenblik aan het hoofd van de Deutsche Bundes-bank, de nationale bank van Duitsland.

  Even toevallig is deze Weideman al jaren een vertrouweling van zowel Merkel als van haar Minister van Financiën, Wolfgang Schäuble. Indien haar voorstel wordt aanvaard, is het bijgevolg zonder meer duidelijk dat Duitsland, zoals gezegd zonder één schot gelost te hebben, zijn hegemonie over Europa weer een grote stap dichterbij zal hebben gebracht.

  Je ziet te veel toevalligheden om nog toevallig te kunnen zijn.

  Toen Macron door ‘het systeem’ aan de Franse burgers, via een nooit eerder geziene leugenachtige mediacampagne van de verzamelde politieke maffia, als nieuwe president werd opgedrongen, deed het Duitse mormel dan ook niet de minste moeite om haar grote tevredenheid hierover onder stoelen of banken te steken. De reden is duidelijk, want van de nieuwe Franse loopjongen hoeft ‘het wijf’ geen noemenswaardig weerwerk te verwachten, integendeel. Ze vormen een perfect dictatoriaal duo.

  Het eerste wat de nieuw verkozen Franse knecht zoals verwacht deed, was dan ook binnen de kortste keren zijn eerste directieven gaan ophalen in Berlijn. Maar dat beseffen de meeste stemmers voor Macron spijtig genoeg niet eens in de verste verte vanwege hun typische Franse dikke-nekkenmentaliteit, en meestal ‘trop bête à manger du foin’, zoals men daar, net als bij ons, zo mooi zegt.

  ‘Sprechen sie schon ein wenig Deutsch?

 2. En het orkest blijft spelen op dit zinkende schip. Hun “oplossing” van de 2 misdadigers (dixit Jean) is meer EU en meer immigratie.

 3. Die 2 misdadigers, die uit Luxemburg en die uit Gent horen “samen” berecht te worden op de grote markt in Brusselallabath en dat op de wijze zoals hun vriendjes uit die grote zandbak dat graag toepassen, opgeruimd staat netjes.
  Please laat dat asap plaatsvinden want de ellende van die misdaadorganisatie is niet meer om aan te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *