Ramadan

Dit jaar begint de Ramadan vandaag. Tijdens de ramadan zijn vele dingen verboden. Maar mensen vermoorden is daar blijkbaar niet bij, want deze morgen vielen er bij een aanslag op een busstation in Afghanistan al 18 doden. Vlak voor de start ervan heeft Islamitische Staat (IS) zijn volgers overigens opgeroepen tot een “allesvernietigende oorlog” tegen de “ongelovigen” van het Westen. Gelet op de bloedige ramadan van vorig jaar en de recente aanslag in Manchester, vrezen de Europese veiligheidsdiensten het ergste voor de komende maand. 

Met dit warme weer zullen de Mohammedaanse testosteronbommetjes tijdens de volgende weken gegarandeerd weer massaal onze blanke vrouwen en meisjes seksueel lastig vallen of verkrachten.

Lezenswaardig is de analyse van de Iraans-Nederlands rechtsgeleerde Afshin Ellian, die één van de weinige tegenopinies formuleert in de massa politiek correcte meningen waar we nu weer onder bedolven worden. We zouden namelijk begrip, respect en zelfs bewondering moeten hebben voor de mohammedaanse “vasten”. In feite is het geen vasten want ze vreten zich na zonsondergang enthousiast vol. De mohammedaanse clerus blijft deze onmenselijke barbarij opleggen aan onderworpen naïef-gelovigen die denken dat ze hiermee de maangod Allah behagen.

De krankzinnige media willen ons absoluut aanleren hoe we aan de hier aanwezige mohammedanen “prettige ramadan” moeten wensen in een taaltje dat zij verstaan. Ook de zotte Scandinavische mutsen zijn er op Twitter weer aan begonnen. Enthousiasme over het begin van deze maand die werkelijk verwoestend is voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Deze islamofiele vrouwen kenmerken zich door debiel gedrag. Sommigen van hen vertonen het Stockholmsyndroom en sympathiseren met wie hen heeft ontvoerd, hun vrijheid heeft afgenomen en hen een totalitair regime wil opleggen.

Mooi die diversiteit in het westen, zolang ze nog mag bestaan van de mohammedaanse religioten. Nang Kanthaly formuleert het op facebook zo:

NAAR DE ESSENTIE : Wij wonen dankzij onze massaal ernstig psycho-sociaal gestoorde leiders en aan zwaar decorumverlies lijdende medialui nu in THE NEW KILLING FIELDS OF EUROPE.

Komt ook omdat onze menswetenschappers er wel bij varen hun mond te houden over de psychiatrische staat van islamieten en hun 1400 jaar moordende ideologie.

In cumulatie met het feit dat zowat de helft van de bevolking van onze borderline-maatschappij lijdt aan mentale problemen, stoornissen of ziekten en onder invloed leeft van internalisatie en socialisatie van de linkse indoctrinatie, dit van in de moederschoot tot in onze universiteiten.

Waarvoor zij, de zogenaamd wetenschappelijk gevormden en de ooggeklepte niet maatschappelijk verantwoorde therapeuten en mentale coachen, onmiskenbaar mede verantwoordelijk zijn.

Daardoor ook die grenzeloze tolerantie ten aanzien van alle door hen veronderstelde soorten islamieten en zij islam in eerste instantie een godsdienst blijven vinden en de fascistische ideologie ervan pervers blijven ontkennen.

Zelfde zoals onze wetenschappers en maatschappij met zijn media en politici meer dan 50 jaar de schadelijkheid en het dodelijke van roken hardnekkig en met en door specials interests heeft blijven ontkennen. Nu gaan wij dezelfde weg op met de gevolgen van de islamideologie.
Zelfde breed maatschappelijke psychiatrische blinde vlek met wederom dodelijke gevolgen voor velen nu en in de toekomst.

Angst voedt angst. Daarop spelen onze politici, media en de met ons in oorlog zijnde islamieten.
Dat is hun overeenkomst, hun grootste gemene deler.

Duidelijk voor iedereen die nog zelf denkt, en een open bewustzijn heeft ontwikkelt en een zo vrij mogelijke identiteit, maar niet voor de meesten onder ons, door toedoen van hersenspoeling en hypnose gepleegd door lui met samenvallende, collaborerende en zelfde special interests.

De abnormaal grote aandacht voor het fenomeen Ramadan in de MSM is een symptoom van de sluipende infiltratie van de sharia, Mohammedaanse wetgeving ook voor niet-mohammedanen. Voorlopig geldt die in het vrije westen slechts in de no-go zones en islamitische enclaves. Maar de lijst van toegevingen van onze politieke elites aan de eisen van de mohammedanen wordt stilaan zo lang lang dat de seculiere rechtsstaat in gevaar is. Wij hebben ook de gevolgen van acht jaar Amerikaans presidentschap van de moslimbroeder Obama schromelijk onderschat.

Voeg daarbij de laksheid van ons Belgisch gerecht en de onkunde zo niet misdadige nalatigheid van de achtereenvolgende ministers van justitie en je begrijpt dat de tikkende tijdbommen in Borgerhout en Molenbeek tijdens de ramadan geen aansporing behoeven om hun misdadigheid ook in de praktijk om te zetten. Wij zijn niet meer veilig en tijden de ramadan nog een stuk onveiliger. Zelfs als ze opgepakt en wonder boven wonder bij gebrek aan procedurefouten toch veroordeeld worden door een rechtvaardige rechter lopen ze binnen de drie maand terug fluitend vrij rond zonder enkelband.

“De kracht van verandering”. Niets is er veranderd na de witte mars.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ramadan — 1 reactie

  1. Van het net geplukt: Geen enkele collectivist heeft een morele ruggengraat. Elke socialist, communist of mohammedaan is intrinsiek een lafaard en een parasiet. Dat is zo goed als genetisch bepaald. Er bestaan nu eenmaal roofdieren. De meeste roofdieren doden omdat ze zich willen voeden. De collectivisten doden echter om de wellust van de macht en vanwege het plezier dat ze daarbij sadistisch ervaren. Het zijn mensen van een minderwaardige soort zonder normbesef of ethiek. Wanneer gaat de “kracht van verandering” daadwerkelijk opduiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *