MSM/CNN

Het wordt steeds duidelijker dat CNN het publiek bedriegt en beliegt.

Kende U CNN al? Het is een soort Amerikaanse VRT maar dan niet openbaar en gesponsord met geld van de belastingbetaler. Kijk hierboven hoe deze zender islamofiel nepnieuws (vals mohammedaans protest zogezegd tegen de mohammedaanse terreur in Londen) op de plaats van terroristische aanval organiseert. En luister dan naar de ontzettend arrogante leugenachtigheid als iemand hun linkse laster en leugens ontmaskert.

En dit is wat CNN maakt van haar geënsceneerde vervalsing: vervalst nieuws en islamofiele propaganda/indoctrinatie!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

MSM/CNN — 3 reacties

 1. Meestal gebeurt de doorgaans politiek correcte vervalsing onopvallend “gedempt”. Dit leidt tot een ononderbroken hersenspoeling en indoctrinatie van de mentaal minder weerbare(n). Hij en/of zij wordt er gewoon ingeluisd middels een misdadige praktijk van wat gewoon misdadige oplichting is.

  Daarna treedt het negationisme, het Stockholmsyndroom en de cognitieve dissonantie in werking.

  Dan zijn de hersenen van de niets vermoedende slachtoffers dermate gemutileerd dat de eigenaars ervan automatisch fanatisme vertonen als hun geïndoctrineerde leugens worden betwist, in vraag gesteld of tegengesproken.

  Dat is wat de vervalsers wilden en beoogden. De vervalsers zijn gewone misdadigers, gefinancierd en in stand gehouden door de modale belastingbetalers.

 2. Vanaf dag één spreekt president Donald Trump over Fake News.
  Die mening heb ik al jaaaaaaaren over de Nieuws berichten, altijd omzwachteld met rood groene draadjes om het toch maar verkocht te krijgen.
  Helaas lopen er nog steeds Vlamingen rond die in de fabeltjesvallen trappen tot ze zelf geconfronteerd worden met het barbaars geweld en diegenen die het nog steeds niet ‘willen’ zien zullen het snel gaan ondervinden.
  Dagelijks is het corruptie hoofdzakelijk door links gespuis. Dagelijks is het barbaars geweld tegen onschuldige burgers door hoofdzakelijk islamitisch gespuis.
  Als morgen verkiezingen zouden zijn dan zullen ‘helaas’ nog Vlamingen zijn die op hetzelfde gespuis stemmen, corrupt gespuis dat islamieten binnenhaalt met alle mogelijke vervoersmiddelen.
  Links gespuis (de ruggengraatlozen niet vergeten) ziet maar een belangrijk item en dat is de bankrekening, dat door die houding het eigen volk totaal de vernieling in gedreven wordt zal ze wordt wezen, hun lijfspreuk is: “eerst ikke en de rest kan stikke”.

 3. Er staat gewoon geen maat meer op het fake news, de MSM moeten nu al “moslimprotest” in scene zetten om hun linkse vriendjes te ondersteunen. Om Dennis Prager (ik ken de man niet) af te blokken kan men niets beter verzinnen dan de man met 2 in de rede te vallen. Het argument dat ze gebruiken dat hij geen bewijzen heeft is meer op toepassing van hun beiden. Ze kunnen Dennis enkel maar in de rede vallen en zeggen dat ze Joodse en moslim vrienden hebben om zijn bewering te ontkrachten. Jammer maar helaas, voor hen, ze slagen er wat mij betreft niet in. Het lijkt zo een beetje op de debatten die ik ken (van vroeger, en blijkbaar nu nog) van de zeverende dag als er een Vlaams Blok/Belang mandataris aan het woord was. Maar zoal u zelf al aangeeft draait de VRT (sorry 0000) op geld van de belastingbetaler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *