Londen: reactie uit Canada

Noodzaak: de woede van westerse jongeren

Bekijk eens het “nieuws dat U niet mocht weten.” bovenaan deze pagina reeds beschikbaar sinds 22 maart ’17. We schreven op 4 juni dat dat de Britten met May duidelijk nog niet aan de nieuw patatten toe waren. Intussen weten we dat Theresa May het slachtoffer is geworden van haar eigen arrogantie.

De terreur in Londen en Manchester was het rechtstreeks gevolg van het islamofiel gedoogbeleid van zowel Labour en de Torries onder Blair en Cameron met zijn minister van binnenlandse zaken en emancipatie: Theresa May. Eerste minister geworden verkocht ze de gebruikelijke islamofiele nonsens, pappen en nat houden.

Haar hersenspoelende uitspraak over “de verfoeilijke ideologie die een verdraaiing een omkering (perversion) van de islam zou zijn” werd blijkbaar door veel Britse kiezers niet meer geslikt maar politiek zwaar in rekening gebracht.

De realiteit ontkennen om er vervolgens absurde nonsens over te verkopen is de perfecte formule om verkiezingen te verliezen. Wie denken de totaal onbekwame politieke elites wel te zijn?

Islam is synoniem voor terreur en onze volkeren blijken dat meer en meer te weten en eindelijk ook te beseffen. Niks verdraaiing en zeker geen omkering. Islam is helemaal misdadig en de toestand wordt in Europa elke dag erger.

Uitgerekend de week na de mohammedaanse terreur in Londen slaagt de mohammedaanse burgemeester er daar in 25 blanke Britten te laten arresteren en intimideren door de politie alleen omdat ze of de sociale media uiting hadden gegeven aan hun woede tegenover de daders van de pas gebeurde aanslagen.

We citeren react. “De 25 arrestaties betreffen namelijk geen islamitische haatbaarden, potentiële terroristen, criminele schoelies of tuig van de richel, neen er werden 25 Londenaars gearresteerd die onder andere op de sociale media en tijdens manifestaties hun ongezouten mening gaven over de (daders van de) aanslagen. ‘Hate Crime’ zoals dat heet en waarvoor de vetbetaalde Merkels en Junkers het Europese volk al weken en maanden voor waarschuwen.

Daar is de Britse justitie dus wél mee bezig. Niet minder dan 900 (negenhonderd!) mensen zijn door de Londense politie op bevel van de mohammedaanse burgemeester aangesteld om dit soort heel erg criminele eigen-mening-spuiers op te sporen en vervolgens kalt te stellen middels boetes en intimidaties vanwege de overheid. Maar vraag de burgemeester niet waar de vele teruggekeerde Syriëstrijders naartoe zijn in zijn stad want dat is een belediging van het kalifaat en een racistische vraagstelling.

Ook van bij ons komen zeer alarmerende berichten. Blijkbaar is de censuur en indoctrinatie  in de leugenpers en staatsmedia niet voldoende voor onze politieke klasse volksverraders en nepelites waaronder die van justitie. Let op de titel in het Nieuwsblad!

Jaar cel gevorderd voor beheerder racistische Facebookpagina Vlaamse Verdedigings Liga.” (sic)

Marokkanen zijn geen ras maar toch wordt een Vlaming lasterlijk beschuldigd een racist te zijn! De vrijheid van meningsuiting bestaat blijkbaar meer. Ziet een Vlaming er tegenwoordig zo uit? is helemaal racistische uitspraak. De houder van een smoelenboekpagina werd beschuldigd van een fictief misdrijf voor geschreven commentaren die hij zelf niet plaatste. (vonnis op 30 juni 2017) Kan het nog dictatorialer? Kan het nog onrechtvaardiger?

Deze Belgische rechtsvordering was gewoon de uitvoering van structureel geweld tegen Vlamingen middels chantage, intimidatie en laster. De tjeef Koen Geens (advocaat van Arco) ten voete uit! Enerzijds de vrijheid van meningsuiting op de sociale media beknotten en anderzijds de oplichters van Arcopar de hand boven hun hoofd houden door er als minister van justitie alles aan te doen om de rechtsvordering tegen deze criminelen te laten verjaren. Je kan het zo gek niet bedenken en het gebeurt in België echt.

Ooit wordt er definitief afgerekend met dit soort gespuis en deze klasse volksverraders.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Londen: reactie uit Canada — 3 reacties

  1. Lauren Southern slaat de nagel op de kop. Net als zij vraag ik mij tegenwoordig meermaals af of ik wel veilig ben op de plaats waar ik me bevind. Remember het muziekfestival in Duistsland dat verleden week werd afgelast vanwege terrorismedreiging. Ook zoals Lauren aanhaalt zal het op korte termijn niet meer zijn een vriend van een vriend van een vriend, maar iemand uit je nabije omgeving. Net zoals het nu met inbraken gaat. Vroeger vertelde iemand je wel van een familielid, of een vriend van een vriend van een vriend waar ingebroken was. Ondertussen heb ik al enkele vrienden en familieleden waar ingebroken is. Zelfs bij mij is reeds ingebroken. Wel met de moslimaanslagen zal het ook zo gaan. Morgen is iemand die we persoonlijk kennen het slachtoffer. Respect voor deze dame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *