De totalitaire methodiek van links.

De mislukte moordaanslag op Steve Scalise doet ons toch de wenkbrauwen fronsen. De dader van de aanslag op wat een gezellige baseball-training moest worden tussen in het Amerikaans congres verkozen republikeinse politici, was een ex-mederwerker van Bernie Sanders de linkse presidentskandidaat van de “democrats” die het uiteindelijk nog verloor van Hillary Clinton die zoals men weet ook geen schijn van kans had om te winnen van Donald Trump.

James Hodgkinson, want zo heette de doodgeschoten schutter, was een fanatieke ‘basher’ van Trump en de Republikeinse partij.

Links geweld tegen alles wat politiek incorrect is, blijkt ook in Amerika een groeiend fenomeen. Geweld op de Amerikaanse universitaire campussen is er slechts één van de vele voorbeelden van. Pro-Israël-studenten worden daar duidelijk geviseerd als supporters van president Trump. Degenen die de vrije meningsuiting willen aan banden te leggen hebben totalitaire tendensen. Geweld en totalitarisme gaan immers hand in hand.

Wat zo ontstellend is aangaande de schutter op de Republikeinse congresleden is dat deze man waarschijnlijk een linkse fanaticus was die enorm door de media en de leugenpers werd beïnvloed. Dat zal je in onze leugenpers nooit lezen en op onze staatstelevisies nooit horen.
We durven er gemakkelijk een camion Duvel op verwedden dat deze weer gaan blaten over de noodzakelijkheid van het verbod op wapendracht, eerder dan in eigen boezem te kijken.

De oplossing is niet een totaal verbod op wapendracht, maar wel om de totalitaire methodiek en opruiende retoriek van links te bekritiseren.

En links zit diep ingebed in de sociale media. Onlangs nog heeft YouTube een aantal informatieve video’s van PragerU gecensureerd. Laat dit uitgerekend een conservatieve non-profit organisatie zijn die educatieve video’s maakt die erop gericht zijn het bewustzijn van pro-Amerikaanse ideeën, geschiedenis, kapitalisme en conservatieve waarden te verspreiden. De reactie van links sluipt maar is daarom niet minder effectief totalitaire methodiek in casu saboterende censuur.

Een bijdrage vragen voor de moord op Trump vinden deze jonge “dems” grappig.

Fooienpot voor moord op Trump

Toeristenlokker Crepes & Waffels heeft iets nieuws bedacht om een extra zakcentje te verdienen: een fooienpot waarmee je kunt meebetalen aan een liquidatie op Trump…Amsterdam, Netherlands Nutella Donald J. Trump

Geplaatst door PowNed op maandag 12 juni 2017

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De totalitaire methodiek van links. — 1 reactie

  1. Deze aanslag is het gevolg van het hatelijke fake news dat de MSM verspreiden over president Trump en zijn partij. Niets meer, niets minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *