Links is supporter van terrorisme

We kunnen er nu niet meer naast kijken. PS, SPA, Ecolo, Groen, PVDA en DéFI zijn duidelijk de objectieve bondgenoten van terroristen en andere misdadigers.

Een voorstel om de administratieve aanhouding te verlengen van 24 naar 48 uur voor alle misdrijven, met een mogelijkheid om tot 72 uur te gaan in geval van terrorisme werd door de kamer van “onze” volksvertegenwoordigers niet goedgekeurd omdat er maar 97 in plaats van 100 stemmen voor waren.

Links toonde haar ware aard. Het is niet voldoende dat de meerderheid van de Belgische burgers gediscrimineerd en uitgebuit worden door een minderheid, nu wou links (rood en groen) ook een efficiëntere bestrijding van het islamitische terrorisme saboteren. Links speelt dus met ons en uw leven en geeft geen moer voor onze veiligheid en fysiek welzijn. Dat is nu duidelijk.

N-VA, CD&V, MR , Open Vld, CDH, Vlaams Belang, Vuye & Wouters en PP. stemden voor deze vooral wegens corrupte en onbekwame politiek benoemde rechters hypernoodzakelijke verlenging van de administratieve aanhouding in geval van terrorisme. Blijkbaar hebben de parlementsleden van SPA en Groen veel gesjoemel en gegraai te verbergen want anders zouden ze zo zwaar niet tillen aan de voorgestelde grondwettelijke uitbreiding van 24 naar 48 uur. Allicht rekenen ze veel liever op de hand- en spandiensten van hun rode spitsbroeders binnen het gerechtelijk apparaat.

Heel deze vaudeville die al bezig is sinds januari van vorig jaar is natuurlijk typisch Belgisch en dus kafkaiaans. Nu komt er waarschijnlijk een uitbreiding van de door een onderzoeksrechter bevolen “voorlopige hechtenis” van 24 naar 48 uur bij gewone wet waarvoor de grondwet niet moet gewijzigd worden. In de praktijk gaat dit neerkomen op een voorlopige hechtenis van 96 uur omdat de onderzoeksrechter voor het verstrijken van de eerste 48 uur de voorlopige hechtenis in geval van terrorisme wel zal verdubbelen.

Binnen die tijd moet het mogelijk zijn een aanhoudingsbevel te formuleren voor vijf dagen en deze te laten bevestigen door een raadkamer van de correctionele rechtbank waardoor de inmiddels beschuldigde in verzekerde bewaring kan blijven tot op de dag van zijn of haar proces.

We schrijven met opzet “kan” blijven want in dit apenland waar de meerderheid zich gewillig laat vernederen en uitbuiten is alles mogelijk. Justitie is in België een ongelooflijk corrupte en vermolmde staatsmacht geworden waar recht in regel schots en scheef loopt en de particratie van een ondemocratische elite politiek correcte oekazes uitdeelt. De enige oplossing van dit gigantisch deficit aan rechtvaardigheid kan slechts gerealiseerd worden in een onafhankelijk Vlaanderen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Links is supporter van terrorisme — 4 reacties

 1. De linkse gekte ten top met UNIA, dit moderne Belgische inquisitiebureau. Lees even mee, en geniet, je gelooft je eigen ogen niet:

  “In Beringen komt de bouwfirma AVL in een relletje terecht. UNIA, het Interfederaal Gelijkekansencentrum, heeft namelijk beslist om een onderzoek in te stellen tegen dat bouwbedrijf. Reden? Op een reclamespandoek van het bedrijf staat de weinig dubbelzinnige boodschap “deze appartementen worden volledig gebouwd door echte vakmannen van bij ons” te lezen. En dat personeelsbeleid is bij sommigen in het verkeerde keelgat geschoten.”

  De rest m.b.t. deze immense misdaad vanwege deze bouwfirma valt verder te lezen op:

  http://sceptr.net/2017/06/limburgse-bouwfirma-enkel-vakmannen-nederlands-spreken/

  Zou Larken Rose dan toch ergens groot gelijk kunnen hebben?

 2. Hieronder een citaat uit het boek ‘HET MEEST GEVAARLIJKE BIJGELOOF’ (gratis download als PDF) van de hand van Larken Rose, Amerikaans anarchist/voluntarist, waarin toch veel waarheid zit, of je het nu over alles met hem eens bent of niet:

  “Kortom, regering bestaat niet. Het heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. De politici zijn echt, de soldaten en politieagenten die de wil van de politici uitvoeren zijn echt, de gebouwen waar ze in zitten zijn echt, de wapens die ze dragen zijn heel echt, maar hun vermeende “gezag” niet. En zonder dat “gezag”, zonder het “recht” om te doen wat ze doen, zijn ze niets anders dan een bende boeven. De term “regering” impliceert legitimiteit – het betekent het uitoefenen van “gezag” over bepaalde mensen of een bepaalde plek. De manier waarop mensen over machtsdragers praten, hun bevelen “wetten” noemen, ongehoorzaamheid aan hen “misdaad”, enzovoort, impliceert het recht van de “regering” om te heersen, en de daarbij behorende morele verplichting van hun onderdanen om te gehoorzamen. Zonder het recht om te heersen (“gezag”), is er geen reden om de entiteit “regering” te noemen, en zijn alle politici en hun huurlingen volstrekt niet meer van een gigantisch georganiseerd misdaadsyndicaat te onderscheiden, en zijn hun wetten niet meer waard dan de dreigementen van overvallers en struikrovers. En dat, in de realiteit, is wat elke “regering” is: een onrechtmatige bende boeven, dieven en moordenaars, die zich voordoen als een rechtmatig heersend lichaam”

 3. Links is vanzelfsprekend supporter van terrorisme. Links parasiteert en blijft parasiteren dankzij haar eigen terrorisme.

  Links heeft een eenvoudige ideologische agenda: alle baten voor linkse parasieten (cfr. Samusocial) en alle lasten voor alle anderen. (cfr. alle Vlamingen) Daarom is links (socialistisch en groen) zo tolerant en gedogend ten overstaan van de ‘religie ven de vrede’.

  Gewelddadige reptielen (h)erkennen elkaar. Dat in naam van de islam historisch 270 miljoen moorden gepleegd werd op vrijdenkers en andersdenkenden interesseert elke actuele socialistische politicus geen bal. Hij zal zelf ontkennen dat de linkse Mao in 4 jaar tijd 40 miljoen chinezen liet vermoorden omwille van zijn dementerende linkse ideologie.

  Omdat links aan de verliezende hand is importeert ‘links’ islamitische barbaren en verkrachtende moordenaars om hun kiespercentage stabiel te houden ten koste van uw, ons en ook hun eigen eigen nageslacht! Links is zo machtsgeil dat ze zelfs bereid zijn hun eigen genen te laten vernietigen middels mohammedaanse genocide. Hoe dement kan je zijn of worden?

 4. Dat links de supporter is van terrorisme mag toch niet verbazen. Wim Van Rooy schreef over de gelijkenissen van het communisme, socialisme, en linkse rakkers, en de islam in zijn boek “Waarover men niet spreekt”. Niet enkel verwijzingen, maar met duidelijke argumenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *