Reacties

Yes! — 2 reacties

 1. “Waarom bleven de Fransen vandaag massaal thuis?” Inderdaad de eurocent is gevallen. Na de “onregelmatigheden” in Oostenrijk bij de verkiezingen blijkt nu ook in Nederland een paar duizend stemmen verloren te zijn geraakt, enkele duizenden werden zelfs niet geteld. Iets van gelezen of gehoord in de Vlaamse MSM? Ik schrijf het reeds langer, en ik blijf het schrijven: de verkiezingsuitslagen worden aangepast in dienst van de NWO. België was het laboratorium waar deze ondemocratische “handelingen” werden uitgetest en toegepast, om deze vervolgens op alle Europese landen kunnen toe te passen.

 2. Vals nieuws is gefabriceerd nieuws en niemand fabriceert iets zonder een bedoeling te hebben.

  De actuele vervalsing van ons nieuws is gigantisch. Alle illegale middelen worden uit de kast gehaald. Beroep op primaire emoties zoals medelijden voor kinderen, wat volstrekt normaal is, wordt misbruikt om hele bevolkingsgroepen ideologisch te hersenspoelen.

  Een Hamas-kind is niet meer waard dan een Israëlisch kind. Een Israëlisch kind is niet meer waard dan een frans, Vlaams, duits of enig ander West-Europees kind.

  Waarom liegt de leugenpers? Waarom liegen en indoctrineren de leugen-media?

  Waarom bleven de Fransen vandaag massaal thuis? Zij beseffen en weten het, de democratie in europa is DOOD! Het islamofiel EU-fascisme regeert.

  Daarom veinst groen-links gelijktijdig verontwaardiging over EU-bashing. Groen klampt zich vast aan de dictatoriale en dus ondemocratische fascistische EU-macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *