Sossen, collectivisten, imbecielen …

“Het is de bedoeling van de Communisten om mensen te laten “denken” dat persoonlijk succes op een of andere manier wordt gerealiseerd ten koste van anderen, en dat elke succesvolle man iemand heeft gekwetst door succesvol te worden.”Ayn Rand

Het EU-parlement is vandaag helemaal bevolkt door islamofiele imbecielen, socialisten en collectivisten. Dat is een andere omschrijving voor graaiers, misdadige oplichters en parasieten.

Mohammedaan en parasiet zijn in feite synoniemen. Daarom noemen mohammedanen zichzelf graag “moslim”, omdat dit verwarring schept en zand in de ogen strooit van de ongelovige “kuffars” die ze mogen doden en vermoorden middels een goddelijk mandaat van Allah de maangod.

Wordt wakker!

http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-299187~player_branded-true.html

!!!!

Opgeslagen voor heruitzending vuile gore censurerende smeerlappen! Nazistsche EU-censuur is het laatste wat wij gaan dulden!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Sossen, collectivisten, imbecielen … — 8 reacties

 1. “Indonesië stond lange tijd voor gematigde islam, maar dat is nu aan het veranderen.” En deze rotzooi haalt men hier nog met duizenden binnen. Zoals ik vandaag nog op een gelijkgezinde blog plaatste: de ellende is begonnen met het verdrag van Straatsburg 1975. Lees zelf de volledige tekst via Google. Tik in: het verdrag van Straatsburg, lees en huiver. Met dank aan (tot op heden) de regerende en linkse politici, en de MSM.

  • Enkele cijfers over de mohammedanen in Indonesië, de percentages komen uit statistieken van PEW research, het jaartal staat tussen haakjes.

   49 % is voorstander van het stenigen van overspelige vrouwen (2009)
   36% is voorstander van geselingen (stokslagen) en het afhakken van ledematen als straf voor diefstal (2010)
   77% is voorstander van geselingen (stokslagen) en het afhakken van ledematen als straf voor diefstal (2013)
   50% gaat akkoord met het gebruik van geweld ten voordele van de islam (2013)
   43 % is voorstander van de vernietiging van … Israël ! (2010)
   15% steunt het uitvoeren van terreur tegen burgers met zelfmoord (2013) In 2009 was dat slechts 13%
   Daartegenover staat dat 81 % vindt dat zelfmoordaanslagen niet kunnen verantwoord worden (2014)

   59% steunden Osama Bin Laden (2003) In 2009 was dat percentage gezakt tot 12%.
   23% heeft een positieve mening over ‘Al Qaida’ (2010) In 2011 was dat gezakt tot 22%.
   30% vindt dat afvalligen mogen gedood worden (2010)
   93% vindt dat een vrouw altijd de man moet gehoorzamen (2013)
   44% vindt dan een vrouw geen recht heeft op echtscheiding 2013)
   97,5 % van de Indonesische moslima’s was het slachtoffer van genitale verminking (2003)

   Zo nu weet U wat meer over de Indonesische mohammedanen. En Walter, er bestaat helemaal geen gematigde islam. Dat is een gigantische leugen van de politiek correcte kerk. Nergens, ook niet in Indonesië.

   • Beste admin,
    Dat er geen gematigde islam bestaat weet ik, er is maar 1 islam en dat is de gewelddadige. Ik citeerde enkel een stukje uit de tekst, en vulde aan met mijn eigen bedenking.

    • Ik heb een enorme islamofobie en neem daar dagelijks 1x s’ morgens en 1x s’ avonds een ERDOGAN voor(nee nee geen DAFALGAN) zodat de islamofobie op pijl blijft want ik voel me super met die islamofobie.

  • Beste Walter,
   De RESOLUTIE van Straatsburg is het gemakkelijkst te lezen in het Boekenkastje van Nageltjes.
   Het VERDRAG van Straatsburg van 10 jaar eerder had de bedoeling de zogenaamde piratenzenders uit de lucht te halen. Dat was de eerste aanslag op de vrije meningsuiting na het einde van WOII. Die radiozenders waren ongelooflijk populair maar weigerden in hun nieuwsberichten indoctrinatie en hersenspoeling voor de elites te programmeren. Daarom moesten ze verdwijnen.

 2. Als politiek en gerecht de burgers in de steek laten dan zullen er nog veel van die gevallen zoals gisteren in Londen gaan plaatsvinden, de burgers zullen dan “eigen recht” in handen gaan nemen.
  Als politiek en gerecht luisteren naar de burgers was al die ellende niet aanwezig.
  Als ik morgen een boek zou schrijven waarin ik oproep een bepaalde persoon te vermoorden dan zat ik overmorgen ergens in een cel ‘en terecht’, waarom doen ze dat niet t.o. die massa barbaren die rondlopen met een boek wat oproept heel het westen uit te moorden iets waar ze constant reeds mee bezig zijn…..?????

 3. Een “dikke duim-omhoog” voor het publiceren van die laatste, afzonderlijke zin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *