Politieke cognitieve dissonantie

U weet het, bijna alle burgers weten het, maar toch zijn onze politiekers niet in staat om de levensnoodzakelijke maatregelen te treffen die zich opdringen. Blijkbaar zijn onze politiekers er alleen maar uit om sporen te laten wissen. De leugenpers heeft zelfs de lef om het gelaat van de mohammedaan te verbergen achter een censurerende balk. Daarom hierna de echte foto.

Er lopen op ons grondgebied duizenden, zo niet tienduizenden potentiële terroristen, die er allemaal normaal uitzien, vrij rond die één kenmerk gemeen hebben: het zijn allemaal mohammedanen. En toch blijven alle moskees op ons grondgebied open en ontvangt de islamitische clerus elk jaar opnieuw enorme sommen aan subsidies, geld dat van de modale belastingbetaler afkomstig is om niet te zeggen dat het van hem werd afgeperst.

Gisterenavond (dinsdag 20 juni 2017) werd op het nippertje door moedige militairen een ramp vermeden. In het station van Brussel Centraal werd een 36 jarige mohammedaan die “Allahu Akhbar”schreeuwde (“riep” volgens de leugenpers) doodgeschoten. Daarmee kon voorkomen worden dat hij een zware spijkerbom tot ontploffing kon brengen. “Hij wilde meer schade aanrichtenvolgens de leugenpers. Nee, hij wilde mensen vermoorden en kwetsen. Klaar toch. Vanwaar dan die dubbele standaard? Schade richt je aan door graffiti te spuiten, banken, glas en stoelen of dergelijke kapot te slagen. Niet door spijkerbommen te laten ontploffen in stations.

Oussama Zariouh, afkomstig uit Marokkaanse Nador in het Rif-gebergte,  was bij de Belgische politie zogezegd niet gekend voor terrorisme of radicalisering maar wel duidelijk van plan om veel mensen te vermoorden en er nog meer te kwetsen. Meer motivatie dan de koran heeft een mohammedaan niet nodig.

Minister van binnenlandse zaken, de NVA-er Jambon die ooit verklaarde Molenbeek te zullen “opkuisen” verklaarde daarover: “Ik kan niet bevestigen dat er een link is met Molenbeek. Maar die situatie is al tientallen jaren gekend, dat kun je niet op tien maanden oplossen.”  Wat is er meer nodig dan een woonplaats in de Louis Mettewielaan in Sint-Jans-Molenbeek (Moëllenbecq in het Frans) om toe te geven dat er duidelijk een link is met Molenbeek. Blijkbaar is de minister voor geen enkele leugen verlegen. Voor wie neemt hij zijn kiezers? Gaat hij ontkennen dat er een link is met de islam?

De leugenpers is ook in bange afwachting om een alternatief te kunnen bekendmaken. Was de bommendrager ‘gelinkt’ aan een organisatie of was hij een ‘Eenzame  Wolf’. De leugenpers wil haar lezers bedriegen met dit leugenachtig alternatief. Beide alternatieven willen het probleem minimaliseren en de realiteit verdonkermanen. De enige organisatie die betrokken is bij alle mohammedaanse terreurdaden is de islamitische clerus die verantwoordelijk is voor het in stand houden en verspreiden van een moordzuchtige totalitaire ideologie. Elke persoon en dus ook elke “eenzame wolf” die door de islamitische clerus gehersenspoeld werd, handelt altijd alleen en op eigen verantwoordelijkheid. De vraag die het journaille de burgers voorhoudt is dus een valse vraag.

Toch geeft het nieuwsblad toe dat Sint-Jans-Molenbeek al langer wordt omschreven als een broeihaard voor terreur. Hallo moe! Een open deur intrappen is blijkbaar niet moeilijk.

Dat onze stations moeten bewaakt worden door militairen is het onweerlegbaar bewijs dat de islam in oorlog is met onze beschaving. Jambon gaat dit probleem zelfs in 1000 maanden niet oplossen. Al onze ministers knoeien of zijn totaal onbekwaam en lijden beslist aan cognitieve dissonantie, een ernstige geestesziekte.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Politieke cognitieve dissonantie — 5 reacties

 1. Wat een geluk voor die soldaat dat dit mensachtig ongedierte het niet kon laten om “a -a”-brullend op hem toe te lopen… aldus wist hij ZEKER dat het om een karpetknielenderotzak ging, en niet op een haastige treinreiziger.
  Enfin, dat stuk ongedierte zal géén verdere schade meer kunnen toebrengen nà zij dood-door-metaalvergiftiging… Nù zou men, openbaar, zijn lijk moeten in een leeg olievat (dat gevuld werd met varkensgier) een paar dagen laten “marineren” alvoor het dan achter-te-laten voor de deur van de grootste mosselkeet, als waarschuwing tegenover de “eventueel-mogelijke-àndere-geradicaliseerden” !

 2. Intussen heb ik mijn oordeel over de islam wat bijgeschaafd: de islam is, wat mij betreft, al zeker geen religie, zelfs geen ideologie, allemaal te veel eer voor zoveel vunzige smeerlapperij, neen, de islam is gewoon een ZIEKTE, een soort dollekoeienziekte !

  • Geronimo, aan dollekoeienziekte kan iets gedaan worden maar aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet, daar is maar één oplossing voor en dat is verdrijven uit ons westen “met alle middelen” t/m de laatste wortel, dat mag zelfs met wat geweld alhoewel ik tegen elke vorm van geweld ben maar daar hebben we een gezegde voor: “oog om oog, tand om tand”.
   Dat er nog vuurwerk in de lucht hangt moet niet getwijfeld worden, heftig vuurwerk, Europa zal sowieso terug islamvrij gemaakt worden, zeker weten, eerst moeten we de veroorzakers van alle ellende aanpakken, die liggen soms samen in die aquarium in Brussel, die vol water laten lopen zou al een goed begin zijn, ze zijn straks toch voor 3 maanden op vakantie als ze al niet 12 maanden per jaar op vakantie zijn….

 3. Beste Admin., blijkbaar heeft Jean Hesp veel werk in Molenbeek of zou het te warm zijn voor hem? (letterlijk & figuurlijk) …..
  Die onnozelaar, zoon van…. roept als een ekster dan wij ons niet mogen laten bang maken????,

  ’t Zal wel zijn, als hij op straat komt staan er 10 a 20 agenten in zijn onmiddellijke omgeving en als wij ons op straat begeven is er nergens een agent te bespeuren, neen, ze moeten gaan controleren of niemand kraantjeswater staat te spuiten op zijn bloemen en/of groenten….

  Ondertussen vullen ze decadent hun bankrekening en gaan straks voor 3 maanden op vakantie en wij soppen het ons maar op stijf van angst voor het spectaculair stijgend geweld en moordaanslagen.

  Het verwondert mij dat ze nog niet gesproken hebben over een psychisch gestoorde allochtoon, gelukkig weten wij dat islamieten allemaal psychisch gestoord zijn want als ze nog maar een fractie verstand hadden en niet gestoord waren dan hadden ze die barbaarse smeerlapperij islam al lang buiten geflikkerd.

  Het wordt hoogdringend tijd om dat volkje eens duidelijk te maken dat “zij zich aan te passen hebben aan ons” en nooit andersom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *