Trump wint

Vanaf nu mogen mohammedanen niet meer ongecontroleerd de VS binnen komen! De voor de hand liggende evidentie zelf! Kijk en lees!

Helaas, in de EU werden moordzuchtige mohammedaanse verkrachters en ‘stenigers’ van vrouwen tussen de 7 en de 77 jaar, binnen gelokt, gesleept en gepamperd door een kaste verraderlijke politiekers die daarvoor het schamele pensioen van véle generaties actuele en toekomstige europese burgers al lang ‘op’ gesoupeerd hebben!

Het enigma is helemaal geen enigma. Wij, vrije burgers, werden bedrogen en werden verraden!

Door? Namen? Verrotstadt en Von Rampuy op ons eigen grondgebied. Merkel en Schultz op het grondgebied van de Duitse Nazi’s. Sarkozy en Hollande  in la douce France. Pechtold en Rutte in het dementerende Holland boven de rivieren.

Gemeenschappelijk kenmerk van àl deze verraders? De EU! Een bende parasieten. Misdadigers.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump wint — 3 reacties

 1. Op de 0000 werden vanavond (27 juni 2017) terroristische aanslagen niet meer toegeschreven aan ‘loon woelfs’, maar aan zelfmoordenaars die ‘copycat’-gedrag vertonen. Geen enkele keer werd ter zake op canvas het woord islam gebruikt.

  Blijkbaar mag het woord ‘islam’ niet gebruikt worden want het oorzakelijk verband tussen moordzuchtige terreur en islam is gigantisch groot en voor iedereen die niet idioot is bijna fysiek waarneembaar.

  Men blijft de bevolking hersenspoelen tegen alle logica in. De kerk van politieke correctheid blijft verbazen.

  De stupide reactie van Van Besien werd door een mohammedaanse partijgenoot tegengesproken en Bart De Wever voor zijn uitspraak over de correlatie van op de kop gestampte politieagenten en de ramadan net niet geridiculiseerd.

  Hoeveel mensen moeten er in naam van de islam in Vlaanderen nog vermoord worden alvorens we met zijn allen orde op zaken gaan stellen?

  • Beste Jefferson,
   Voor 100% eens met u. Maar hoe gaan we orde op zaken stellen zolang de rotzooi massaal ingevoerd blijft worden. Wij kunnen dan wel willen, maar linkse en regerende politici hebben maar 1 oplossing: meer Europa, meer allochtonen invoeren, liefst islamieten.

 2. Men beloofde ons dat de EU ons vrede en welstand zou brengen. In werkelijkheid is er niets van terecht gekomen. Enkel de pro EU paljassen hebben enkel welstand voor zichzelf gecreëerd. Het enige aan vrede wat zij ons gebracht hebben is het “geloof van de vrede”. Wat dat inhoud weten we ondertussen al lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *