De sheriffs van de NVA

Als je eens goed wil kotsen of behoefte hebt aan een iets gladder toiletpapier, haast je dan naar de krantenboer en koop het laatste nummer van KNACK.

Een der hogepriesters van de politiek correcte kerk halen daarin scherp uit naar Theo Francken en Bart De Wever, maar krijgen het woord islam zelf ook niet uit hun eigen potloodje geperst.

Akkoord dat De Wever heel opportunistisch na zoveel jaren stilzwijgen de politiek correcte omerta doorbreekt en het oorzakelijk verband tussen de islamitische ramadan en crimineel geweld durfde te formuleren. Maar voor Knack is het blijkbaar heel normaal dat mohammedaanse straatjochies politieagenten tegen het hoofd stampen en daarvoor niet zouden veroordeeld worden.

Akkoord dat Francken voor de b├╝hne een wansmakelijk stukje poppenkast speelt over uitzettingen maar langs de achterdeur een veelvoud aan mohammedaans gespuis binnen laat. Maar wat is er verkeerd aan ‘vechtlust en vastberadenheid’? Voor Knack is het blijkbaar heel normaal dat spontane emoties van politiekers, die tenslotte ook maar mensen zijn, in het belachelijke getrokken worden omdat die emoties niet islamofiel zijn maar kritisch voor islam.

De Wever en Francken zijn het probleem niet. De islam is het probleem. Samen met de politiek correcte leugenpers waartoe zeker ook het schijtweekbladje uit Roeselare behoort. De echte journalisten hebben dat links verrot doch met staatsgeld drijvend gehouden schip al lang verlaten.

Blijkbaar is het journaille van de leugenpers alleen bij machte elkaars flutartikeltjes te analyseren en van nutteloze commentaar te voorzien. De schandaard van Vlaanderen hoort daarbij en Knack ook. Knack is links uitschot. Knack is kack.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De sheriffs van de NVA — 1 reactie

  1. De politiekers dromen nu van nultolerantie qua geweld tegen politieagenten????
    Waarom geen nultolerantie qua geweld tegen elke burger?
    Politie is bewapend maar de burgers zijn onbewapend dus moeten wij burgers het maar ondergaan zoals dat meisje in Oostende gisterennacht….
    Wij willen dat de grenzen dichtgaan zodat er geen enkele islamiet/Afrikaan/midden oosten creatuur nog binnengeraakt en wij willen dat alle islamieten gecontroleerd worden op strafblad, is er een gewelddaad vermeld dan dadelijk van ons grondgebied verwijderen want heel die islamitische rotzooi komt ons letterlijk en figuurlijk de strot uit.
    Hier hebben wij onze normen & waarden en hier worden enkel seculiere wetten gehandhaafd en nooit achterlijke bullshit vanuit welke hoek die bullshit ook mag komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *