Reacties

Wat is vals nieuws? — 3 reacties

 1. “Al loopt de leugen nog zooo snel, de waarheid achterhaald het wel.” is een oud-Vlaams gezegde, en zo ook: “Al moesten de kraaien het uitbrengen”. Dààr komt nog bij: “Beter laat, dan nooit”…
  Ooit komt de dag dat er eveneens “grote kuis” gehouden wordt bij de media van dit… door houten, vermolde houten koppen, gegereerd land.
  Fikken heeft het nooit verzwegen wèlke sites hij dagelijks bezoekt (ook deze van Jullie concurrenten Golfbrekers)–> èn dààr verschijnt (bijna) wekelijks een brief van Pater Maes over de WERKELIJKE TOESTAND in een bepaald gedeelte van Syrië… héél verschillend van hetgeen de bevolking verneemt in de media.
  Maar… dàt nieuws is niet spectaculair genoeg om verkoopbaar te zijn.

  • Fikken,
   Niemand van de nageltjes-redactie ontkent dat pater Daniel Maes zeer verdienstelijk werk levert om tjeven een geweten te schoppen. Ik meen te weten dat zijn standpunt hier bij Nageltjes al ruim vertolkt geweest is. Typ in de zoekfunctie rechts bovenaan het woord Syrië en klik dan op het vergrootglas. Wie belangstelling heeft voor wat Daniel Maes schrijft en denkt gaat best naar kerknet.be of katholiekforum.net

   Dat hij een van de weinige objectieve Vlaamse nieuwsbronnen over Syrië is bleek onlangs nog op de debatclub in Edegem.

   Met alle respect voor de christenen in het midden oosten maar bij Nageltjes houdt de redactie zich veel liever bezig met het beïnvloeden niet van religioten maar van een andere soort idioten: linkse goedmensen en politiek correcte vrijzinnigen en humanisten.

 2. De man heeft uiteraard gelijk, hier in Europa en gans de westerse wereld is het niet anders. Reeds jaren reageer ik hier en op gelijkgezinde blogs over de “politiek correcte media”. Ik durf gerust zeggen dat wij hier in Vlaanderen het labo van deze praktijken zijn geweest, net zoals met “onregelmatigheden” tijdens verkiezingen over gans Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *