CNN: Kiezers zijn zo dom als stront … (sic)

Laat ons even de spierballen rollen zoals Donald doet. VRT, RTBF, VTM, NOS, DE SCHANDaard, DE MORGEN, LE SOIR, KNACK allemaal zo dom als stront (faeces)? Nee, zo gevaarlijk als verraderlijke kankercellen! We hebben als beschaafde mensen gewoon geen andere keuze dan deze kankergezwellen weg te snijden. Zij sleuren ons mee in de genocide op ons ras en onze beschaving. Dit moet stoppen! Zeg uw abonnementen op en kijk niet meer naar gesubsidieerde zenders behalve om tegen hen raak uit te halen op de sociale media. Als je daar gecensureerd wordt kan je nog altijd op Nageltjes je verhaal kwijt aan gelijkgezinden.

DE HOGE MORELE SPREEKSTOEL!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

CNN: Kiezers zijn zo dom als stront … (sic) — 4 reacties

 1. Admin, ik kijk alleen met enorme aandacht naar programma’s over dieren. Dat dieren hun eigen ras verdedigen vinden wij allemaal heel normaal. Dat dieren hun territorium verdedigen vinden wij allemaal heel normaal maar…..als wij dat doen dan zijn wij racisten!!!!
  Daarom wordt er ook steeds gesproken over “het mensdom & het dierenrijk”.
  Ik kijk nooit naar politieke lullers & zakkenvullers of het moet onze Barbara, Tom, Filip of Gerolf zijn (incl.de andere VB strijders).

  • Jean,
   Het eigen territorium of grondgebied is inderdaad essentieel en, ook een fundamenteel mensenrecht. A1s je U daar de les laat spellen door vreemde immigranten, die hier niets te zoeken of te vinden hebben behalve buit, is het hek van de dam.
   Laat de repressie 2.0 nu maar komen, hoe bloediger hoe liever!

 2. Net zoals bij ons zijn het geen journalisten maar activisten. Ik kijk reeds lang niet meer naar VRT (sorry 0000) VTM, NOS, BBC en andere regimemedia. Zelfs hun amusementsprogramma’s kunnen ze steken waar het zonlicht niet schijnt. Als ik dan al eens een weekblad koop is het ’t Pallieterke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *