Tijd om de moerassen droog te leggen en alle gladde, bloed zuigende creaturen te verdelgen.

Niet alleen is de SP.a ziek; de ziekte is endemisch en erfelijk, zoals u zelf over decennia en alle feiten heen hebt kunnen vaststellen.

Pleiten voor transparantie. Simuleren te gruwen voor corruptie en graaien. Dat terwijl ook bij SPA burgemeesters en SP.a-verkozenen nog steeds weigeren hun inkomsten uit mandaten mee te delen. Dit niettegenstaande de oproep van Crombez in januari na de Publifin/publipart en Optima schandalen om alle mandaten en vergoedingen van SP.a-ers publiek te maken.
Voor de mensen die dachten dat dit een verplichting was in Vlaanderen en dat de gruwende Vlaamse socialisten propere handen en een proper geweten hebben:
“Herinner en denk nog eens na!”
Herinneren, we ons nog niet zo lang geleden het ontslag van Hilde Claes wegens belangenvermenging, toen burgemeester van Hasselt, en dochter van een andere corrupte notoire fraudeur, jawel Willy Claes, die toch nog steeds een podium krijgt op de VRT. Hilde heeft nog het lef aan te kondigen dat ze terug zal deelnemen aan de volgende verkiezingen.
Helaas zijn het gevolg en de straf, voor fraude, corruptie, belangenvermenging en graaien niet de ontzetting uit de burgerrechten, waardoor verkiesbaarstelling en zelfs kiezen niet meer mogelijk is, noch de terugbetaling van de vervreemde gelden en goederen.
Wel, dat moet nu maar eens dringend worden ingevoerd. Daarvoor moet u wel stemmen op mensen en partijen die dat durven invoeren.
Tijd om de moerassen droog te leggen en alle gladde, bloed zuigende creaturen te verdelgen.

Tijd voor hoofdelijke aansprakelijkheid voor politici, net zoals dit geldt voor elke Ontvanger van Belastingen; ook die van uw gemeente .

Zie ook: https://www.cumuleo.be/…/kadaster-bezoldigingen-publieke-af…

 

 
 GRUWEN!

«Voor Joris Vandenbroucke (sp.a) lijkt de geschiedenis van de sp.a niet verder terug te gaan dan 2 juli 2017. Afgelopen weekend werd de socialistische fractieleider in het Vlaams Parlement door partijvoorzitter John Combez (“De wereld zou er beter uitzien met meer Johan Vande Lanottes” – DM, 14.03.2015) de frontlinie ingestuurd met een snoeiharde, ingestudeerde uithaal naar de kameraden van de Parti Socialiste (PS). Vandenbroucke beweerde, namens zijn partij, te “gruwen” van de “zelfverrijking” en “ongebreidelde cumul van mandaten” bij de PS. Willy Claes, Luc Van den Bossche, Ingrid Lieten, Robert ‘Steve’ Stevaert, Johan Vande Lanotte, Daniël Termont… Voor Vandenbroucke blijken het allemaal nobele onbekenden binnen de nochtans rijke graaigeschiedenis van de eigen partij. Sp.a wijst de associatie met de PS nu aan als de oorzaak van het beroerd resultaat dat de sp.a (9,5 procent) behaalde in een peiling, uitgevoerd door Dedicated Research in opdracht van de MR en vroeg daarom zelfs het ontslag van Elio Di Rupo. “Niemand in de politieke wereld heeft zo snel afstand genomen van de schandalen als sp.a”, verklaarde Vandenbroucke op 3 juli 2017 in Het Nieuwsblad. Of deze “gruwelijk” hypocriete en hopeloos gekunstelde crisiscommunicatie het blazoen van de sp.a zal kunnen opblinken? Neen, integendeel. – DVO, 3 juli 2017»

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Tijd om de moerassen droog te leggen en alle gladde, bloed zuigende creaturen te verdelgen. — 4 reacties

  1. Net zoals Maya Detiége luidop aan het verkondigen is dat haar ex collega’s met een Porsche rijden, en zij “maar” met een kleine BMW. Hopeloos zijn die sossen.

  2. Of het nu Waalse socialisten zijn of Vlaamse, de Vlaamse doen het ook, misschien wel minder erg, maar ze doen het zeker ook.

  3. Het zou wel eens kunnen zijn dat het glas van Samusocial/Mayeur/Onckelinkx de emmer deed overlopen. De gewone man en vrouw in de straat nemen vakantie in Juli. Vakantie is de tijd om bij te praten met familie, vrienden, kennissen. De niet ophoudende vlagen van corruptie en schandalen zouden wel eens de sociale instelling van de modale socialist eens grondig kunnen veranderen in afkeer.

    De richting voor Wallonië kennen we al maar voor Vlaanderen hou ik mijn hart vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *