Strafbare oplichting wordt door de ‘tjeven’ niet meer geschuwd !

Vaarwel de seculiere strafwet!Het uiterste voorbeeld van ‘criminele oplichting’ en valsheid is duidelijk in de hersenen van meeregerende tjeven erg ‘dominant’ geworden. Ik pleeg een telefoontje, verzamel lafbekkend wat lettertjes, pleeg een heuse en regelrechte inbreuk op je privacy, en doe je vervolgens financieel via ‘UNIA’ een ‘uitputtend’ gerechtelijk proces op je patrimonium aan, onder het ‘regime’ van de actuele minister van justitie, de Arco-tjeef en islamofiele fascist, Koen Geens!

Het is al langer aan ’t sudderen en sluimeren, de nieuwe wetgeving voor de arbeidsinspectie om mystery calls uit te voeren. Vier jaar geleden al wilde Monica De Coninck (sp.a), minister van Werk, anoniem solliciteren mogelijk maken. Zij maakte werkgevers warm om alle kandidaten evenveel kansen te geven: vrouwen, ouderen, gehandicapten en vreemdelingen. Vooral vreemdelingen. Om ‘discriminatie’ tegen te gaan. Ja, ja… Zij zag daarbij het belang van de werkgevers over het hoofd die hun bedrijf naar de ondergang zagen wegglijden omdat ze gefopt werden door hun anonieme keuzes.

De anonieme sollicitaties van De Coninck plaveiden de weg naar de Mystery Calls van Kris Peeters (CD&V). ’t Is niet te geloven dat een minister zich verlaagt tot asociale en misdadige praktijken als anonieme telefoontjes naar een bedrijf om de werkgever te betrappen op ‘discriminatie’.

Het zou onwettig gemaakt moeten worden, het is een oneerlijke procedure bij de selectie van kandidaten, omdat werkgevers een kat in de zak kopen. Kandidaten moeten beoordeeld kunnen worden op verbale vaardigheden, lichaamstaal, sociale omgang, uiterlijk voorkomen… Als dat niet kan, hebben sollicitanten iets te verbergen, iets wat niet deugt en het daglicht niet kan verdragen.

Onzichtbare sollicitanten hebben het voordeel dat ze hun onhebbelijkheden en andere gebreken kunnen wegmoffelen achter een telefoontoestel of eenderwelk anoniem gebeuren. Het is zeer asociaal tegenover een eerlijke sollicitant die zich in levende lijve durft aanbieden bij een potentiële werkgever.

Mystery calls, anonieme sollicitaties… deze kermisfoefjes spotten met ernstige personeelsselectie. Het is een discriminatie van de keurig geklede burger die zich persoonlijk presenteert bij zijn toekomstige werkgever en zich bekend maakt zoals hij werkelijk is, die zich toonbaar/zichtbaar maakt en zich niet verbergt achter een geheimzinnig telefoontoestel of achter anonieme sollicitaties. Een zigeunerin in een louche kermiskraampje is geloofwaardiger…

En dan las ik met grote verbazing dat Unia, het Gelijkekansencentrum, blij is dat Kris Peeters de overheid zelf mystery calls wil laten uitvoeren om ‘discriminatie’ op de arbeidsmarkt aan te pakken…

h/t Lieve

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Strafbare oplichting wordt door de ‘tjeven’ niet meer geschuwd ! — 3 reacties

  1. Beste Gaius, ik word kotsmisselijk van die huichelaars, lafaards en ordinaire zakkenvullers, ze voelen én gedragen zich als ordinaire DICTATORS en aan dergelijke praktijken moeten wij een einde maken.
    Organisaties, clubjes en instellingen die leven/parasiteren via vreemdelingen moeten totaal droog gelegd worden.
    Het is reeds 15 over 12 in ons land, wij moeten uit respect voor onze kinderen en kleinkinderen dat corrupt misdadig parasiterend gespuis uitschakelen, dubbele nationaliteit verbieden en de islam verwijderen van ons grondgebied.
    Vreemdelingen die zich niet kunnen legitimeren met officiële papieren mogen NOOIT TOEGELATEN WORDEN en moeten binnen de 24u verwijderd worden, vreemdelingen die “onze normen & waarden én seculiere wetten” weigeren te respecteren (zoals dat gespuis alweer in Antwerpen) moeten de rekening voorgelegd krijgen van de aangerichte schade en dan van ons grondgebied geflikkerd worden ook al zijn ze nog maar 12 jaar want dat tuig is een bedreiging voor onze samenleving.
    Ik heb het echt gehad met dat vreemd tuig in ons land.

  2. De tjefen partij is vooral geïnteresseerd in islamitische stemmen. De christenen kunnen de pot op van de tjeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *