Een mohammedaan als burgemeester?

In een land, waarin de moslims in de minderheid zijn, eisen ze steeds meer privileges en rechten voor minderheden van het gastland. Als hun aantal door geboorte of immigratie toeneemt, willen ze de sharia invoeren. Als ze een meerderheid worden, beginnen ze dood en vernietiging over hun gastland te brengen en starten ze met etnische zuiveringen. Dat is de ergste soort van onoprechtheid en huichelarij.

Is dat niet hetzelfde wat Mohammed de vroege Mekkanen aandeed? Toen hij zwak was, bracht hij verzen, die vreedzaam waren. Hij bracht zelfs enkele verzen, die de heidense goden prezen (de satanische verzen) om de Mekkanen tevreden te stellen. Maar toen hij machtig werd, begon zijn duistere kant tevoorschijn te komen en de koraanse verzen begonnen hun schoonheid te verliezen. Zodra hij Mekka veroverde, toonde hij iedereen zijn ware gezicht – bekeer of sterf door het zwaard.

Hoewel de bezorgde regeringen miljarden uitgeven om hun burgers tegen islamitische Jihadisten te beschermen, lukt het de politiek verantwoordelijken vaak niet dit in te zien. Ze begaan dezelfde fout als de vroege Mekkanen. Ze herkennen de invloed van de radicale islam, maar vergeten op de gematigde islam te letten. Ze begrijpen nauwelijks, dat de zogenaamde gematigde islam veel gevaarlijker is dan de radicale islam, want hij groeit langzaam en doodt stilletjes de gastheer. Het is onmogelijk voor een moslim om met niet-islamitische gemeenschappen te leven en te communiceren zonder de verplichting hen met geweld of misleiding tot de islam te bekeren.

De islamitische Jihad heeft vele gezichten. De Jihad bestaat er niet alleen in om mensen af te slachten voor de islam; hij is ook een systematische onderdrukking van de waarheid en verbreiding van leugens.

De historie van de islam is een 1500 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, verkrachting en plundering, bedrog, verraad, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting. Het vreedzame gezicht van de islam is misleiding. Het is de politieke islam, die het masker van de gewelddadige islam vormt. Zoals de Turkse minister-president Erdoğan het uitdrukte:
“Deze benamingen zijn heel hatelijk, het is aanstootgevend en een belediging van onze religie. Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het.”

Het enige verschil tussen een vreedzame moslim en een terroristische moslim is, dat de terroristen openlijk in actie zijn en überhaupt niet bang zijn om hun agenda bekend te maken aan de niet-moslims, terwijl de vreedzame moslims stil en huichelachtig in actie zijn.
Moslims kunnen geen loyale minderheid zijn.

Met het toenemen van hun aantal en kracht zullen ze eisen hun islamitische wetten aan hun gastheren op te dringen. In werkelijkheid zegt de koran tegen hen om niet als minderheid te leven, maar te proberen aan de macht te komen. Hun loyaliteit ligt altijd, nationale grenzen overschrijdend, bij de grotere wereld van de islam. Als voorbeeld kan Siraj Wahaj genoemd worden, een prominente woordvoerder van de Amerikaanse moslims: “Als de moslims maar politiek slim zouden zijn, dan zouden ze de VS over kunnen nemen en hun grondwettelijke regering door een kalifaat vervangen.”

Islam en terrorisme zijn bloedbroeders. In het kielzog van de beide bomaanslagen in Londen, zei een van de meest radicale groeperingen in Groot-Brittannië, al-Ghurabaa:
“Iedere moslim, die ontkent dat de terreur een deel van de islam is, is een kafir (ongelovige).”
En een soortgelijke zelfverklaarde uitspraak van Zakir Naik luidt: “Iedere moslim zou terrorist moeten zijn.”

Deze zogenaamde vreedzame moslims zijn zeer berekenend en gaan uiterst voorzichtig te werk. De meest invloedrijke Amerikaanse islamitische bekeerling Hamza Yusuf maande in 2004 de moslims aan om strategisch, doelgericht voort te schrijden: “Er bestaan tijden, waarin jullie als een schaap moeten leven om in de toekomst als een leeuw te leven.”

Dit wordt is de islam al-taqiyya genoemd (rechtmatige misleiding) en staat de moslims toe om letterlijk ieder aspect van hun geloof te ontkennen en wordt als volgt gedefinieerd:
“Taqiyya is slechts een uiting van de tong, terwijl het hart rust in het geloof.”

De zelfstandige naamwoorden “terrorist” of “terroristen” gelden niet noodzakelijkerwijs voor iedereen in een terreurorganisatie. In een leger draagt niet iedereen een geweer. Er bestaan vele niet vechtende leden, bijvoorbeeld boekhouders, koks, specialisten in logistiek, doktoren, verpleegsters of ronselaars – die slechts een passieve rol mogen spelen. Maar ze hebben allemaal het ultimatieve doel om de vijand te verslaan. Afgezien van persoonlijk geweld bestaan er veel manieren om de jihad te ondersteunen.

De vreedzame moslims, die wij kennen, spelen deze passieve ondersteunende rol.
Het is het ultimatieve doel om de wereld voor de islam te veroveren door de ongelovigen en hun civilisatie volledig uit te roeien.

N.v.d.r.:
Dit artikel vat in 12 paragrafen samen wat een hele bibliotheek met duizenden dikke boeken en ontelbare wetenschappelijke studies seriematig onomstootbaar bewezen hebben. Alleen zijn onze politiekers te lui om enkele van die kritische boeken te lezen of te dom om de wetenschappelijke studies te consulteren. Ze informeren zich niet, niettegenstaande ze daarvoor door de burgers betaald worden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een mohammedaan als burgemeester? — 1 reactie

  1. Stradi, ze wachten zelfs niet tot ze een meerderheid vormen, geweld en zeker pervers geweld zit in dat zootje hun genen vandaar mijn walging voor dat uitschot uit die grote zandbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *