“Iedereen even lelijk !” En zo, zo zien de moslims ons graag evolueren.  

Ik haalde 0 op 10 in de seksismetest van de VRT.  Bewust. En ik ben daar trots op
Tegenwoordig lijdt iedereen aan een seksismesyndroom, zelfs mannen. Bah !
Ik durf wedden dant een flink deel van de reclame zelfs door vrouwen werd bedacht, daar enthousiast aan is meegewerkt.
Mensen lijken steeds minder gevoel voor humor te hebben, humor ook in niets meer op te merken.  We verkwezelen, vertrutten en verkleuteren steeds meer.
Mensen kunnen ook tegen niets meer, geen bloot, geen bloed, geen dood, geen NEE ….
Mannen hier zijn toenemend mietjes geworden (misschien wel onder invloed van de hormonen in ons eten en drinkwater)
En laten we ook niet vergeten de invloed van de geïmporteerde mensen uit andere ‘culturen’ en godsdiensten, die zich een erectie schrikken, al bij het zien van een blote knie.
Straks lopen alle vrouwen met een soort burka of niqaab. Is de scheiding de geslachten er terug op scholen, festivals, zwembaden, …..Verdwijnt elke mooie vrouw uit het straatbeeld, van TV, het strand, ….. Allemaal net zoals de moslims het graag zouden hebben. Toeval niet?
Het lijkt wel de wraak van de lelijkheid . “Iedereen even lelijk !”
“Allemaal even dom !” is er blijkbaar al. 

http://deredactie.be/p/1.3017351

En hoe ver het al gaat. Volgende video-animatie werd door Youtube (Google dus) al voorzien van een waarschuwing, en de verplichting om aan te geven of men al wel 18 jaar oud is. Hoe snel sommige mensen al geschokt zijn. Ook dit is natuurlijk censuur.

Wij bij Nageltjes gaan er van uit dat IEDEREEN oud genoeg is om dit te zien

De oplossing volgens de kwezels

Jullie weten hopelijk inmiddels dat de segregatie tussen mannen en vrouwen al op veel plaatsen terug wordt ingevoerd. In zwembaden en pretparken die om die reden worden gereserveerd en afgehuurd, maar ook in sommige scholen en religieuze gebouwen.

Onbegrijpelijk dat die eis ook komt op vraag van vrouwen die tegelijk en bovendien  een grote sympatie voor andere godsdiensten, volken en culturen opbrengen. Dus niet alleen op vraag van de baardmannetjes van de achterlijke godsdienst.

Zo bleek na de aanranding en verkrachting van heel veel vrouwen op een recent gehouden festival in Zweden, de organisator te hebben beslist om dan maar geen festival meer te organiseren. Liever dat dan de oorzaak van de verkrachtingen en mishandelingen aan te pakken en dit ook te eisen van overheid en politie. Die oorzaak is gekend, en de daders ook, en dus ook de reden van deze merkwaardige poco beslissing.

De verkrachtingen/ aanrandingen vonden zoals in de vorige jaren plaats door immigranten uit moslimlanden en sub-saharaculturen, en verklaarde Zweden met een migratieachtergrond.

Daarop kritiek geven, tornen aan hun verworven vrijheden, hun inkomen, verblijfstatus, godgegeven superioriteit is taboe. Dan beter alles afschaffen wat de baardmannetjes zou kunnen opwinden of ergeren.

En ja, meteen na de incidenten besliste men dat er nu festivals enkel toegankelijk voor vrouwen moesten georganiseerd worden. En ja ook daarvoor was er vanwege de vaginamutsen veel begrip.

Geen enkel artikel in de main stream media kon ik vinden die dat afkeurde, en die echte zware straffen voor, en uitzetting van, de aanranders en verkrachters  eiste. Die de nultolerantie voor dit soort gedrag en een dwingende code en respect bij immigranten wil zien opleggen.

Nu hier nog, en voorbij zijn die mooie zomers, voorbij de zonnige korte-rokjes-dagen.

Straks moeten onze meisjes/jongens noodgedwongen alleen via het internet een geschikte vrouw vinden. Dan kunnen ze zich evengoed, of beter nog, laten uithuwelijken door hun vader.

En zo, zo zien de moslims ons graag evolueren.

In de pers:

Muziekfestival in Zweden afgelast wegens teveel seksueel misbruik en verkrachtingen

Jaren op rij tsunami van verkrachtingen op festival bedoeld om ‘haat en geweld te laten stoppen’

Het populaire Zweedse muziekfestival Bråvalla dat dit jaar plaatsvond in het Zuid-Zweedse Norrköping zal in 2018 niet meer plaatsvinden. De organisatie heeft elk jaar te kampen met aanrandingen, seksueel misbruik en dit jaar zelfs een verkrachting en is het zat. Dit meldt Trouw.

Maarliefst 45.000 vooral jonge bezoekers kwamen dit jaar af op het festival dat plaats vond van 28 juni tot en met 1 juli. Er waren optredens van onder anderen Robbie Williams, Kayne West en Iron Maiden.

Vrijdag werd er aangifte gedaan van een verkrachting, maar er zijn ook al elf meldingen van seksueel misbruik. Vorig jaar noteerde de organisatie maarlifst vijf verkrachtingen en twaalf gevallen van seksueel misbruik.

Over de daders is niets anders bekend dan dat het gaat om ‘mannen’. Vorig jaar maakten minderjarige slachtoffers nog melding van aanrandingen door ‘mannen van buitenlandse afkomst’. Een slachtoffer werd als volgt gectiteerd:

“De jongens die achter me stonden en me lastig vielen hadden geen Zweedse afkomst. Het waren waarschijnlijk immigranten. Ik vind het verschrikkelijk dit te moeten zeggen, maar het is de waarheid.” 

De Britse band Mumford & Sons besloot vorig jaar al niet op te treden tijdens het festival uit protest tegen de vele verkrachtingen vorig jaar.

Na de reeks van aanrandingen en verkrachtingen werden er aan jonge vrouwen polsbandjes met de tekst ‘niet aanraken!’ uitgereikt, maar dat lijkt dus weinig te hebben geholpen.

De eerste editie van het Festival werd gehouden in 2013. Het doel was ‘mensen aanmoedigen om voor elkaar te zorgen, haat en geweld te stoppen en muziek te laten overwinnen’. 

Verkrachting als vorm van segregatie 

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/07/04/verkrachting-als-vorm-van-segregatie-11617801-a1565610

Het grootste muziekfestival van Zweden, Bråvalla, heeft zichzelf opgeheven. Tijdens het optreden van de populaire Zweedse zanger Håkan Hellström werd in het publiek een vrouw verkracht. Elf andere bezoeksters deden aangifte van aanranding. Vorig jaar waren er vijf verkrachtingen en twaalf aanrandingen gemeld. „Een raadsel in een land waar mannen en vrouwen zo gelijkwaardig zijn”, zegt een woordvoerder van het festival somber als ik bel.

Voor sommigen is het zonder ongevraagde seks kennelijk geen feest. Festivals in de VS nemen voorzorgsmaatregelen, lees ik in de Los Angeles Times. Podia en campings uitsluitend voor vrouwen. In damestoiletten krijgen slachtoffers van aanranding het advies bij de bar een ‘angel shot’ te bestellen – dan begrijpt de barman dat hij de beveiliging moet inschakelen.

De gebruikelijke verklaringen voor Zweden worden alweer van stal gehaald. Was de dader een moslimimmigrant? Dan ligt het aan zijn geborneerde seksuele opvoeding. Of is het domweg een man? Dan is het een kwestie van de strijd tussen de seksen.

Het lijkt subtieler dan dat. Directeur Eric van Eerdenburg van Lowlands ziet op zijn festival „cultureel en muzikaal gelijkgestemde zielen”. De relatieve eensgezindheid, redeneert hij, is het geheim van de harmonie op Lowlands, drie dagen lang een stadje van zestigduizend mensen. Het gaat niet om klasse of ras, maar om smaak.

Sophie Kemperman, vrijwilligerscoördinator op het festival Best Kept Secret, zegt ook: „Niet te veel mixen.” Met het overwegend linkse, hoogopgeleide publiek dat zij onlangs ontving, hing er in de Beekse Bergen „een sfeer van gelijkwaardigheid”.

Op Bråvalla komen elk jaar conflicterende groepen luisteren: aanhangers van dance, van hardrock en van alternative. Op Parkpop zong Alison Moyet, maar was ook een grote hiphop-kliek. De aanhangers van die stijlen zien elkaar kennelijk niet als gelijken, maar als tegenstanders. Wie er niet bij hoort, is vogelvrij. Met seks wordt dan geen etnisch of man/vrouw onderscheid uitgedrukt, maar een subcultureel. Verkrachting als vorm van segregatie.

Een paar jaar geleden greep een mannelijke bezoeker van Lowlands wildplassende meisjes in hun kruis. „Een incident”, noemt Van Eerdenburg dat. Hij heeft verlichting aan laten brengen en extra wc’s. Op de informatieschermen werd gewaarschuwd voor een ‘kruizengraaier’. Die werd kort daarop tijdens de Sneekweek opgepakt.

Jutta Chorus (Twitter @juttachorus) schrijft op deze plek een wisselcolumn. 

Zweden maakt zich op voor ‘manvrij’ festival

5 juli 2017 om 21:44 door Kasper Hermans 

Zweden maakt zich op voor 'manvrij' festival

ANP

In Zweden gaat men beginnen met de organisatie van het eerste volledig mannenvrije festival. Aanleiding hiervoor is de vele berichten over aanrandingen op de Zweedse pop- en rockfestivals.

KOMEDIANT

Het idee is ontstaan bij komediant Emma Knyckare. Nadat er weer berichten over onpasselijk gedrag van een grote groep mannen op het festival Bravalla begon het met tweet. „Wat als we een heel cool festival gaan organiseren waar de mannen niet welkom zijn.”

Het bleek geen loze opmerking, want een paar dagen later bevestigt ze, dat de plannen er liggen voor een mannenvrij festival. „In de komende dagen gaan we een groep samenstellen van getalenteerde organisatoren en projectleiders om de festivalorganisatie vorm te gaan.

PAS WELKOM BIJ GOED GEDRAG

Op het festival zal dan echt een honderd procent anti-mannen policy regeren. „Ze zijn pas welkom als ze zich weten te gedragen. En waarom niet? Als het oké is om altijd de vrouwen te discrimineren, is het misschien geen slecht plan om de mannen eens drie dagen buiten te sluiten.”

De organisatie van Bravalla heeft inmiddels ontsteld gereageerd op de berichten na het voorbije weekend. „Woorden kunnen niet omschrijven hoe bedroefd we hierover zijn. Laat het duidelijk zijn dat we dit niet tolereren.”

Bravalla is stilaan berucht aan het raken om de negatieve berichten rondom verkrachtingszaken. Vorig jaar waren er ook al incidenten. Headliner Mumford & Sons liet na afloop zelfs weten er niet meer terug te keren totdat de berichten van het festivalterrein beter waren. 

OOK IN HET VK

Afgelopen jaar kwamen er overigens ook gelijkaardige berichten binnen over het Britse Reading Festival. Als gevolg daarvan gingen afgelopen mei de sites van 25 grote Britse festivals offline als onderdeel van een zero-tolerancecampagne.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Iedereen even lelijk !” En zo, zo zien de moslims ons graag evolueren.   — 3 reacties

 1. Iedereen even lelijk? Dat kan pas vastgesteld worden als alle smoelen zichtbaar zijn, in dit apenland mag straattuig en mossels ongestoord rondlopen met bedekte smoelen, niemand weet wat of wie erachter zitten….
  Waarom wordt dat gemaskerd zootje niet dadelijk opgepakt en ze de rekening van de aangerichte schade voorgelegd? Links tuig of islamieten, geen verschil, beide levensgevaarlijk.

 2. Ik weet niet hoe mijn tekst op Nageltjes te zetten, dus hier is mijn mening:
  Je weet toch wat er dan gaat gebeuren na ‘het vrouwenfestival’. Dan gaan ze naar huis en worden ze opgewacht voor verkrachting NA HET VROUWENFESTIVAL. Erg naïef dit. Het gaat hier wel over “OVERWINNING” van hun culturele geschiedenis. Vrouwen zullen en moeten vallen!

 3. Beste a.griffon,

  Ook ik haalde 0 op 10 in de seksismetest. Bij 1 plaatje (uitgerekend het man-onvriendelijke) aarzelde ik even maar besloot dan toch maar dat pornografisch niet hetzelfde betekent als seksistisch.

  Wat de redactie van de openbare omroep hier doet is hersenspoelen. Zoals altijd overigens, indoctrinatie is hun specialiteit. Ze dwingen het denkpatroon van hun slachtoffers in een bepaalde richting, veinzen openheid en medezeggenschap, maar suggereren vooraf een dwaze premisse en formuleren na de test volkomen onware conclusies en definities als correct. Het betreft dus een bedrieglijke poging tot oplichting.

  Daarmee willen ze door indoctrinatie een valse opinie vormen die niet op feiten steunt maar wel zwaar ideologisch georiënteerd is: links en islamofiel.

  Je moet al redelijk intelligent zijn om aan de invloed van zulke smeerlapperij te ontsnappen. Het is duidelijk de bedoeling om een nieuw labelwoord te lanceren. Naast ‘fanatiek’,’islamofoob’ en ‘racistisch’ moeten weerbare mannen die hun vrouwen wel willen verdedigen tegen geweld ook nog kunnen opgezadeld worden met het etiket ‘seksistisch’.

  Ze claimen morele superioriteit die ze niet hebben en misbruiken het feminisme om een deugd te claimen die ze ook niet hebben. In feite is het gewoon een uiting van politieke correctheid, een zware geestesziekte waarmee de redactieleden van de VRT alle Vlamingen zowel de mannen als de vrouwen mee wil besmetten. De doelgroep van deze test is duidelijk het vrouwelijke gedeelte van de bevolking die ze van plan zijn op te zetten tegen het nog weerbaar gedeelte van de mannelijke bevolking.

  Inzake de verkrachtingen op Zweedse festivals mag men niet uit het oog verliezen dat verkrachting een door de koran gerechtvaardigd oorlogswapen is in de jihad tegen de kufar = alle niet-mohammedanen! De voorgewende preutsheid is dus geen preutsheid maar een territoriale eis en een uiting van imperialisme en onverdraagzaamheid. Alle mohammedanen (ook de zgn. gematigden en vrouwelijke) zijn overal en altijd van plan om elke beschaving waarin ze zich meestal als rovende parasieten nestelden, te vernietigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *