Sharia conforme zones bij onze Zuiderburen

Möllenbeck? Scaarbeck? Borgerokko? Anderlescht? Klein grut!

http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/

Wij zijn echt benieuwd hoe Macron dit onder de mat zou kunnen vegen!

In de Franse ‘Sharia conforme zones’ mogen en kunnen mohammedanen hun vrouwen willekeurig bont en blauw slagen en zelfs vermoorden, juridisch ingedekt door een oekaze van de laatste der profeten, genaamd MO.

Benieuwd hoe dat gaat aflopen. Macron aan de galg? Onder het mes van de guillotine? Op de elektrische stoel?  Ik zou echt niet in zijn plaats willen zijn!

In ‘Sharia conforme zones’ mogen en kunnen mohammedanen blanke  ‘kafir’ vrouwen willekeurig verkrachten en daarna zelf het slachtoffer uithangen en bovendien nog slachtofferhulp ‘trekken’ van onze eurofiele roverheden en mutualiteiten.

Krankzinniger kan het niet worden!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Sharia conforme zones bij onze Zuiderburen — 3 reacties

 1. Dat gedoe met de Islam en de PC ervan heeft zoals eeuwen daarvoor met de economie en kapitaal van doen. Er is een wedloop op Islamitisch Afrika door Chinezen, Amerikanen en Europeanen. Europa richt zich voornamelijk wat zijn nabije regio in Noord en Midden Afrika. Amerika op zijn olie op het Arabisch schiereiland, de Chinezen op de grondstoffen uit midden en Zuid Afrika en de Europeanen op de Noord Afrikaanse landen. Er is een nieuwe wedloop op de wereld bezig en die zal de toekomst bepalen. Trump (USA), Putin (RUS) , Merkel (EU) en Xi Jinping (CHIN).

  De verenigde machten achter onze economie zijn het eens en ontwrichten door te duwen de wereld die wij kennen. In Europa willen ze goedkoper produceren veel dichter bij huis dan in China en buiten de dure EU. De fransen bouwen massaal hun autofabrieken in Marokko en Algerije. Duitsland doet hetzelfde. Nu komt al 1/2 Renaults en bijna alle Dacia uit Marokko. Verder worden bij ons honderduizenden Noord Afrikanen binnen gelaten om de gebetonneerde arbeidsmarkt te ontwrichten uit de klauwen van de vakbonden en gelijkertijd de toekomstige onderbetaalde arbeiders van de toekomst klaar te stomen . Onze sociale zekerheid is onbetaalbaar voor de toekomst en een domper voor lage lonen. Dus worden ook hier maatregelen genomen om deze af te bouwen.

  Ondertussen hebben diezelfde machten via hun trekpoppen in de EU de nationale regeringen via hun overbrugbare schuldenlast in de tang. De EU en haar economische achterban doen er alles aan om zichzelf rijk te houden via toenemende belastingen en verminderde diensten. U krijgt minder voor meer geld. De massa immigratie , ondermijnt passief de sociale zekerheid die ook actief wordt afgebouwd, terwijl ze de vervette burocratie via geldstromen verder vervet. De territoriale economische expansie in de Magreb en verder midden Afrika is het eerste doel van de EU Burocratie. Er zal wel snel door de EU aan een speciale Europese -Magrbijnse economische handelsverdrag gewerkt worden, die later kan evolueren naar volwaardige EU lidmaatschappij al of niet onder eenzelfde naam van het geheel.

  Onze politici zijn hierbij niet blind of doof, of leden van duivelse sekten. De meesten zijn ook op zich ook geen schurken van grootformaat. In tegendeel zijn het eerder zwakkelingen en behoorlijk incompetent in alles , behalve hun politieke overleving.

  Als we in hun privé-karakter zoeken op hun motieven, is er niets demonische of satanisch of iets overweldigends te zien, maar zijn ze gewoon banaal meelopers en kunnen we hen ten hoogste van kleinburgerlijk carrièrisme beschuldigen. Dieper nog zit het bij onze politici de grote eigen trots, om zich als uitverkorenen van ons kleine burgers, de grote wereld te mogen besturen.

  Zij worden door koningen en andere wereldleiders met respect behandeld. Hen wordt een flatterende vertrouwelijkheid met Trumps , Merkels , Putins, toegezongen, en dat wordt door alle andere kleinburgerlijken (wij) sterk beneden. Daarom vertonen onze politici een onwrikbare trots en loyaliteit , brengen zij elk offer, zelfs duizenden keren de menselijke offers die zij al zelf offerden.

  Daarom hebben zij er geen problemen mee om onze Europese cultuur en gehele bevolking op te offeren op hun altaar , waar zij zoals bij Faust al zelf hun hart en ziel aan de duivel hebben verkocht. Hun hart is blind !

  • Duidelijk!
   Het STASI-wijf ‘Merkel’ moet als eerste voor Nürnberg 2.0 gesleept worden! Voor haar is er geen ontkomen meer aan! Haar misdaden zijn te groot!

 2. Ik heb het hier ooit al vermeld. Enkele jaren geleden toen wij met de Thalys in Parijs-Noord aankwamen hebben we daar een wandeling gemaakt, ook ons hotel was daar gelegen. Wat we toen gezien hebben voorspelde reeds wat jullie schrijven. Wijlen Ray van Angeltjes vroeg mij een reisverslag te schrijven wat hij dan op zijn blog zou zetten. Ik ben er (spijtig genoeg) niet aan begonnen om dat ik niet wist hoe ik die toestand goed onder woorden moest(kon) brengen. Zoals de situatie nu is en in gans Europa zal worden stond in de sterren geschreven. Enkel regerende en linkse politici zijn er blind voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *